Ce parfumuri va plac? (15)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
teo30967 spune:
Citat: |
![]() [purple]teo, era vorba doar , eventual, sa ne luam, in nici un caz sa dam ! Am zis in gluma dar vad ca a iesit prost ! Sau ai uitat sa pui un emoticon cu smile ? Ca prea ai fost taioasa si categorica ! Cand am zis "colectiv" m-am referit la comanda colectiva iar cand am zis individual m-am referit la faptul ca fiecare isi suporta eventuala pierdere ! |
scuze sali nu am avut intentia sa supar pe nimeni mai ales pe tine ...asa sunt eu mai categorica, ma irita sa iau tepe
![](iartama.gif)
![](iartama.gif)
![](iartama.gif)
![](iartama.gif)
![](iartama.gif)
![]() Trebuia sa ma gandesc la vechea vorba cum ca lucrul amestecat...nu miroase bine...cu atat mai mult aici, pe un topic de parfum |
in ce priveste cu lucrul amestecat din moment ce m-am pus mot pelista la cumparat mi-am asumat si riscul de a ma baga la lucrruri amestecate, stai linistita ca nu sunt rea de paguba ...inca o data scuze
aseara dupa ce am citit despre site-ul ala am bantuit si am gasit unul http://www.extremeperfumes.com/ parca si avea niste preturi mai subtiri cum vrem noi dar tot "gugalind" am vazut ca e inregistrat in bucuresti str. salaj da vinde parfumuri din state in romania, acum tre sa mai vedem ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
teo30967 spune:
citat din mesajul lui hristina Eu l-am primit de 8 Martie si cand am dus incheietura mainii la nasul sotului a exclamat AStA, DA! Mi-a incantat toata primavara...si intr-adevar l-am resimtit tot tineresc si modern... L-am verificat primul pe site-ul SUA ![]() ![]() |
si eu tot asta urmaream sa gasesc o sursa convenabila ca l-am pus pe lista prioritatilor,desi fiica -mea zice ca seamana cu elle pe care abia mi l-am luat eu nu l gasesc atat de asemanator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
si eu tot asta urmaream sa gasesc o sursa convenabila ca l-am pus pe lista prioritatilor,desi fiica -mea zice ca seamana cu elle pe care abia mi l-am luat eu nu l gasesc atat de asemanator |
Hmm...Moschino cu Elle? Mie imi place Elle, dar pe Moschino Couture il urasccc, miroase groaznic pe mine, l-am dat mamei
![](icon_smile.gif)
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha Hmm...Moschino cu Elle? Mie imi place Elle, dar pe Moschino Couture il urasccc, miroase groaznic pe mine, l-am dat mamei ![]() |
da notele de inceput condimentate de la elle ea le gaseste in notele de baza de la couture, peste tot scrie ca au piper amandoua da eu nu simt decat f bine condimentat doar elle
am mai spus in notele de varf de la couture gasesc note de la poem si dune ...pe mine miroase bine, imi place teribil inceputul si mijloc dar nu am simtit bine finalul ca ...l-am dat odata si nu am mai avut acces la el, il ia cu ea cand pleaca, cred ca si-a parfumat toate prietenele ...e un produs de marketing facut sa placa tuturor daca se poate deci asemanator cu multe ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Dana ti-am dat PM despre Wish. E incredibil ce mult imi place, s-a potrivit exact cu ce mi-am dorit sa am...
Despre incurcatura cu balsamul de rufe sunt de vis, eu nu am citit decat Seduissante si cum eu sunt setata pe parfumuri, cine sa se gandeasca la balsam de rufe???? Eu ma gandeam ca ai descoperit ceva nou si nu ne spui, bolnava sunt pe bune daca nu
Am luat-o razna cu parfumurile, si aveti o parte din vina voi parfumatelor. De imi pune barbatu' bocceluta la usa sa vad in ce parte a tarii ma indrept, care miroase mai frumos...
Apropo de balsamuri de rufe, ca tot veni vorba, eu nu pot folosi decat sensitive, de-alea fara miros sau cu miros fff discret. Daca folosesc unul care se simte pe haine mi se pare ca imi strica mirosul parfumului si nu ma simt bine toata ziua.(simt ca miros a balsam si nu am parfum). Oi avea ceva eu sau ati mai patit-o si voi?!
Sali multumesc pentru detalii. Am intrebat si cica aduce si de 1stperfume, babanu, dar daca ai zis ca nu e site de incredere mai bine zic pas si ma bag pe site-urile pe care ati comandat voi.Macar sa am certitudinea ca e bun, nu?
Pupici.
Carmen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rose_selavie/rose_selavie.jpg)
rose_selavie spune:
Buna ziua parfumatelor, va citesc zilnic f fidel de multa vreme,insa scriu mai rau.Ma bucur cand citesc ca sunteti incantate de noile achizitii si va admir talentul de a descrie notele din parfumuri.
De multe ori cand colind in parfumerii testez ce recomandati voi.
Tot datorita pasiunii pt parfumuri am strans in colectia mea 14 la numar si ma tem ca e in crestere.
Pe unele le port f rar, doar la ocazii: Allure, Eau de Soir, Addict, Hypnose.
Altele in zile racoroase: Casmir, L'instant Magic, Cinema.
In fine mai sunt restul pe care le folosesc f des: Gucci 2, Miss Cherie,Mademoiselle( a doua sticla , Chloe.
Nu prea cumpar niciodata un parfum nou din primul impuls, trebuie sa recunosc ca incerc sa merg cat de cat la sigur, sa nu regret apoi...dar in ultimii 2 ani tot am dat-o-n bara cu un Chanel Cristalle EdP si Angel. Primul mi s-a parut pe tester f fresh (asta-primavara s-a intamplat)racoros, verde, placut, usor....dupa un timp....dezastru, pe piele miroase greu, da durere de cap.
Angel tot asa, dragoste mare la prima vedere, imi placea cum se mentinea fin si cremos mirosul si pe haine, dar de la distanta si nu imediat dupa ce ma dadeam cu el, parca dupa 4-5 ore devenea mai interesant.E ciudat, fiindca imi plac de departe cele cu personalitate, mai tari si dulcege.
Sa nu uit: azi am incercat Glamourous de la Ralph Lauren, doamne ce bine miroase, dulce-floral, elegant, feminin, vi-l recomand sa-l probati, mi se pare bun pt orice anotimp insa doar la haine cu croi feminin si elegant.
Nu am vrut sa va plictisesc, imi cer scuze ca m-am intins Va pup si sa aveti o zi vesela si inmiresmata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
rose, scrii asa frumos, nu ne plictisesti deloc!
Glamourous de la Ralph Lauren e unul din parfumurile preferate ale unei bune prietene "virtuale" din Ploiesti, dar care nu mai are timp sa scrie pe aici, clyo Si Poeme e unul din preferatele ei
Carmen, Wish miroase atat de bine si iarna cand e rece, rece, e persistent.
teo30967 spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Pe unele le port f rar, doar la ocazii: Allure, Eau de Soir, Addict, Hypnose. |
ai eau de soir! descrie-l, te rog ca scrii asa de bine ca as merge pe mana ta sa-mi iau parfum dupa cum le descrii.
citat din mesajul lui rose_selavie Sa nu uit: azi am incercat Glamourous de la Ralph Lauren, doamne ce bine miroase, dulce-floral, elegant, feminin, vi-l recomand sa-l probati, mi se pare bun pt orice anotimp insa doar la haine cu croi feminin si elegant. Nu am vrut sa va plictisesc, imi cer scuze ca m-am intins ![]() |
am gripa acum ca tot e vineri ma duceam in mall, m-ai facut curioasa cu glamourous desi numele este sugestiv sa vad cum e si parfumul !
si da vorba danei, nu ai cum sa ne plictisesti...tocmai aici la cafeneaua parfumurilor ?
exclus !
teo30967 spune:
sali unde esti ?
tocmai am vorbit cu tipul de la miros bine (a venit sa mi aduca o comanda o edt pentru un "men")si mi-a spus ca el cumpara din state doar de pe fragrancex si de pe Brand Name Discount Perfume, Cologne, Bath and Body for Men, Women ... nu am stiut sa i spun numele site-ului pe care facusem noi "cheta" si)( i-am spus ca ii trimit un link pe mess sa si dea si el o parere )si am renuntat ca ar fi contrafacute . El a zis ca in state nu sunt contrafacute ! a fost foarte categoric. oricum ii trimit link-ul sa vada si sa mi spuna dupa aceea .deasemeni a spus ca ar fi si multi "ciudati" printre clienti...
pe Brand Name Discount Perfume, Cologne, Bath and Body for Men, Women
tocmai am intrat si am vazut ca my queen la ei e la ~35$ fata de big cu 42 +10 comisionul deci abia astept sa -l gasesc pe tip pe mess sa vad el la cat mi l-ar aduce de pe name brand
na cu toata boala mea incep sa ma simt bine chiar f bine!!!nici gatul nu -l mai simt doar mucii (rinoreea pentru cei care nu cunosc!) nu se potolesc ...