Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 19
raluk16 spune:
Si mai stiu de ce ma simt asa rupta si somnoroasa...
- Am avut cosmaruri toata noaptea. Ultimul il tin minte, ca fugisera cainii de acasa... 
- am avut niste dureri bizare si vreau sa imi ziceti daca aveti si voi asa ceva, sa stiu daca e normal:
Pe linia chilotilor in fata, asa pe la mijlocul distantei, ma durea ingrozitor daca imi intindeam picioarele. Nu stiu, ceva tendoane, ligamente... dar dureau teribil si m-am si speriat ce poate fi asa dintr-o data, pana acuma nu aveam nimic.
Si mai am o durere noua pe care n-am avut-o pana acuma: la fel, la anumite pozitii si miscari, pe sub burta ma durea foarte foarte tare pana imi gaseam o pozitie in care sa nu ma doara. Mai tare ca o intindere musculara.
Ce ar putea fi? Voi ati avut asa ceva? De ce dintr-o data amandoua durerile?
Imi amintesc, ce-i drept, ca aseara de doua ori m-am ridicat de pe fotoliu cum eram trantita si cu ajutorul muschilor abdominali, nu numai din picioare si maini, si am avut pe loc asa niste fulgerari de durere...
E grav? ![]()
30+ 
mary_07 spune:
Am plecat la Kaufland sa stric niste bani![]()
V-am pupat,ne citim mai tarziu
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

santorini spune:
'Neata fetele! Mama ce spor aveti la scris, iar am de recuperat!
Mimika bine ai venit acasa cu baieti, sa-ti traiasca, sa fie cumintei si mancaciosi. F frumoase pozele!
Luto, m-ai luminat si pe mine cu ramele alea, ca tare imi pleceau dar nu stiam ca poti sa le folosesti in felul asta!
Monica, nu mai fi suparata, stiu ca e greu, pentru ca si la mine iubitelul vine pe la 7 sau 8 acasa si se streseaza foarte mult la serviciu, ca asa e firea lui. Dar cred ca Luto avea dreptate in ceea ce spunea!
Selen, bine ai revenit. Tare nasol cu virusii astia, cred ca si pe al meu il paste o revizie. Eu intru pe tot felul de site-uri, si ieri chiar ma avertiza ca am niste troieni. Si nici unul nu ne pricepem prea bine la reparat!
Ieri a venit in sfarsit patutul, dar trebuie montat. Si pare destul de dificil, mai ales ca iubitelul meu dupa ce ca vine tarziu si e ff obosit nici nu e foarte priceput la chestii din astea tehnice![]()
Cred ca va pupicesc
, ca trebuie sa ma duc la pedichiura (macar acum sa ma rasfat si eu
) si mai tarziu o sa ma duc la dr la control. Sunt tare curioasa sa vedem ce mai face bebelul, si probabil o sa discutam si despre nastere!
35+ cu 
nazdravanul meu
selen80 spune:
uf, si am ratat si ziua Techilei..dar daca tot ai inceput de vineri petrecerea, poate continua pana miercuri, nu?
LA MULTI ANI FERICITI!! sa ai 2 pestisori sanatosi, mancaciosi si cuminti, iar tu si dl Techila sa ramaneti la fel de veseli, haiosi si fericiti pana la adanci batraneti 
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI! 
nunta
lutoniana spune:
santorini bafta la dr 
selenico si noua ne-a fost dor de tine 
Multumesc de cafea !
Eu am facut pisu in sticluta si acum ma imbrac sa plec la moasa ![]()
![]()
Ne auzim mai tarziu ca azi am program de stat in casa si studiat...nu mai umblu creanga ca ieri ![]()
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Am vazut ca Mada si Andraiulia sunt pasari de noapte si m-au intrecut chiar si pe mine care sunt cu doua ore in urma 

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Raluka si eu mai am dureri asa crunte intr-o parte, sub burtica...dar daca fac un efort supranatural si imi schimb pozitia, imi trece.
Personal cred ca apasa bebe pe ceva....pt ca daca reusesc sa ma intorc de exemplu pe cealalta parte dispare durerea instantaneu
Si crede-ma ca e crunta.
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Aida sigur, te luam si pe tine de manutza si ne ducem cuminti la cezariana Raluca respectele mele . Eu pentru o masea de minte am lesinat, am rupt un instrument al medicului (a facut tipul niste ochi ! i-am descompletat trusa |

nu am luat aer cand am citit de reintalnirea cu Peter

mada , miha74
Vreau sa va anunt ca dupa ce am ajuns la 2 jum cu frica in pat am dormit de nici macar nu m-am sucit pana la 8 jum
... iar acum vad ca iar ma lovesc arsurile 

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
santorini succes la control, sigur veti vorbi de nastere, la "varsta" asta
Lucia deja ma simt mai bine
. Te asteptam cu vesti de la moasa ![]()
30+ 
mkunigunda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Carucior am vazut ca discutati despre subiectul asta...multe dintre voi nu va-ti luat. Mie imi cumpara cineva din Ungaria...un Chicco ca www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Carucioare-copii/produs/Chicco---Carucior-Sport-Lite-Way-0 /2,16,1504,detalii.bebe" target="_blank">asta albastru... la un pret fain fata de Ro...adica 580 ron...fara banuti de transport. Eu l-am vazut in magazin, pe rosu...si mi-a placut ca este f usor, se strange, e de la 0m+, scoica o am deja... V-am aratat poate va vine vreo idee. Monica ![]() ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Foarte misto caruciorul, o sa caut si eu prin magazine ca sa il pot pipai. Multumim mult de idee si de link!
De la firma Hauck oare sunt de treaba carucioarele? Ai idee?
_
32+ cu dragostea noastra
VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.