Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Deeeciii, te hotarasti ca-ti trebuie niste perinite de burete ca cele de scaune (de le gasesti in magazine probabil la 5 ron), le comanzi la magazinul superb, dai pe 3 perinite 1 milion jumate si vin acasa in 6-8 saptamani! iupiiiii

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

selenicoooooo bine ai revenit fatooooo , vad ca si tu te-ai speriat cu AMR-ul techilei si mie mi-a stat ieri un nod in gat toata ziua , dar vad ca a trecut , probabil o sa se puna iar cand o sa fie 5 si multe si pt prietenul care lasa o atata timp fata [pc]
Cat ai zis ml de material? 6 lei? Zi de unde sa trimit si eu pe mama ca eu aici cel mai ieftin am luat cu 14 lei ml si duca ce cos lenjeria vreau sa imi cos si mie , si pt mine sub 22 lei/ml nu am vazut

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac capitol sau ma bag tot la recuperari?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salutare
sa nu ma dati disparuta azi, ca pregatesc camera lu bebei. vine cumnata si o prietena sa-mi faca curat si chestiile alea.
deseara ne mai auzim.
toate cele bune astazi, o zi fara suparari din partea nimanui, succesc fetelor care merg la control,si sper sa nu nasca nimeni.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

146 e gata va rugam sa va mutati la alta masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

selenicoooooo bine ai revenit fatooooo , vad ca si tu te-ai speriat cu AMR-ul techilei si mie mi-a stat ieri un nod in gat toata ziua , dar vad ca a trecut , probabil o sa se puna iar cand o sa fie 5 si multe si pt prietenul care lasa o atata timp fata [pc]
Cat ai zis ml de material? 6 lei? Zi de unde sa trimit si eu pe mama ca eu aici cel mai ieftin am luat cu 14 lei ml si duca ce cos lenjeria vreau sa imi cos si mie , si pt mine sub 22 lei/ml nu am vazut

Aida ... 34+
Poze cu noi

la rusi, la bazar, sigur stie unde e...eu una nu ma pricep prea tare la trebi d-astea gen daca un material e bun sau nu, dar nu mi s-a parut nimic in neregula cu ce am cumparat...si oricum la banii astia, nici n-o sa-mi para rau..
lasa saracu prieten, ca si-asa l-am zapacit cu problemele noastre, face si el ce poate....

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Sa vedem maine ce zice drul,ca deja am inceput cu stresurile

36 sapt+ cu Irina Maria

Te asteptam cu vesti bune.
Daca iti face eco si masoara bebe si alte masuratori, zi-mi si mie te rog cum se numeste ecografia (eco normala de sarcina???) ca eu pana acum am facut doar morfologica si vreau sa fac si un eco normal unde imi masoara toate cele. Thanx

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

mkunigunda,multumesc pt agitate
Nici eu nu inteleg exact care e diferenta intre eco morfologica si eco normala,dar poate ne lamuresc fetele
Eu acum merg doar la spital unde este un ecograf mai putin performant(2D),si face doar masuratori simple ,dimensiuni,greutatea lui bb,placenta,lichidul amniotic.Cand mergeam la clinica si dadeam 4 mil pe o ecografiela ecograf 4D,imi masura in plus si IR-urile,vizualiza fiecare organ,in special inimioara cu cele 4 camere daca functioneaza normal,imi masura si lungimea colului.
Oricum am de gand sa mai fac un 4D inainte de nastere,sa ma asigur ca e totul ok,nu ma bazez numai pe eco de la spital.

36 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput