Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Sa vedem maine ce zice drul,ca deja am inceput cu stresurile

36 sapt+ cu Irina Maria

Te asteptam cu vesti bune.
Daca iti face eco si masoara bebe si alte masuratori, zi-mi si mie te rog cum se numeste ecografia (eco normala de sarcina???) ca eu pana acum am facut doar morfologica si vreau sa fac si un eco normal unde imi masoara toate cele. Thanx

_
32+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Mai fetelor eu nu mai stiu efectiv ce sa fac. De 3 zile vomit dimineata la pranz si seara. Nu stiu cum sa fac ca sa mai ratez cate-o masa.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Cum te simti Monikus? Esti mai bine?

_

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Recuperez si revin...cam multe pagini de aseara,sper sa n-am vreo surpriza

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!
Vad ca iar am de recuperat un capitol!
Fug si revin!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....voiam sa va spun ca am intrat in trim III azi ..Doamne Ajuta!

Despre soti rosti de buni eu din pacate va intrec...aseara a venit sotul cu o veste ...unul care are sa ne dea niste bani...ca i-am facut mobila pt restaurant, acum nu ne mai da ultima parte de bani...o suma destul de frumusica... si i-a spus sotului ca-i da o masina..sa o vanda el, sa-i faca ce vrea ca nu are cash..
Ce credeti ca a facut minunatul meu sot?????
I-a dat masina mamei lui ...norocul lui a fost ca avem musafiri...ca altfel vai mama lui...
Ca sa se scoata a zis ca ne da maica-sa banii...in rate...
Pai mai fetelor, daca ochisorii mei or sa vada vreun leu...sa ma aruncati de la etaj...

....si uite asa...eu daca as putea...i-as zbura pe astia din neamul lui barbatu-meu..pe alta lume..ca planeta asta e prea mica pt noi toti..

..cred ca v-a mai trecut furia pe ai vostrii, da?????.. dupa cum vedeti se poate si mai rau..

La Brasov ploua..dar ploua nu gluma...si eu trebuie sa merg sa cumpar nuci neaparat , biscuiti...incep sa strang ce-mi trebuie pt pomana...

Carucior am vazut ca discutati despre subiectul asta...multe dintre voi nu va-ti luat.
Mie imi cumpara cineva din Ungaria...un Chicco ca www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Carucioare-copii/produs/Chicco---Carucior-Sport-Lite-Way-0 /2,16,1504,detalii.bebe" target="_blank">asta albastru... la un pret fain fata de Ro...adica 580 ron...fara banuti de transport.

Eu l-am vazut in magazin, pe rosu...si mi-a placut ca este f usor, se strange, e de la 0m+, scoica o am deja...
V-am aratat poate va vine vreo idee.

Monica

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Am vazut ca a venit Camy cu vesti bune de la Tg Mures si m-am tare bucurat
si ce am mai vazut...a, si-a tras Techila descriere f tare eu am caruta de puncte nefolosite, dar nici macar la glow nu ma hotarasc, d-apai la descriere

Aida, mi-ai zguduit rau bebelina cu linkul ala cu pink floyd si black sabath in varianta lautareasca

Santorini, sa folositi sanatosi toate lucrusoarele cumparate

asa ma mananca degetelele sa intru sa ma uit si pe poze, dar mi-am propus ca mai intai sa recuperez tot ce s-a scris si dup-aia ma delectez si cu poze...ca un premiu pt mine ca am reusit

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am recuperat asa mai pe diagonala ca Alex imi tot da tarcoale
Moni,au zis fetele cam ce era de zis. O si un de la mine.
Anco,yuhuuu,felicitari pt vestile bune

La noi ploua

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Mihaela, acum citesc despre povestea cu cutremurul. Imi pare foarte rau ca te-ai speriat, bine ca sunteti sanatosi toti si ca s-a terminat. Pupam fata curajoasa de Joshua

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza gagici

Ce multe pagini am de recuperat...

Lucia daca vii in vizita promit ca-ti fac cadou prosopelul

Clodute ce ma bucur ca a mai castigat cineva!!!

Delia ce smechera esti cu sotul! Si in afara sarcinii e indicata tactica asta, daca vrem sa ne ajute, dar eu n-am reusit niciodata sa ma temperez din nervi si sa o aplic

Lucia si mie imi plac serpii aia sau ce-or fi, spiralele alea de pus pe tot felul de manere . Iiiiii ce fain arata si pe scoica!

Si sa stii ca jucarele astea de material imi plac cel mai mult. La noi e plin si pe carucioare si pe patuturi de jucarii de plastic din niste culori stridente.... (unele mai au si becuri si muzici stridente... )

Delia sa ai doua zile frumoase, si sa reusesti tot ce-ti propui!

Lucia te asteptam cu vesti bune de la moasa!

Diana cred ca a fost emotionanta reintalnirea cu Peter! Uau, ce mamica! Te pune pe ganduri...

Si craterul ala si nemancatul imi suna foarte cunoscut

techila cred ca mostenitoarei ii este dor de cand erai mai activa

Selen bine ai revenit! ce distractiva esti cu tactica cu pozele la sfarsit!

Dana ai dreptate... foarte somnoroasa sunt si eu, cred ca tot de la ploaie...

Si o asteptam cu drag pe ionika si daca nu va putea intra sa ne povesteasca, important e faptul ca merge acasa, e de bine

Cami culmea dar nu mi-a trecut nici o furie, dar mi-a crescut tensiunea de parca as fi fost eu implicata

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput