Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 17
selen80 spune:
si io, si io, mai sunt si eu p-aici! mi-a fost tare tare dor de voi, nebunatice mici
nici nu mai stiu pe la ce capitol v-am lasat, ma duc sa vad, si sunt sigura ca in cateva zile reusesc sa recuperez
din ultimele mesaje am inteles ca a revenit Mimika acasa cu mimikosii, si ca si-a scris si povestea, abia astept sa gasesc linkul...si vad ca mai avem ceva fete noi, bine ai venit Nela!
Techila...AMR 13 ZILE??!!! gata, azi imi fac bagajul, ca nu se mai poate 
va pupa fetele cu mare drag!! 
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
Clodute spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Buna dimineata,
Aida si eu am incercat sa mai intru pe site la nestle dar ori nu mai stiu eu unde trebuia sa intru si unde a fost concursul ori nu mai este. Asta inainte sa primesc prosopul pentru ca eram curioasa daca s-a tras la sorti sau ceva de genul asta...
Pupici fetele
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
mkunigunda spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cacao cu lapte (ca-mi facuse pofta Anco)si cereale
I-am vazut pe Mimikosi

Ce frumosi sunt! Felicitari mamico pentru ingerasi si te asteptam cu povesti de scutece de acuma. 
Ma duc sa recuperez, mai am un capitol
_
32+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
selen80 spune:
nu pot sa cred, am 10 capitole de recuperat 

Aida (ca acu am vazut mesajul din cap 135..), a durat atat cu laptopul pt ca doftorul e de fapt un amic de-al nostru de face d-astea de placere, si le face si el cand are timp....cand e moca, nu poti sa mai ai pretentii si de altceva
si am vazut ca vorbeati de materiale, am gasit si eu ieri, cu winnie si cu tweety 
6 lei metrul
le-am lasat la socara-mea sa le duca la cusut, cand le primesc face fata si poze ![]()
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 metoda pe care o aplic eu e urmatoarea: de cate ori e dragut si fage un gest frumos referitor la mine sau la burtica, il laud in gura mare si de fata cu el incepand cu parintii lui si terminand cu oricine ma intreaba cum merge sarcina ![]() ![]() 32+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Delia, ce frumos i-ai raspuns Monicai, tare mult mi-a placut. Frumos, frumos!

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
vias spune:
Buna dimineata gagici...
iar am de recuperat foarte mult....dar acum am si musafiri..ma rog...rude la mine..ca sambata facem pomana lui Dariusica de 1an..
Si acum ma bag la recuperari pana se trezeste "natiunea"![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
aaaaaaaaaa...sa nu uit...MULTUMESC FETELOR CARE MI_AU TRIMIS PAROLA!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
mkunigunda spune:
Anco felicitari pentru vestile bune de la medic si pentru pereche. Eu tin pumnii sa fie asa (adica pereche)!

_
32+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Dana15 spune:
Buna dimineata!
si eu pe aici..mai somnoroasa decate de obicei..cred ca de la ploaie
Multumim Diana pentru filmulet!
impresionant! te inspira puterea acestei femei! wow!
eu ma mai bag putin in patuc! (aseara ne-am uitat la vreo 6 ep din Heroes, seria 2..stiu, suntem in urma..
Mada ma bucur cand mai gasesc un mesaj de la tine!
aaa, si mi-au placut tare mult jucarelele care ni le-a aratat lucia
..am vazut si in ungaria, dar atunci nu am luat
;
Astazi se pare ca revine Ionika acasa..nu stiu, daca si pe forum; o asteptam cu drag!
no, bun..va pup, cu drag!
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
Techila, sa stapaniti sanatosi masinutza, sa va plimbati cu boraceii si patrupedele numai prin locuri frumoase 
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI! 
nunta