Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 16
andraiulia spune:
Gata...ma retrag si eu. Ma mai uit la un episod din Entourage. See u tomoroW!!!
Nightie night!!
Andrushca 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
madalina84 spune:
Se pare ca nu sunt singura care nu poate dormi![]()
Deci am avut o zi groaznica,dupa peripetiile de azi-noapte m-a luat somnu pe la 8 dim si am dormit pana pe la 3-4 dar cu intreruperi,apoi m-a luat o foame de ori imi venea rau ori incepeam sa plang dar am avut noroc ca a venit tata.Sa nu intelegeti ca sunt atat de lenesa incat sa nu-mi fac de mancare dar eu in bucatarie la ai mei nu pot intra cu caruciorul si ca sa fie ziua completa am avut niste arsuri de-mi venea sa urlu,abia abia mi-au trecut cu 2 rennie
Acum sa vad ce-mi aduc aminte din tot ce am citit
MIMIKA bine ai venit acasa,sa-ti traiasca bebici si sa va bucurati de eu.Sunt leiti,dar cred ca tu ca mama ii poti deosebi imediat
ANCO felicitari pt vestile bune de la eco si bebei grasi,totusi nu am inteles o chestie,cum adica daca ai burta tare sa te duci imediat la dr?!pai eu am burta tare in ceea mai mare parte a timpului,asta inseamna ca bebe al meu ar putea avea probleme???????
TECHILA,ma bucur ca te simti bine si esti rasfatata de sot,iar referitor la camera pestilor e f frumoasa si super spatioasa,sa tot aiba unde imprastia jucarii
LUTO felicitari pt noua frizura(chiar daca nu am vazut poze),eu am rezistat cu stoicism sa nu ma vopsesc toata sarcina iar de tuns m-am tuns odata
GEGEA multa sanatate in continuare,eu stau la pat dar din lipsa de ocupatie si nu-mi place deloc
MONICA bine ca te-ai descarcat,e normal sa fi suparata dar sunt sigura ca injineru tau nu realizeaza unele lucruri,asa ca incearca sa i le explici.Uite eu cand eram cu Alin,uram ziua de duminica caci niciodata nu era cu mine,iar cand era ziua mea era intotdeauna cel care ajungea ultimul dar la el era altceva,asa ca fi fericita ca ai un sot care te iubeste si gandeste-te ca poatesi el are aceleasi frici ca si ale tale doar ca nu se exteriorizeaza
AIDA sper sa treaca arsurile mai ales ca stiu ca tu nu iei nici rennie,sunt groaznice stiu,nu cred ca am avut in viata mea asa arsuri

KAWAICHAN dupa ce am vazut reportajul pe youtube am inteles de ce te-ai speriat asa,si eu am prins vreo 2 cutremure in japonia si a fost groaznic,Felicitari pt vestile de la eco
Mai sunt atatea fete careau scris dar acum nu-mi aduc aminte tot asa ca scuzele de rigoare
![]()
Apropo pe langa arsurile normale mai am si arsuri sub sanul stang de parca tine cineva o flacara acolo
Va
dulcic
32+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
NelaM spune:
Buna dimineata, dragelor,
Eu am un pic de treaba in dimineata asta, ceva prezentari pentru sefu, ca deh! Le fac fuguta fuguta si va mai citesc si pe voi, printre randuri.
Multumesc fetelor care mi-au dat parolele de webshot si adresa de mail comuna. Am incercat aseara sa accesez webshot dar la mine nu merge (mi-am adus aminte ca in China inca sunt restrictii pe unele site-uri, de cand cu rascoalele ce le-au avut in nord acum o luna sau cam asa ceva. Nici facebook, picassa si altele nu imi merg, asa ca ma chinui degeaba). Asa ca m-am ofticat si m-am culcat. Oricum noi (de fapt numai eu, ca Ana banana se mai joaca cu dady, din cand in cand, cand dorm eu - fac ei "hi 5" de zor, pe sestache, se nu ma trezeasca!!
) ne culcam devreme, 10-10.30 maxim in fiecare seara.
Asa ca nu stiu cum sa fac cu pozicile, mi-as fi dorit si eu sa vad pozele cu bebelusii Mimikai, care sunt mai mult ca siguri niste scumpi, si toate pozele, de altfel. Poze cu mine pot pune pe alte site-uri, am vazut ca flickr imi merge, la fel si photobuket. Vad eu cum fac.
Azi is un pic mai ocupata, am calluri peste calluri dupa masa, sper sa termin de recuperat ceea ce ati scris voi pana atunci.
Azi de dimineata ma batea un gand sa ma cantaresc, dar m-am razgandit... de ce sa imi stric ziua?! Lasa ca ma cantaresc duminica, luni avem control la medic, in HK. Ultima data am raportat la doctor 74 de kile, sigur o sa am 76 say ceva de genul...
. De abia astept sa vad cat mai cantareste Ana, draga de ea. Acum 2 saptamani a cantarit 1850, medicul era tare incantat de greutate (cred si eu, astia micii, chinezii, sunt mai micuti de statura, Ana o parea o grasunica pe langa media lor...
)
Cam atat. M-a impresionat tare povestea Mimikai, inca ma impresioneaza, o fata tare curajoasa, avand in vedere circumstantele. Eu cred ca muream cu ei de gat de vreo 3 ori daca auzeam ca nu vor sa ma primeasca medicii sa nasc...
Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+
diana_n spune:
A venit Pietricica Pretioasa (adica Peter) acasa. Primele 2 minute n-am avut aer, m-a busit un plans ca in copilarie
. E mai inalt, mai dolofan si vorbeste romana
(acum 3 luni cand l-am predat bunicilor vorbea engleza)
Intr-o ora mi-am amintit cum e sa calci pe trenuri si sa fii tras de mana la fiecare 2 minute ca sa mergi la joaca.
Nu cred ca mai pot intra pe forum zilnic, dar sunt alaturi de voi.
Diana
35 saptamani si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Un filmulet despre o www.youtube.com/watch?v=SBAv_gY8VRw" target="_blank">mamica
Diana
36 saptamani si Peter (3 oct 2005)
tulibu spune:
Neata fetelor! o 

, doreste cineva?
Diana e nemaipomenita tipa, sicer este uimitor cat de bine se descurca si cat de senina e.
Ioana
29+ 

bebe
diana_n spune:
Aida sigur, te luam si pe tine de manutza si ne ducem cuminti la cezariana ![]()
Raluca respectele mele
. Eu pentru o masea de minte am lesinat, am rupt un instrument al medicului (a facut tipul niste ochi ! i-am descompletat trusa
), mi-a facut 3 anestezii, am stat in scaun cam 3 ore, am ramas cu un crater, n-am mancat o saptamana. Iar medicul e prietenul alor mei, mergeam la el de la 6 ani, a pus suflet si mila in ce-a facut, n-a fost vina lui. Celelalte 3 masele tot el le-a scos, usor.
Diana
36 saptamani si Peter (3 oct 2005)
miha74 spune:
neata si poftiti la inca o
dis de dimineata.
offf, m-am scualat de la ora 5.00, desi pana acum nu prea am avut probleme cu somnul, dar acum stiu de la ce mi se trage: aseara am aflat o veste mare, cumnata mea este graviodasa.
si m-am bucurat asa de tare pentru ea, ca toata noaptea numai pe ea am visat-o.
asa ca danangie- intru si eu in clubul tau cu cumnate cu burtici 
techila- esti dementiala 

aia cu podul de sus e mortala
gegea-
si stai cumintica sa iti mai tii puiul la caldurica
mimika- bine ai revenit! si multumim pentru detalii, am citit cu sufletul la gura povestioara ta, si asteptam continuarea. sa iti traiasca grasii si s ava bucurati de iei pana la adanci batraneti.
monica- capul sus
, si nu iti mai face probleme ca deranjezi, cum au spus si fetele de aia suntem aici, sa ne sustinem si suportam una pe cealalta. eu ma invatat un lucru, ca barbatii trebuiesc si un pic educati, poate ar trebui sa mai discuti inca o data cu el. ei au mod diferit de a se implica.
De exemplu al meu sot, nu a stat cu mine cand am nascut-o pe Laura, si mi-a zi sca nici acum sa nu am vreo pretentie. Pe el sa il sun cand am nevoie de ceva si vine, dar nu sta sa atarne pe holurile spitalului
.
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
35+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
crocodana- sa inteleg ca nu ai renuntat la razboiul cu cei de la personal
da-i inainte, eu iti tin pumnii. eu in schimb am renuntat sa intrerup CIC-ul ca sa intru in prenatal si postnatal...din cauza de hartii si drumuri...si nu in ultimul rand discutii cu cei de la personal, care i-au raspuns colegei mele, care a nascut intre timp si a facut cerere pentru cei 15%, ca ei nu au mai facut asa ceva pana acum, si ca se vor consulta cu juridicul si ii vor da raspuns in 30 de zile 

diana- oauuuuuu 3 luni fara Peter...iti inteleg emotiile de revedere. Laura e plecata de 10 zile, asta seara se intoarce si de abia astept, astazi mi-am pus in plan sa fac si un tortulet asa ca de revedere, desi si pofta mea are un rol (recunosc
)
elle- ma bucr ca evita este mai bine
Mai mergi cu ea in parc la Tacalie? poate reusim sa ne mai vedem.
eu inca mai conduc, sau cel putin sambata cand s-a intamplat ultima oara....conduceam. Astazi am ceva drumuri de facut pe la tribunal si o sa vad daca mai sunt in stare
.
cristina-ana- pe unde umbli???????? sper sa nu te obosesti prea tare cu caratul si sa il lasi pe sot si micul Andrei (care cred ca iti este de mare ajutor
) sa faca treaba
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
35+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
techila spune:
buna dimineata,
dau si eu o 

daca tot am trecut pe la voi, ma bag inapoi la nani...m-ma trezit sa mananc si sa imi iau pastilele, sotz a plecat la munca....javra normal ca s-a uract in locul lui in pat si a apucat-o latratul. ori ii place ca e soare si frumos afara, ori isi bate joc de somnul meu, nemernica...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile