Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Nu inteleg ceva...nu pot modifica scrisul. Cuvintele pe care le vreau tb puse intre cele doua paranteze inchise cu denumirea scrisului-intelegi tu...ca si la culoare. doar ca la scris nu se modifica. Aidaaaa, please help!

Andrutza 35+
Sophie, my sweet baby

gogosica

Mergi la inceput

noi

Andrutza 35+
Sophie, my sweet baby

gogosica

Mergi la inceput

Ba parca ar merge....

Andrutza 35+
Sophie, my sweet baby

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

nu ma pot hotari ce carucior sa iau si asta ma enerveaza tare...
daca ai posibilitatea de a pipai , atunci mergi in magazin si ia caruciorul la plimbare sa vezi cum isi misca rotile sa vezi cum ar fi daca urci o bordura sau o cobori. Pt mine miscarea rotilor si modul de manevrabilitate sunt foarte importante ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Nu inteleg ceva...nu pot modifica scrisul. Cuvintele pe care le vreau tb puse intre cele doua paranteze inchise cu denumirea scrisului-intelegi tu...ca si la culoare. doar ca la scris nu se modifica. Aidaaaa, please help!

dau un exemplu: pt tipul de caracter (font=Lucida Console]mesajul cu caracter schimbat[/font=Lucida Console) ... am schimbat parantezele ca sa il vezi ca exemplu

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Cred ca am resuiiiit!!

Andrushca 35+
Sophie, my sweet baby

gogosica

Mergi la inceput

Multumesc mult...mi-a picat mie fisa la un mom dat...acum sa incerc sa o si maresc...

Andrushca 35+
Sophie, my sweet baby

gogosica

Mergi la inceput

bravos , poti sa modifici si la 'gogosica'

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Clodute si tu ?????

sa-l folositi cu placere
si mai e concursul?

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Sexy...da,legat de carucioare...si eu am gasit unele pe care le-am putut pipai si imi plac. Dar imi place si unul de pe net pe care nu am cum sa-l vad inainte. Nici nush daca e bine sa cumperi fara sa vezi, in situatia asta.

Andrushca 35+
Sophie, my sweet baby

gogosica

Mergi la inceput