Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 15
andraiulia spune:
Nu inteleg ceva...nu pot modifica scrisul. Cuvintele pe care le vreau tb puse intre cele doua paranteze inchise cu denumirea scrisului-intelegi tu...ca si la culoare. doar ca la scris nu se modifica. Aidaaaa, please help!![]()
Andrutza 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana nu ma pot hotari ce carucior sa iau si asta ma enerveaza tare... |

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Nu inteleg ceva...nu pot modifica scrisul. Cuvintele pe care le vreau tb puse intre cele doua paranteze inchise cu denumirea scrisului-intelegi tu...ca si la culoare. doar ca la scris nu se modifica. Aidaaaa, please help! |
dau un exemplu: pt tipul de caracter (font=Lucida Console]mesajul cu caracter schimbat[/font=Lucida Console) ... am schimbat parantezele ca sa il vezi ca exemplu
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
andraiulia spune:
Multumesc mult...mi-a picat mie fisa la un mom dat...acum sa incerc sa o si maresc...
Andrushca 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
aidaciolac spune:
bravos , poti sa modifici si la 'gogosica' 
Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Clodute si tu ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa-l folositi cu placere ![]() ![]() |

Aida ... 34+
Poze cu noi

andraiulia spune:
Sexy...da,legat de carucioare...si eu am gasit unele pe care le-am putut pipai si imi plac. Dar imi place si unul de pe net pe care nu am cum sa-l vad inainte. Nici nush daca e bine sa cumperi fara sa vezi, in situatia asta.
Andrushca 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica