Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 14
delia79 spune:
Andraiulia, la mare? Wow!!! bine ca te mai poti deplasa cu usurinta la 35 sapt. Mie doctorita mi-a spus de la 30 sapt sa stau pe langa casa
. Dar o fata asa tanara si in forma ca tine sigur se va distra de minune 
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
andraiulia spune:
Multumesc, Delia...da, merg pt ca ma simt bine si nu am restrictii deocamdata.
Iti dai seama ca daca as avea cel mai mic dubiu, as sta cuminte acasa.
Techila, zapacita as always. Ce sa zic, la tine fiind totul la dublu acolo...e normal. Sac!
Dar imi vei face si tu mie sac! cand vei avea doi bebei frumosi, nu unul....
Andrutza 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
aidaciolac spune:
monicutz scumpa este foarte bine sa te descarci
... am scris o poveste lunga si am sters-o si o sa o scriu in 2 randuri , sper.
Rezolvarea la problemele astea , la neajunsuri sufletesti se va face doar daca veti discuta , doar daca tu ii vei spune sau il vei face sa inteleaga ("cum crezi ca ma simt eu ... " , " cum ar fi daca eu ..." , "iti pasa daca eu sunt ok ...") ceea ce simti cu adevarat.
Poti sa apelezi la orice tertip femeiesc vrei pe langa ce ai de zis , doar tu stii ce merge cu sotul tau, Cu al meu plansul nu merge (se gandeste in prima faza ca am luat-o razna in loc sa fie atent la ce ii zic) , dar avand in vedere situatia in care ma aflu
vad ca a mers. De obicei merge daca sunt calma si serioasa , usor dura.
M-am intins iar si iar am sters.
Te
si sper sa se schimbe cumva in bine macar acum pe ultima suta de metrii cand clar ai mare nevoie 
... si imi vine acum in minte luto care nu mai zice nimic
si noi ne dam aici cu capul de pereti. Merci ca nu ne-ai dat cate un bobarnac pana acum 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
andraiulia spune:
M-am uitat la pozele Mimikai..la bebelusi. Ce interesant mi se pare knd imi amintesc la intalnire burtica ei...si acum vad doi omuleti care au aparut de acolo. Cred ca e cel mai fascinant lucru din lume!!
Andrutza 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
techila spune:
ma mai bag la o tentativa de nani....poate imiiese de tura asta, desi acum ma apucara si niste arsuri
.
noapte buna! iar...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia M-am uitat la pozele Mimikai..la bebelusi. Ce interesant mi se pare knd imi amintesc la intalnire burtica ei...si acum vad doi omuleti care au aparut de acolo. Cred ca e cel mai fascinant lucru din lume!! |
asa-i? si mai ales cat de frumos a povestit mimikoasa
abia astept finalul inceputului 
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
andraiulia spune:
Ma intrebam...acuma, la sfarsit....daca as vrea sa-mi scriu semnatura cu alt scris...alte culori, am vreo sansa? Sau e doar pt membrii mai avansati? Sau sunt eu pampaloaica?
Andrutza 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui techila ma mai bag la o tentativa de nani....poate imiiese de tura asta, desi acum ma apucara si niste arsuri .noapte buna! iar... |

somn usor sa ai si fara dureri

Aida ... 34+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Ma intrebam...acuma, la sfarsit....daca as vrea sa-mi scriu semnatura cu alt scris...alte culori, am vreo sansa? Sau e doar pt membrii mai avansati? Sau sunt eu pampaloaica? |
Intri in fereastra in care scrii un mesaj si cu ajutorul butoanelor de deasupra iti scrii mesajul de la semnatura (culori , marime , ingrosare , tip caracter ... ) , dai vizualizeaza si daca esti multumita marchezi tot cu copy si mergi in Profil personal si il pui cu Paste la semnatura
Ai inteles ceva?

Aida ... 34+
Poze cu noi

andraiulia spune:
Da,da,da....yo zic ca am inteles..sa vedem daca merge si practic. Thank you so much!!!!
Am incercat yo o schema dintr-un doc de word cu copy paste...dar n-a mers. De aici at trebui sa mearga. Let's see!!![]()
Andrutza 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica