Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
Fetelor eu ma bag la nani ca maine dimineata merg la moasa ....si sa fiu fresh ![]()
cand ma masoara 

Sa aveti parte de o noapte usoara, linistita si frumoasa.
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
da mai luto , dar crezi tu ca asa se schimba moda asta? Erau niste pantofi decupati din piele f faini pt primavara
si la primavara o sa dau triplu pe ei 

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
ok , somn usor dragelor , eu ma bag in recuperari ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
andraiulia spune:
Ce jucarele adorabile de agatat....foarte frumoase, Lucia!
Somn usor!...eu mai bantui pe aici....
Andrutza 35+ 
Sophie, my sweet baby
gogosica
delia79 spune:
Ce bine ca ati primit hainute, e o cheltuiala destul de mare
daca trebuie sa cumperi de la A la Z.
noapte buna 
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
delia79 spune:
Ce mai faci Andraiulia? Am remarcat ca intri mai mult noaptea 
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
techila spune:
bleah, ca tot nu pot dormi...cred ca am bagat prea mult somn azi...ma fac pasare de noapte....e burta asta atat de mare ca nu o mai pot pune in nici un fel...nu mai pot baga perna sub ea ca are forme dubioase (burta), pe spate nu mai pot sta deloc (oricum vad tavanul, ca in fata nu se mai vede nimic)...v-am zis ca am masurat burta si are 123 cm???
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 14 zile
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Ce bine ca ati primit hainute, e o cheltuiala destul de mare noapte buna ![]() 32+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Asa-i! Si noi pana acum am cumparat doar noi...si mai avem destule de luat. In week-endul asta care urmeaza,ne ducem la mare si mergem la niste prieteni din Constanta care vor sa ne ofere cateva questiuni de la fetita lor care acum are 1 an si 4 luni. O-m vedea ce ne ajuta..
Andrutza 35+

Sophie, my sweet baby
gogosica
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Ce mai faci Andraiulia? Am remarcat ca intri mai mult noaptea ![]() 32+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Pai mai mult noaptea, ca ziua bantui. Nu stau deloc. Iar noaptea ma culc f tarziu din obisnuinta....Ma si gandeam. De unde sa stie bebitza cand e noapte cu programul asta al meu?
Andrutza 35+

Sophie, my sweet baby
gogosica
techila spune:
mey andraiulia, stii ce nu pricep eu??? tu cand te lasi de drumuri d-astea lungi? ca mereu umbli....eu nu mai am voie sa plec din bucuresti de 2 luni si suntem cam la fel la varsta sarcinii (nu si la marimea burtii, e adevarat
)...ti-e chiar nu-ti este un pic asa..de noi astea legate de pat
???
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 13 zile