Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Da Delia si sunt hainute super faine asa cu tricou, pe deasupra rochita sau salopetica....si are dreptate si sotul meu ca ma voi chinui ca naiba sa-l imbrac cu alea.....
Adica de la 0 la 3 luni mi se pare usor aberant sa-i pun dinastea complicate
Cand o fi si bebelache asa pe la 6 luni....sa te tii

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Aida tu ai luat lucrusoare faine ...si sa stii ca am vazut si aici dinacelea pufoase cum ai tu .....dar eu i-am luat de bumbac .....nu stiu de ce.

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si eu am primit azi hainute de la o prietena forumista din germania , hainute ramase mici de la baietelul ei ... wooow ce mici sunt si frumoase , oare asa va fi , ca nu imi mai aduc aminte

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Eu am luat de-acum vreo 2 rochitele pt 3-6 luni, nu m-am putut abtine . Iar urmatoarele reduceri vor fi abia in decembrie, ca altfel mintea mea refuza sa dea 30-50 $ pe p rochitica sau o salopetica

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

luto eu am luat flausate si eram tentata sa mai iau , dar nu stiu de ce , ca de fapt la mine in casa niciodata nu a fost frig ... so , de unde nevoia asta idioata de infofolire?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si eu am primit azi hainute de la o prietena forumista din germania , hainute ramase mici de la baietelul ei ... wooow ce mici sunt si frumoase , oare asa va fi , ca nu imi mai aduc aminte

Ha, ce frumos, si noi am primit o gramada de hainute de la nepotica mea de la Brasov. Ea are nasica in SUA si ii tot trimite pachete asa pe luni....dar nu se potrivesc chiar toate ...si multe ii erau mici cand le-a primit...unele le-a purtat de cateva ori.....si sunt toate superbe si transferate la vitorul verisor/verisoara doar ca sunt toate de fetita
Vom vedea, Adi a zis ca daca e baiat el nu-i pune pantalonasi cu floricele si broderii

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Eu am luat de-acum vreo 2 rochitele pt 3-6 luni, nu m-am putut abtine . Iar urmatoarele reduceri vor fi abia in decembrie, ca altfel mintea mea refuza sa dea 30-50 $ pe p rochitica sau o salopetica
sa stii ca eu la reduceri sunt pericol public daca imi place ceva , ca eu cumpar si pentru sezonul celalalt la marimea respectiva ... cand am luat gecuta de blugi , tot ce era in magazin era la 50% reducere si eram tentata sa iau incaltaminte pt cand o sa mearga , dar eram cu husbandu , asteptand afara , hmmmm , ce ar fi sa ma dezlipesc de voi intr-o zi si sa dau o raita pe acolo

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:

luto eu am luat flausate si eram tentata sa mai iau , dar nu stiu de ce , ca de fapt la mine in casa niciodata nu a fost frig ... so , de unde nevoia asta idioata de infofolire?

pai nu are nimic ca i le pui cand iesiti pe afara...si e toamna grea si friguroasa

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

La noi sunt si acum reduceri foarte mari...cred ca se schimba sezonul ..habar nu am ca inca nu m-am pus la punct cum e cu perioadele de reduceri aici.....si care e regula.
Dar sunt si aici exagerate unele.....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:

sa stii ca eu la reduceri sunt pericol public daca imi place ceva , ca eu cumpar si pentru sezonul celalalt la marimea respectiva ... cand am luat gecuta de blugi , tot ce era in magazin era la 50% reducere si eram tentata sa iau incaltaminte pt cand o sa mearga , dar eram cu husbandu , asteptand afara , hmmmm , ce ar fi sa ma dezlipesc de voi intr-o zi si sa dau o raita pe acolo

vaiiii Aido...pai si cand va merge o sa gasesti altele mai faine si mai sclipitoare.....Mai bine ca te-ai abtinut

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput