Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Am mai gasit www.mothercare.com/Mothercare-Bugs-Spiral-Toy/dp/B001O1OCO4/sr=1-42/qid=1250026336/ref=sr_1_42/280-9144182-5522304?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44573031&mcb=core" target="_blank">una
faina.

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
delia79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Am mai gasit www.mothercare.com/Mothercare-Bugs-Spiral-Toy/dp/B001O1OCO4/sr=1-42/qid=1250026336/ref=sr_1_42/280-9144182-5522304?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44573031&mcb=core" target="_blank">una faina. ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Ce simpatice sunt jucariile astea pt bebelusi

. Imi vine sa le mananc, zau asa.Cum stai la capitolul cumparaturi? Eu mai am cate ceva, dar mi se pare ca mai am timp
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
lutoniana spune:
Eu stau foarte prost la cumparaturi dar nici nu ma stresez....ca ma gandesc ca intr-o zi..doua am luat caruciorul si patutul.
I-am luat cateva hainute sa aiba la maternitate ...insa aici si cred ca si lavoi mori incet pe la magaznele pentru copilasi iar eu nu pot lua mai nimic ca nu stiu daca e fetita sau baietel.
Am cumparat numai body-soare ....si ii vom lua dupa aceea.

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
buhuhuuuuu am venit si eu ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui delia79
Ce simpatice sunt jucariile astea pt bebelusi ![]() ![]() . Imi vine sa le mananc, zau asa.Cum stai la capitolul cumparaturi? Eu mai am cate ceva, dar mi se pare ca mai am timp |
nu m=am gandit niciodata ca se poate folosi asa
, tu delia cum sa mananci jucaria?Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
saluti Aida...da, e una din putinele jucarii care imi plac....are pe interior ceva ca o sarma sa zicem...care o face sa poata fi modelata pe manerul de la carut sau o poti pune la pat.....
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
delia79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac buhuhuuuuu am venit si eu Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Nu poti sa dormi Aida?
Vad ca si Luto e inca aici. Si da, e greu tare la cumparaturi.... nu stii ce sa alegi, ai tendinta sa iei mai mult decat trebuie. Eu personal nu ma simt confortabil la cumparaturi, noroc cu sotul
32+ 
aidaciolac spune:
pai eu acum am inchis telefonul
... mie imi place la cumparaturi
dar sa am si de unde sa aleg 
Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
delia79 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
nu m=am gandit niciodata ca se poate folosi asa , tu delia cum sa mananci jucaria?Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
cu dintii de otel....
32+