Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Am mai gasit www.mothercare.com/Mothercare-Bugs-Spiral-Toy/dp/B001O1OCO4/sr=1-42/qid=1250026336/ref=sr_1_42/280-9144182-5522304?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44573031&mcb=core" target="_blank">una
faina.

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Ce simpatice sunt jucariile astea pt bebelusi . Imi vine sa le mananc, zau asa.

Cum stai la capitolul cumparaturi? Eu mai am cate ceva, dar mi se pare ca mai am timp

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu stau foarte prost la cumparaturi dar nici nu ma stresez....ca ma gandesc ca intr-o zi..doua am luat caruciorul si patutul.
I-am luat cateva hainute sa aiba la maternitate ...insa aici si cred ca si lavoi mori incet pe la magaznele pentru copilasi iar eu nu pot lua mai nimic ca nu stiu daca e fetita sau baietel.
Am cumparat numai body-soare ....si ii vom lua dupa aceea.

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

buhuhuuuuu am venit si eu

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Odihna placuta, vad ca te-ai retras la culcare

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Cum stai la capitolul cumparaturi? Eu mai am cate ceva, dar mi se pare ca mai am timp
deci e chiar interesanta
nu m=am gandit niciodata ca se poate folosi asa , tu delia cum sa mananci jucaria?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti Aida...da, e una din putinele jucarii care imi plac....are pe interior ceva ca o sarma sa zicem...care o face sa poata fi modelata pe manerul de la carut sau o poti pune la pat.....

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

buhuhuuuuu am venit si eu

Aida ... 34+
Poze cu noi

Nu poti sa dormi Aida?

Vad ca si Luto e inca aici. Si da, e greu tare la cumparaturi.... nu stii ce sa alegi, ai tendinta sa iei mai mult decat trebuie. Eu personal nu ma simt confortabil la cumparaturi, noroc cu sotul ca se descurca lejer.

32+

Mergi la inceput

pai eu acum am inchis telefonul
... mie imi place la cumparaturi dar sa am si de unde sa aleg

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui delia79

deci e chiar interesanta
nu m=am gandit niciodata ca se poate folosi asa , tu delia cum sa mananci jucaria?

Aida ... 34+
Poze cu noi

cu dintii de otel....

32+

Mergi la inceput