Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 10
Clodute spune:
Lutoniana PLIZZZZZZZZZZ nu mai
uite de la mine 
Seara buna 
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
delia79 spune:
Felicitari fetelor castigatoare de prosopele
. Sa va fie de folos 
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Felicitari fetelor castigatoare de prosopele . Sa va fie de folos ![]() 32+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Multumim

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
lutoniana spune:
Delia ai dreptate am doua jucarii de la mocangeli ...dar le-am bagat intr-o punga nu stiu pe unde ca sa nu se murdareasca pana vine bebitza/
Un ursulet de la Aptamil si o vaca de la Cow and Gate.
Sunt mici ele asa...dar pufoase ...din material ca de prosopel, umplute cu bilute mici nu cu puf.
Iti multumesc ca mi-ai amintit de ele.....am sa le pun in patut cand voi venit cu Bebitza acasa 

Alte jucarii nu mai am....si cred ca nu-i trebuie in prima faza, nu ? La cateva luni am vazut ca sunt inele dinacelea faine de ros....cu tot felul de atarnatele.
Si mie personal imi mai plac ramele acelea care se infasoara pe manerul de la carut, stiti despre ce spun ?
Caut pe net si va arat ![]()
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
delia79 spune:
Sa va spun acum ca voi fi absenta vreo 2 zile, sa nu ma mai biciuiasca Iulik
. Maine am programare sa vizitez spitalul si sa pun intrebari (dureaza vreo 4 ore), iar cand ajung acasa voi dormiti deja
. Iar joi are sotul ziua libera si umblam pe la cumparaturi, poate reusim sa aducem patutul Sofiei acasa
, ca ar cam fi timpul.
Asa ca, please....nu mai vreau bataie ![]()
32+ 
lutoniana spune:
Am gasit ...doar ca e pt patut.....cam tot asa sunt si cele pt carut.
Vizionati
aici
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui delia79 Sa va spun acum ca voi fi absenta vreo 2 zile, sa nu ma mai biciuiasca Iulik . Maine am programare sa vizitez spitalul si sa pun intrebari (dureaza vreo 4 ore), iar cand ajung acasa voi dormiti deja , ca ar cam fi timpul. Asa ca, please....nu mai vreau bataie |
lasa ca te pun eu absenta motivat si nu mai primesti bataita la fundul gol

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
delia79 spune:
Luto, nici eu nu am luat jucarele inca, m-am gandit ca nu-i trebuie chiar din prima zi de viata
. Am sa-i las placerea sotului sa-i cumpere primele jucarii ![]()
Pune link cu ramele, ca nu stiu despre ce vorbesti ![]()
32+ 
delia79 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Am gasit ...doar ca e pt patut.....cam tot asa sunt si cele pt carut. Vizionati aici Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Am sa caut si eu, ca e simpatica doamna rama
32+