Burtici fericite de septembrie-octombrie (145)
Raspunsuri - Pagina 9
andraiulia spune:
Poooop!!
Off....pe-asta cu caruciorul o am si eu. Nu ne hotaram. Si trebuie!
Doamne, ce bebelusi mari aveti...abia astept si eu controlul sa vedem cam care este situatia pe acolo.
Andrutza 34 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
andraiulia spune:
Acum ca trece de 12...am schimbat semnatura.
Andrutza 35 +
Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
techila spune:
noapte buna madamelor!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 14 zile
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Meeiii am uitat sa ma laud! Mai stiti concursul ala la nestle, era aci in dreapta un copil cu prosop verde de la ikea, din ala broasca? Selen ne-a zis de el si am intrat si m-am inscris, si daca mai aveam cumparat un prosop identic. Si azi mi-a venit prosopul ![]() ![]() nici nu m-am mai gandit, sa am o emotie cand e tombola, ceva ... ptiu ce norocoasa sunt! |

eu i-am spus lui Selen ca la vremea respectiva eu nu ma puteam inscrie ...ca nu puteam selecta UK cu toate ca erau toate tarile pamantului

Offf si ce frumos era prosopelul.....ma bucur ca macar o fata care mi-e draga a castigat

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
delia79 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Nici eu nu ma pricep la cuvinte techila, fata in fata cu cineva ma cam pierd (mai ales cu el Whatever, am simtit doar nevoia sa ma descarc si eu, sper sa nu va suparati pe mine. Dati ignore la mesaj. Pt mine a fost ca si cum as fi sternut pe hartie cam tot ce am avut in cap zilele astea... Zici de pod, huh NU cred, da intr-un picior de 2 ori zau ca pot da mi-e ca dupa aia nasc. Si sti de ce? Cand i-am zis drei ca sunt insarcinata mi-a zis "de azi stai cuminte, nu alergi nu faci sex, nu sari intr-un picior, nu respiri, nu faci nimic pana nu nasti" ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 34+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Monica, poti fi sigura ca nu superi pe nimeni aici
. Imi pare rau ca suferi atat de mult. Din cate vad din raspunsurile celorlalte fete, si e si cazul meu, sotii lucreaza multe ore si par mult mai absorbiti de munca (sau familie) decat de sarcinile noastre. Dar..... metoda pe care o aplic eu e urmatoarea: de cate ori e dragut si fage un gest frumos referitor la mine sau la burtica, il laud in gura mare si de fata cu el incepand cu parintii lui si terminand cu oricine ma intreaba cum merge sarcina 

Cred ca v-ati culcat toate cat m-am spalat eu pe cap. Noapte buna si vise frumoase

32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
delia79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eu i-am spus lui Selen ca la vremea respectiva eu nu ma puteam inscrie ...ca nu puteam selecta UK cu toate ca erau toate tarile pamantului ![]() ![]() ![]() ![]() Offf si ce frumos era prosopelul.....ma bucur ca macar o fata care mi-e draga a castigat ![]() Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Nu plange scumpa
. Parca primisei si tu ceva gratuit mai demult, tot de pe un site de bbei..... un animalut de plus parca. Vezi..... noi nu am primit asa ceva 
32+ 
lutoniana spune:
Delia ce face primul bebelache din "cei trei muschetari" de trei prietene faine ?
L-ai vazut ? te-ai jucat cu el ?
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
delia79 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Delia ce face primul bebelache din "cei trei muschetari" de trei prietene faine ? L-ai vazut ? te-ai jucat cu el ? Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
Matis e acasa cu familia, nu l-am vazut inca, dar urmeaza duminica
. Umbla vorba ca e un frumusel si un mancacios, iar mami il alinta ''iubirea lu' mama''. Deci face bine
. Merci de intrebare 
32+ 
Clodute spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Geani noapte buna, sa mai vii ![]() techila ai zis ca nu te pricepi, dar tare fain a iesit ![]() Meeiii am uitat sa ma laud! Mai stiti concursul ala la nestle, era aci in dreapta un copil cu prosop verde de la ikea, din ala broasca? Selen ne-a zis de el si am intrat si m-am inscris, si daca mai aveam cumparat un prosop identic. Si azi mi-a venit prosopul ![]() ![]() nici nu m-am mai gandit, sa am o emotie cand e tombola, ceva ... ptiu ce norocoasa sunt! 30+ ![]() |
Buna seara fetele,
Acum am reusit si eu sa recuperez ce ati scris azi.
Ralu, de concursul de la Nestle eu imi aduc aminte, Lutoniana ne-a spus de el, recunosc ca m-am inscris si eu
Multumesc Lutoniana. Nu am cistigat niciodata la nici un concurs si eram convinsa ca si de data asta va fi la fel. Se pare ca copii mei vor fi norocosi insa...pentru ca pentru ei a fost concursul.Seara buna va urez.
Pupici
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
lutoniana spune:
Clodute si tu ????? 

sa-l folositi cu placere 

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI

NU cred, da intr-un picior de 2 ori zau ca pot da mi-e ca dupa aia nasc. Si sti de ce? Cand i-am zis drei ca sunt insarcinata mi-a zis "de azi stai cuminte, nu alergi nu faci sex, nu sari intr-un picior, nu respiri, nu faci nimic pana nu nasti"

O noua viata