Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 4
kllemi spune:
neatza fetele
babytza multumim ptr. urarile de la multi ani
Nu pot sta prea mult...am un copchil cam marait...va rog frumos dati-mi si mie o reteta care sa contina paste, eu sunt un pic nu-mi vine nici una in minte (pr. copil)...multumesc
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
c.valy spune:
Diana fug de pe litoral ca m-am saturat e tare cald,glumeam trebuie sa ajung la Suceava am nunta(cunun)cine ma pus oare sa imi gasesc finuti acolo?
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui c.valy Diana fug de pe litoral ca m-am saturat e tare cald,glumeam trebuie sa ajung la Suceava am nunta(cunun)cine ma pus oare sa imi gasesc finuti acolo? LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic |
Distractie placuta!!!Si drum bun.Cati km sunt pana la Suceava? O sa vezi ca o sa fie bine.Sa fii nas e tare frumos.
Ne dai o veste buna ca e cald pe litoral ca noi ne pregatim sa venim luni
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Corrina spune:
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=21562
Eu zic ca trebuie sesizati moderatorii...
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corrina http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=21562 Eu zic ca trebuie sesizati moderatorii... fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 Ma fac mare |
Nici nu stii e de ras sau de plans...
Diana
c.valy spune:
Multumesc sunt cam 570km numai constanta-suceava dar eu urc mai sus la (Radauti),am mai cununat si anul trecut tot in Aaugust eram gravida in 5 luni a fost frumos sper si acum sa fie la fel nu imi e teama de alceva decat de orele pe care le am de parcurs cu bebe micDiana pe litoral e ok acuma dar eu m-am saturat vreau undeva unde e mai racoaresi voua distractie placuta la plaja
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic
dyanira spune:
E mai greu cu ei in masina dar daca ii gasesti ceva ocupatie o jucarie preferata, ceva de rontait etc trece mai repede.Noi am ales sa mergem noaptea tocmai ca sa doarma ca altfel de aici pana la Constanta inebuneam
Diana
Banu2268 spune:
fetelor buna...
noi iar avem probleme var go eu din suflet care aveti timp ...
am lansat un nou subiect probleme cu scaunul...
cine are timp sa citeasca sa ma sfatuiasca ca bebe nu mai ma lasa sa mai scriu povestea iar,.... vrea papa cred
va pup
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
luminita2008 spune:
nausica, intre 08.00 si 11.00 sunt aproape zilnic in IOR, mai putin sambetele, cand merg la mama, la tara, pentru parastase. azi n-am fost in parc, incerc sa rezolv cu succesiunea mamei... hunii au iesit cu sotul si soacra.
merg de obicei in jurul lacului, in sens invers fata de cum am mers noi cand ne-am vazut toti 4 (adica noi si sotii din dotare), intru pe la scoala/sere/administratia parcului, trec pe sub pod, ajung la fantana si ma intrept spre Titan/biserica. daca n-am fost clara, trage-ma de maneca.
ieri am fost cu rolele, era bine sa ne fi intalnit, buna partida de ras ai ratat. ma descurc ceva mai bine, dar tot de comedie sunt. perseverez.
valy, drum bun si safe!
Ada, totu' bine cu voi?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
despre cum e cu doi copii... well, usor nu e sigur. situatia difera insa, de la caz la caz: daca ai gemeni, daca ai doi copii, de varste f apropiate, daca ai doi copii cu diferente de 3-4 ani (sau mai mult) intre ei. cel mai greu cred ca e cu doi copii mici, de varste f apropiate, cu programe si ore de somn diferite, de ex... e tare greu sa impaci si capra si varza. daca intre copii diferenta de varsta e mai mare, imi imaginez (si vad la cumnata mea), ca e mai usor, cat de cat te poti intelege cu cel mai mare, il rogi sa pape si o face, il rogi sa faca liniste sa doarma 'asta micu' si, de regula, o face, etc.
de gemeni nu vorbesc, ca nu e cazul la voi (inca), balanta e oricum echilibrata, ma ajuta uneori ca-s doi, dar e si greu in unele cazuri.
oricum ar fi, merita si bb2, sau bb3, dupa caz.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."