Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 3
bitza2008 spune:
Neatza!!
Poftiti la
si 
Nikolici au trecut bubitele?
Babytza maine vine Valentina!![]()
Nausica eu am experimentat ieri cum ar fi cu Lucas+bebe de 1 luna...ffff greu...bebelusa plangea-o luam in brate,Lucas ajungea la priza...pune bebe jos,adu Lucas...iar plans,iar Lucas ajungea in locuri nepermise

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
dyanira spune:
Neata si de la noi!!
Nikolici da 13 dinti.Cum se simte Karinuta??
LA MULTI ANI!!!boboceilor nascuti intr-o zi de 12.
Oau de maine incep aniversarile de 1 an nu imi vine sa cred ce frumos.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Neata mamici 
Bitza daaaaaaaaaa ,maine vine printesa 

sar'na de cafea
o savurez acum , sunt chiao de somn , am vazut un film si m-am culcat la 4 , asta dupa ce piciul s-a hotarat ca e momentul optim pentru un bibe cu lapte 
Dya wooooow 13 dintisori 
Corrina daca doresc fetele, sigur ca facem clip , astept sa inceapa sa apara pozele si dam drumul la clip !!!!!! Haide Carla !!!!
Hi hi , maine face un anisor !!!!! 
La multe lunite Elsa de Piolica , Maya de cosmy 

, Amalia de klemi , Crina de angelyna !!!!!!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
bitza2008 spune:
Babytza ar fi super un clip aniversar!
imi si imaginez bobocei sufland in lumanare
sau ceva gen then&now-o poza din prima zi si una de la 1 an(bineinteles tot cu tortul in fata).
tort
Dya avem deja bobocel de 1 an,bobocica Lucia de ClaudiaH
dintosului
Nerantula e inca la mare?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
piolica spune:
Neata,
Cineva mi-a adus cupilu acasa, Elsa a dormit neintoarsa de la 12 noaptea pina la 9 de dimineata. A facut numai nebunii pina la 12 noaptea, ne-am jucat la greu, ca dsoara nu avea chef de somn, cred si eu, ca doar ieri a facut o siesta de 3 ore.
Nikole, sper ca bobocica ta e mai bine si ca ati dormit azi noapte.
babytza, merci pt urari. In seara asta Elsa o sa faca 11 luni, nici nu-mi vine sa cred ca mai e o luna si face anu'!
o zi buna va doresc.
Mamica fericita de bebelina Elsa
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Babytza ar fi super un clip aniversar! imi si imaginez bobocei sufland in lumanare![]() tort![]() Dya avem deja bobocel de 1 an,bobocica Lucia de ClaudiaH dintosuluiNerantula e inca la mare? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
Bitza stiam
.Eu ziceam ca de maine incep aniversarile una dupa alta, bobocei incep sa faca 1 an.Frumoasa ideea cu clipul.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
c.valy spune:
Neata la 12 si la noi
am intrat sa va salut pe toate si sa va
ca sunt pe fuga pregatesc bagajul,mancarea... ca maine dimineata fug in lume
mi-e asa teama ca e drumul fff lung,nu stiu cum o sa reactiuoneze Luca sper sa reziste ataea ore in masina cu toate ca o sa facem popasuri
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic 
c.valy spune:
Vreau sa urez de azi
sarbatoritei noastre de maine sa fii fericita si iubita mult Carla Alexandra si petrecere frumoasa

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic 
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui c.valy Neata la 12 si la noi ca sunt pe fuga pregatesc bagajul,mancarea... ca maine dimineata fug in lume![]() LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra ![]() un votic pentr-un pitic ![]() |
Unde fugiti????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR