Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita2008 spune:
mami de huni cu rolele_1
mami de huni cu rolele_2
mami de huni cu rolele_3
mami de huni cu rolele_4
pe post de antemergator
edi, baiat de baiat
edi, un smecher
robi, baiat de bucuresti
robi frumuselul
prind un tantar
robi mic
un ied
aici toate pozele
Anca, pozele sunt super, felicitari! o party pe cinste!
gata, plecam la papat de spanac!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
EvaF spune:
A YEAR AGO.......
| Citat: |
citat din mesajul lui EvaF A NASCUUUUT ANCAAAAAAAA! CARLA 2900GR, APGAR 9, NU A VAZUT-O INCA! ISI REVINE, ARE MASCA DE OXIGEN, A FACUT CEZA CU ANESTEZIE GENERALA, NU A PRINS RAHI O DOARE RAU OPERATIA! ![]() BINE AI VENIT PE LUME CARLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prima vacanta la mare a lui Noah
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
andy_galro spune:
Wow ce m-au emotionat pozele cu Carla in fata tortului
ce pui mic a fost si ce frumos a crescut!!!! la multi ani si felicitari inca o data!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
EvaF spune:
AT PRESENT............
DRAGA CARLA,
Te-ai nascut intr-o zi norocoasa- e cifra norocoasa a mamei
contrar fetishistilor care il urasc pe marele 13- si de atunci s-a implinit un an.
A trecut peste noi un an plin de emotii, experiente. Prima raza de lumina, ochii frumosi si calzi ai mamei, zambetul ei linistitor, bratele ei moi, prima intalnire cu sanul ei dulce, vocea tatei si dragostea lui imensa din priviri, primul gangurit, timidul zambet, prima aroma de mar copt cu scotisoara, sarutul dulce al nisipului pe talpici, briza marii, zgomotul valurilor, primul dintisor, primul pas, zborul intre nori si cate si mai cate...si cate ne mai asteapta inca...suntem la inceput de drum doar...
In curand se implineste un an de cand te-am vazut intaia data si de atunci te iubesc din toata inimioara mea de baietel, curata si sincera, si iti port o tandrete imensa in sufletel, desi esti departe:(.
Sa ne ajute Doamne Doamne sa ne regasim cu bine, sanatosi, peste inca un an, apoi inca unul, sa te iau de mana, sa te privesc in ochii tai senini sa iti spun ce fetita minunata esti tu, draga Carla.
Iti urez petrecere frumoasa si dulce, dulce- ca tine- si...ma gandesc la tine si la mami tau.
Cu emotie iti trimit pupici pe manute si pe ochisori,
Noah & mami
TO BE CONTINUED...
NEVER ENDING STORY
prima vacanta la mare a lui Noah
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
anca81 spune:
Eva si Noah, va multumesc mult. M-a emotionat mesajul vostru 

Anca &
Carla (13.08.2008)
aly_c20 spune:
nu puteam sa nu intru si eu sa urez
'LA MULTI ANI' scumpei noastre Carla!
Anca, sa stii ca Sebi stie sa raspunda cu 'da' sau 'nu', si chiar e constient de ce spune
,asa ca l am intrebat daca ii cantam 'La multi ani'Carlei si a zis 'da'. Deci...eu am cantat si el a dansat
.
Dne, cat de repede a trecut timpul. Imi amintesc si acum cu cata emotie asteptam mesajul Evei
, cate griji ne am facut...si acum ...esti o mamica fericita cu o printesa luptatoare!
Sa stii ca am scris acest mesaj cu lacrimi in ochi
.Daca azi sunt atat de emotionata, cred ca pe 2 sept voi plange cu suspine....de fericire!
Va pupam!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
babytza spune:
Anca e o scumpa sarbatorita !!!! 

Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea toata viata !!!! Este o dulceata de fetita 

Piersicuta foarte frumoase pozele cu printesica , iar ea frumoasa foc 

Lumi te descurci foarte bine pe role !!!!! 
Am vazut si poze cu hunii , sunt minunati !!!! 
Ce mari s-au facut, le-a crescut si parul , sunt superbi !!!!!!!!!! 

Ankussa o mie de pupici pentru tine 

sabinel 

Piolica nu imi dau seama ce a fost in capul meu...am plecat foarte emotionata si recunosc, nu m-am gandit nicio secunda la acte
Bine ca s-a rezolvat si nu a stat fata prin aeroport cu orele sa ma intorc eu ....![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Didididi spune:
Vai, m am emotionat la poza cu Carla cu tortuletul in fata! De acum chiar or sa curga sarbatoritii!
Si e buna ideea cu cifra pe tort, nu de alta dar soacra mea vrea domne' sa sufle baiatul in lumanare si eu am target sa il invat sa sufle pana la ziua lui. 
Vazut huni blonzi cu ochii albastri. De la cine au luat culoarea ochilor? Si n ar strica sa ti l trimit pe Mihai sa il plimbi cu rolele, ca numai daca il imping in fuga il mai pacalesc sa stea in carucior (asa am slabit 6 kg in 2 luni fara dieta
).
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
Anca e superba Carla, ce frumos a crescut de la nastere pana acum, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea mamico
, m-a emotionat tare mult poza cu tortul in fata ei
...mai mult ca sigur voi plange la ziua puiului meu![]()
Luminita hunii tai pretiosi sunt mortali iar tu parca esti fotomodel 
Eva tare frumoasa vacanta ati avut

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

A NASCUUUUT ANCAAAAAAAA!