Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am reusit sa imi preiau fata din aeroport Am fost la un pas sa nu mi-o dea In Italia tati a predat-o in grija unei stewardese si aceasta imi cerea un act de identitate ca sa mi-o dea. Eu am plecat de acasa cu mainile in buzunar , cu copilul mic in scaunel. Fara geanta , actele fiind in carucior Degeaba ii explicam eu ca fata e suficient de mare ca sa ma recunoasca si noi doua deja ne pupam....aia vroia nene un act sa ma identifice Norocul nostru ca in masina aveam talonul ....desi pe ala eram cu numele de fata si ta-su mi-o scrisese in acte cu numele de casatorie ...in fine , bine ca mi-a dat fata fara sa fie nevoie sa ma intorc pana acasa dupa buletin
E foarte fericita ca e acasa , s-a distrat minunat acolo si are o gramada de poze O sa pun cateva diseara cand revenim din parc.
Acum e in dilema mare : nu stie daca diseara sa doarma cu mine sau daca sa isi cheme fetele sa faca party

elly bine ai venit la noi ! Sa mai treci intr-un mesaj toate datele voastre sa te adaugam in listuta cu bobocei

nikolici roseola zici.....ati avut febra mare 3 zile ?? pai daca febra a scazut brusc si au aparut bubitele, asta pare sa fie. Te ajuta mamicile care au trecut prin asta

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Elly fata mea manca intr-un timp cam orice fruct (mar, para, pruna, mango, piersica, nectarina, mandarina, portocala)...acum se atinge numai de banana. Mai nou am vazut ca ii plac strugurii rosii si vomita daca ii dau pepene galben

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Nu pot sa nu intru si sa nu urez LA MULTI ANI!!!!! fericiti si sanatosi Carlitei si parintilor ei

Mai am cateva minute de pauza, profit sa va pup pe toate (Lumi multi pupi de la mine pt tine si huni) am pus aproape toate lucrurile la locul lor asa ca de saptamana viitoare o sa ma linistesc. Deocamdata sunt foarte obosita si ma cam doar oasele, sper sa fie doar o raceala banala si nu swine flu ca e de rau daca e asa. Aici sunt zeci de mii de cazuri.
Inca o data si ma intorc la munci

xoxo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

iaca, pana se incarca pozele, mami de huni pe role:
http://www.youtube.com/watch?v=lmDxlyGITCg

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

LA MULTI ANI CARLA! Sa cresti mare, puisor!
Anca, imi amintesc prin cite perioade dificile ai trecut in timpul sarcinii, si uite ca acum ai un bobocel de 1 an! Felicitari mamico! Poza de la nastere e tare frumoasa.

Piersicutza, Elsa o sa mearga la cresa din 24 August, insa in prima saptamina va fi soft, eu o sa stau putin cu ea sa se acomodeze. Insa in saptamina urmatoare va fi fara mine, 3 zile pe saptamina, 10 ore / zi. Asta e programul. Intra la 8:30 si o luam la 18:30, o sa fie greu cu sculatul de dimineata, Elsa dormind si pina la 10-11!
Sint destul de emotionata, nu pot sa spun stresata, cresa arata super bine, au tot felul de chestii de facut, asa ca nu-mi fac griji. Insa o sa-mi fie greu fara puiul meu drag, dar eu vreau sa-mi caut un loc de munca si cu Elsa acasa nu pot sa fac nimic. In schimb, daca astia de la cresa nu o pot lua 5 zile pe saptamina, in cazul in care eu imi gasesc un loc de munca, atunci va fi cam nasol, ca va trebui sa o ducem la nounou (bona) si copilul o sa fie dat peste cap. Doua zile la nounou, 3 zile la cresa si 2 zile acasa..... hmmm, o sa vedem, macar sa-mi gasesc eu un loc de munca aici.
am vazut pozele, aratati foarte bine, linistiti, relaxati! Iar Anna e super dulce! Imi place de ea in body-ul swiss!

Kristin, deci Chris o sa mearga si el la cresa? Mult succes!

elly, bine ai venit!

nikole, multa sanatate karinutei!

si ca sa nu uit, va multumesc pt urarile de ieri pt 11 luni pt Elsa.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

lumi, tu esti super tare! si patinezi f bine! hai sa facem gasca de roleritze!

ps: eu umblu din primavara cu rolele in portbagaj si nu stiu de ce, nu ma incumet sa mi le pun... desi trage fiica-mea de mine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

iaca, pana se incarca pozele, mami de huni pe role:
http://www.youtube.com/watch?v=lmDxlyGITCg

_
Si nu uita:

SUPER!!!! te descurci foarte bine! dar am o intrebare, cine e in carucior, hunul nr 1 sau nr 2????? (si btw, unde e celalalt hun?)

Mergi la inceput

babytza, prin ce peripetii ai trecut sa-ti recuperezi fata! Pai bine mai, Roxana, tu faci tot felul de documente la notar sa o trimiti in Italia si acum te duci fara nik, nik sa o recuperezi?

Sa inteleg ca in seara asta aveti pyjama party?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza ma bucur ca a venit printzesa acasa

Lumi super tare mamico

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

amik, piolica, filmul nu e f elocvent, daca ziceti ca patinez bine... eu eram cu Robi, Edi era cu sotul, care patina si ma filma in acelasi timp. deh, omu' are experienta....

amik, oricand vrei sa razi pe cinste, anunta-ma si vin cu rolele!

_
Si nu uita:

Mergi la inceput