Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

La multi ani, Carla!

Babytza, multumesc de sustinere! Sper sa-i revina pofta de mancare, daca nu, voi merge la doctor pt un control.

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Anca, a avut un tort pe cinste draga de Carla ...si ce bine-i sta cu torticu' pe botic

Piersicutza, foarte frumoasa toata familia cat si vacanta . Am apreciat ca aveau locuri de joaca chiar si up there . Te inteleg foarte bine cand spui ca vrei sa fii o musca sa vezi ce face Anna acolo, aici il pot urmari pe fiimiu pe un Web Page in timp real, o tehnologie VOI canadiana. Slava domnului asa voi sta si eu linistita la scoala tragand cate un oki la el Sper sa se descurce cu food table

Piolica, da Chris incepe daycare-ul la cateva zile dupa ce incep eu scoala, numai ca el incepe full-time 5 zile/saptamana. Din fericire eu termin programul in jur de 3 si nu trebuie sa stea mititelul pana la 6. Apoi o voi lua pe Yasmine de la scoli, si tot asa drumuri drumuri... Tin pumnii sa gasesti job. In ce domeniu cauti? Cum se manifesta criza mondiala in Franta?

Ankussa, nu ma incurajezi si pe mine acum ca incep scarbiciu'?

Eva, cum te intelegi cu familia sotului? Parlez-vous francais ou anglais la-bas? Banuiesc ca prima limba a lui Noah va fi totusi franceza chiar daca tu preferi engleza, nu?

Babytza, bine ca ai recuperat fata domne . Cred ca a avut o vacanta pe cinste. Sa pui poze A mea zice ca nu pleaca in RO fara frate'su

Pupici tuturor

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Khristin, imi place invatatura de la semnatura ta. Din cate imi amintesc Eva a facut un master in Franta, deci vb franceza cu sotul.

Piersicutza cum te descurci cu elvetiana? Sora mea e maritata in Elvetia si vb cu sotul engleza; a inceput sa vb si germana, dar se vaita de elvetiana.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

m-am delectat cu pozele Carlei si cu pozele hunilor! Foarte frumoase! Ce mari s-au facut puii!

kristin, eu am lucrat in departamentul de suport pt clienti pt un soft similar SAP-ului daca cunosti (am fost director de departament, o sa-mi fie greu sa-mi gasesc un post similar aici, ma refer la pozitie, dar cine stie???). In Ro am lucrat mult in logistica, deci cam astea ar fi cele doua domenii in care-mi caut, pt ca in astea am experienta. O sa vedem ce si cum! Criza afecteaza Franta destul de tare, insa se pare ca nu e ca in Ro. Sora-mea imi spune ca sint foarte, foarte multe firme care inchid (ea e contabila si afla multe de al colegii ei de breasla)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Anca, emotionante poze! Carla e o minunatie de fata!
mi-a placut locatia si am vazut ca avut si ceva invitati
a mai fost o sarbatorita??

multumim Eva ca ne-ai redat momentul de la odisee! eu oricum nu l-am prins "in direct"
si felicitari pt progresele lui Luca!
te inteleg f bine in ceea ce priveste alergatul dupa bebe printr-o casa si curte plina cu obstacole. asta e si motivul pt care Razvan nu "zburda" chiar liber pe podele

Cosmy, felicitari pt Maya! sa0i transmiti!! si multumim pt vestile despre Monyca! o asteptam sa ne arate poze cu printesa!

bitza, pai atunci, mare realizare, mare!!
pregatirile sunt in toi...azi am fost prin hipermarketuri...vreo 4 la numar...parca n-am luat mare lucru, ca mai avem de luat..insa Razvan ne-a doborat. a facut un scandal monstru ca nu am vrut sa-l las pe jos in Real (era full) si pana la urma a mers numai impingand caruciorul...sa nu fi indraznit sa ne oprim!
in masina, a adormit instant!

acum ne pregatim sa mergem la bilantul de 1 an

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Lumi, pozele cu hunii in cada sint de-a dreptul savuroase. Ce-mi place de Edi cum sta el cu limbuta scoasa. Iar 'noul covoras de activitati' e super cool. Si eu ii intindeam o patura groasa Elsei pe jos intr-un timp, acum o las sa zburde pe parchet.
Mai nou zburda peste tot, a reusit sa se urce pe canapea si de acolo s-a intins la masuta pe care era un bol cu oua incondeiate... pe care il viza ea de ceva timp insa nu prea avea cum sa ajunga la el. Rezultat - 6 oua sparte. Iar ea super incintata. Asta s-a intimplat intr-o fractiune de secunda cit m-am dus eu la bucatarie sa opresc focul la mincarica ei...

L.E. sa stii ca eu m-am uitat la toate pozele, nu numai la cele mentionate de tine. Am vrut chiar sa-ti las niste comentarii la niste poze care pe mine m-au amuzat rau de tot, insa imi cerea sa am cont pe shutterfly....asa ca nu am putut!

Mergi la inceput

si am re-vazut si boticul Carlei moscolit de cioco! Super pozele! Mi-a placut coiful Carlei.
Anca, O sa faceti petrecere si cu toata familia acasa? Plus turta si alte nebunii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Eva, cum te intelegi cu familia sotului? Parlez-vous francais ou anglais la-bas? Banuiesc ca prima limba a lui Noah va fi totusi franceza chiar daca tu preferi engleza, nu?

excelent, sunt oameni pe cinste. stii tu femeia occidentala. Soacra, mama whatever, odata copiii zburataciti din cuib redevine femeie. sunt altfel, mai liberale, nu stiu cum sa zic, vb de la egal la egal, nu sunt condescendente, nu sunt fane gatit, nu te bat la cap cu mancarici de bebe, cu baita nu stiu cum, dar la o prima vedere sunt mult mai reci fata de Ro curioase, mamoase, pupacioase...Eu inteleg ambele genuri de socrii...
soacra-mea e genul care face tenis, toata ziua sta la plaja in curte, iese mereu in oras, nu prea sta pe capul nostru. Cunosti genul. Acum 5 ani cand am cunoscut-o a fost cam socant, cam foarte de fapt, acum m-am obisnuit cu frantuzoaicele astea, stiu sa le iau...
Il adora pe Noah si e esentialul; are grija frumos de el, destul de timid ca inca se cunosc incet incet...
Uneori prefer genul asta decat una care sa ma caute peste tot...
Dar e doar o soacra, nu e mama...mi-e deja dor de ea...

cu socrii vb franceza, cu sotul la fel; dar vb Ro cand nu vrem sa fim intelesi. Sotul vb fluent Ro, a lucrat 4 ani la noi si nu e genul care sa vb franceza cu romanii; s_a adaptat la tot, mananca ro, vb ro, la plecare i-au zis ca e mai Ro decat unii, multi Ro.

Noah vrem sa invete in paralel Ro si Fr, eu ii vb preponderent Ro, sotul Fr, dar le mai amestecam. De la 3 ani am vrea sa inceapa engleza.

Anca, frumos tort, frumoasa printesa. Emotionanta poza din Day 1- sau pe-acolo.
Ce emotii am, imi tremura mainile de cand tot citesc mesaje aniversare, incredibila odisee am trait...

Claudinna, da inteleg cum e sa ai curte...fai in aer liber dar duble grijile...in curand intram la o cutiuta in Paris si gata, mai safe; avantaje si dezavantaje...

Angelynna, pup

Aly, ce mai face Sebi?

prima vacanta la mare a lui Noah

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Lumi, ce bine arati! Si ce bine te dai pe role! Ce sa mai zic de sotul tau, care mai si filmeaza Bravo!

Babytza, ma bucur ca ti-a venit printesa inapoi acasa! Cred ca iti simti sufletul reintregit!

Elly, bine ai venit!

EvaF, foarte emotionant mesajul tau!

Anca, e minunata Carla! MI-au dat lacrimile cand am vazut pozele, mai mult ca sigur voi plange de ziua Elizei, insa mai e un pic pana atunci.

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cat de frumoasa e Carla!!!Poza cu tortuletul si lumanarea de 1 an e superba.

Lumice bine mergi cu rolele!!!Eu n-am avut curaj inca..hunii sunt superbi,de tine nu mai zic...

Roxana eu votez pentru partyyyy!

Claudinna urmati mami,off cum trece timpul

Ange Crinutza.

Aly ce ma bucur ca ne mai scrii

Khristin,in curand incepi si tu job-ul..o sa ai un program ff incarcat.

Piolica

Ankussa tin pumnii sa fie o simpla raceala

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput