Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 15
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_16 Buna, fetelor, Sunt o mamica de octombrie 2008 si ma bucur ca am descoperit acest forum. Ma primiti si pe mine in marea si frumoasa voastra familie? |
Te primim cu drag!
Bine ai venit!

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
elly_16 spune:
Am citit despre bobocei carora le ies dintisorii. Si noi ne confruntam cu aceeasi problema. Pana acum vreo 2-3 saptamani dormea toata noaptea, rar se trezea pentru suzeta, i-o dadeam si adormea la loc.
Acum se trezeste in fiecare noapte plangand, o iau cu noi in pat si o tine in treziri pana dimineata. In unele seri in dau nurofen si noaptea e mai linistita.
Si cand ma gandesc cati dintisori mai sunt de iesit... ca are abia 4.
elly_16 spune:
Vad ca ati inceput sa dati bebeilor mancaruri mai sofisticate.
Noi suntem tot la vesnicul piureu din tot felul de legume + carnita/galbenus de ou, pe care nu prea il serveste.
Tot tzitzi a ramas de baza.
sabinel spune:
La multi ani, Carla mica!! sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii o viata intreaga!
suntem bine, timp zero! sunt ai mei acasa, de luni intram in normal. pupici!
Sabina si Amalia
elly_16 spune:
Despre jocul cu copiii: fie ne jucam cu mingiuta, eu i-o arunc si-i cer sa mi-o dea, fie alergatul prin casa, sustinuta de manute, dupa pisoi, si e tare bucuroasa si chiuie, fie strangem toate jucariile, le aliniez in jurul ei si incepe sa le ia pe rand si asa ne jucam cu fiecare, fie dansam, ii place tare mult sa danseze, cand suna telefonul incepe sa dea din fundulet.
Mamica de
Bianca
baby_boy spune:
LA MULTI ANI CARLA !!!!!
Sa ai o viata frumoasa presarata de multe bucurii, realizari si multa iubire!!!!
Ce emotii aduce prima aniversare.Eu deja am inceput sa ma uit peste primele poze cu Raducu din spital..si parca nu-mi vine sa cred cat era de mic ..si cum a trecut timpul...parca trece prea repede![]()
Elly bine ai venit
Nicole multa sanatate Karinutzei
.
Noi cand am avut rosu in gat singurul simptom a fost temperatura..ca de mancat..rupea![]()
Babytza..gata vine Valentina..superrrr
Azi am comandat si noi antemergatorul de Vtech..mi-a placut ca e cel mai complex..de abia astept sa vina sa vad reactia lui Raducu![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
andy_galro spune:
La multi ani Carlaaaaaaa!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata frumoasa plina de bucurii!!!!
Anca mami sa-ti traiasca printzesa
...1 an...wow ce repede trece timpul
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"