Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)
Raspunsuri - Pagina 14
Piersicutza spune:
Buna dimineata harnicutzelor
Khristin cu gradinita as zice ca e bine, dar parca atunci cand merg s-o iau prea imi spune educatoarea ca totul e perfect iar eu sunt putin sceptica. Acasa nu e chiar asa de perfect. Probabil ca multor mamici le trece prin cap sa si mine, sa se faca o musca si sa vada putin ce face copilul la gradinita.
Dimineata e rau ca plange de fiecare data cand o dau in bratele educatoarei, dar ii trece repede ca stau pe hol si trag cu urechea.
In rest la capitolul bune: mananca bine si lucruri de care acasa nu se atinge de ele, ma trezesc cu ea in unele zile ca scoate silabe noi pe care numai de acolo putea sa le invete, si cred ca e mai sociabila cu copiii.
Cand o iau e vesela, de multe ori o gasesc dormind iar daca nu doarme e undeva pe jos in centrul celorlalti copii care sunt mai mari.
Pe Anna o dau momentan 3 zile pe saptamana cate 5-6 ore.
Din septembrie vreau sa-i lungesc una din zile la o zi intreaga. Sper sa functioneze si mai ales sa inceapa sa bea lichide ca asta e problema nr 1 la noi, ea bea numai de la mine, de mancat mananca binisor ca o vrabiutza.
Babytza parca am eu emotii
pentru intalnirea voastra la aeroport. Ce bucurie!
Va urez tuturor o zi insorita
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica De unde pot sa-i iau Aniei ceva incaltzaminte cinstita, fara pretentii de brand, care sa nu ma ruineze? Am inteles ca e ceva magazin (si) cu incaltaminte pentru copii mici la Unirea. Asa e? Unde anume? Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
Eu i-am luat ieri lui Matei niste incaltari de care sunt f multumita din Deicheman din centrul comercial militari.
Sunt din panza + piele la exterior si captusite cu piele pe interior. Ii vin pe glezna exact asa cum cautam. Pretul e de 119lei insa la casa am avut placuta surpriza sa aflu ca sunt la reducere si am dat 69lei.
Au diferite promotii in perioada asta.
Am vazut ca aveau se pe la 30-50lei insa nu din piele.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Piersicutza spune:
Ah, mi-am amintit ca am actualizat situl cu poze:
Anna 9 luni
Anna 10 luni
Vacanta in Austria
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
babytza spune:
nausica e un magazin in Unirea cu incaltari pt copii, la etajul 1 cum urci pe scarile principale , nu cele din spate. Daca nu ai inteles, iti mai explic la tel cum ajungi la el. 
Am fugit sa ma imbrac
Ma duc sa imi iau printesaaaaaaaaa 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
angelynna82 spune:
Neatza 
Babytza multumim pentru gandurile bune
am pe tine si comorile tale
LA MULTI ANI CARLA, fetita scumpa si frumoasa sa fii sanatoasa, fericita si sa ii aduci lui mami numai bucurii
. Anca multe
mamico, asteptam pozele de la petrecere 
Bitza
ici , multam de
, votat Bighidel, felicitari lui Lucas
La multe lunite Tudor de Simo f , Mario de Maryb , Radu de Onutzu
Piersicutza e superba Anna 
Noi ne-am luat micul dejun format din fulgi cu lapte
, de dimineatza incontinuu il striga pe tacsu "ba tata" dupa traducerea mea ar fi "brate tata"
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
elly_16 spune:
Buna, fetelor,
Sunt o mamica de octombrie 2008 si ma bucur ca am descoperit acest forum. Ma primiti si pe mine in marea si frumoasa voastra familie?
AlexaM spune:
LA MULTI ANI, CARLA!!!!!!!!!!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
elly_16 spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatorita de astazi.
Sa fie sanatoasa, norocoasa si sa aduca numai bucurii parintilor!