Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Cristina, pot sa vad si eu linkul cu antemergatorul?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Ce fructe le dati bebeilor? Ca Bianca mea nu vrea sa mai manance fructe, ii placeau perele, dar acum nu mai vrea nici pere. Iar amestecate cu branzica nici sa nu le vada.

Mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza ti-a venit printesa? cum s-a simtitit acolo? cum e din nou acasa?
bitza eu am inceput cam de pe la 9 luni sa-i dau biberon lui Andrei ca sa se invete cu el...adica il dadea tati ca de la mine nu vroia(ma certa si imi dadea peste mana)....se zice ca ar trebui sa incepi cu un bibe in timpul zilei dar se zice si ca ar trebui sa-i dai bibe la masa la care se satura cel mai putin...la noi aceasta masa era seara si atunci am introdus bibele...dupa un timp s-a obisnuit cu bibele si l-a acceptat si de la mine...o vreme i-am dat asa: bibe seara la culcare si apoi peste noapte cand se trezea tzitzi....ziua el nu prea mai sugea ca vroia mancare...tzitzi era asa doar de confort...a ajuns chiar ca sugea doar o data pe zi si atunci tragea doar de 3-4 ori...deci cumva m-a ajutat si el pentru ca nu mai vroia asa de mult ca inainte....apoi am inceput sa-i dau bibe si ziua inainte de somnul de amiaza si spre surprinderea mea l-a acceptat si chiar vroia el sa tina biberonul....repet el sugea ffff putin ziua si astefel fost mult mai usor sa-l intarc....lapticul meu era pe gata asa ca intr-o zi a trebuit sa plecam din oras undeva unde chiar nu-l puteam lua cu noi si l-am lasat la bunici peste noapte( dar asta dupa ce s-a invatat cu biberonul ca il lua de fiecare data si noaptea cand se trezea si ziua) si atunci am zis ca este o ocazie buna sa-l intarc si spre surprinderea tuturor cand m-am dus a doua zi sa-l iau a plans un pic dar nu m-a tras de bluza, nu a dat nici un semn ca ar vrea sa mai suga;(cum facea mai demult)desigur ca daca vedeam ca mai vrea ii dadeam, dar asa nu a avut nici o tentativa asa ca eu zic ca a fost chiar usor....mai greu a fost la mine ca m-au durut sanii cam o saptamana dar seara am tras un pic cu pompa si dr.ginecolog mi-a scris sa iau Dostinex si a fost ok....sper ca ai inteles ceva din ce am scris...dar este doar experienta mea si nu garantez ca va merge si la altcineva...daca mai ai intrebari sunt aici...ici si bafta!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Mai sunt bebei cu nicio masa neinlocuita? Ca nu am reusit sa-i inlocuiesc nicio masa. Nimic nu ii place in mod deosebit, in afara de paine si lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTI ANI SANATOSI SI PLINI DE IUBIRE SI FERICIRE, DRAGA CARLA!!!

Anca, oare cand a trecut 1 an...?
f emotionanta poza din prima zi... ce dulcica! asteptam impresii si poze de la aniversare!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

elly, bine ai venit!
noi fructe papam cam de toate: mar, para, banana, prune, piersici, nectarine, mango, ananas, pepene galben, pepene rosu. cu branza calcica sau fara si cu biscuiti.
avem 3 mese inlocuite, ne-am diversificat de la 5 luni, dar suntem pe formula cam dupa 1 luna.

ne-o arati si noua pe Bianca?

musette, sabinel, Cosmy, ce bine ca mai treceti pe aici si ca e totul bine la voi!

felicitari tuturor bebeilor pentru progrese, am vazut si pozele noi, sunt cu totii niste scumpi!

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

nu puteam sa ratez intrarea pe forum in asemenea zi:

LA MULTI ANI CARLA!!!!!!!
sa fii sanatoasa si norocoasa!!!!!
Anca sa va bucurati de mica printesa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Cristina, pot sa vad si eu linkul cu antemergatorul?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

uite aici, fara spatii: http://www.o okee .ro/ jucarii-685-Premergatoare -p-360-Vtech---Premergator-centru-de-activitate.html

noi l-am comandat pe asta, azi ajunge, va spun impresii: http://www.bebe lusultau .ro/ detalii.php?cod=BE64

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

va pup pe toate si va mai spun cate ceva pe fuga (ca si eu cunun duminica- la Gura Humorului)

somn ziua: se pare ca si Elena vrea sa treaca la o singura repriza de somn (de la 13 la 14.30-15.00)
somn noaptea: de o bucata buna de timp (aprox o luna) se trezeste in fiecare noapte de 2-3 ori. o iau in brate, o legan si o pun la loc in patut adormita
dinti:sunt aproape de iesire lateralii de jos
jocuri: clar cu mingile pe primul loc/ mai are un ursulet pe care il iubeste taaare mult si-l dragaleste de-l innebuneste/ ne fugarim in 4 labe/ ne ascundem/ cantam (de dansat nu am invatat inca)

afara nu mai vrea in carut, umbla putin in piciorute si apoi vrea in 4 labe....

Babytza ma bucur mult ca ti-a venit printesa inapoi

Nikolici multi pupici pisicutei sa-i treaca febra

Lumi . pe role??? uau... nu m-am suit in viata mea desi patinez destul de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza te "simt" fericita
Piersicutza frumoase poze,frumoasa familie!Iubesc Austria!
Andy.g eu i-am dat ieri dimineata primul bibe cu LP-60 ml si l-a ras desi a stat toata noaptea cu tztitza-n gura.Andrei sugea mult noaptea?Il adormeai la tzitzi? Cat LP bea intr-o zi? Scuze ca te bombardez cu intrebari dar vreau sa fac sa nu sufere nici el nici eu.
elly bine ai venit!Semnatura..intri la Contul meu-Profil personal. Noi fructe mancam de toate,la amiaza papa borcanel neaparat amestecat cu iaurt,altfel nu accepta.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput