Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 8
aris26 spune:
nu maraie
e felul lor de a comunica cu sursa de hrana. si al meu face tot felul de sunete la biberon, parca il cearta, parca vorbeshte cu el...sunt tare haioshi
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Fetele...copilul meu maraie la tzitzi....suge si face ,,mmmmmmmmmmmmmm", de parca s-ar vaita.nu da niciun semn de suferinta, e vioaie, rade dar...oare ii canta sa produca mai mult lapte? mami de Silvia Ioana |

25 martie 2009
cativ13 spune:
mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
carla - se face eco de shold daca exista suspiciuni de displazie(nu stiu exact ce ai intrebat ieri, ca am cam sarit paginile
). in bucuresti se face la medlife, dr stamate e cel mai bun(din cate am inteles si eu)
25 martie 2009
Dodo-pui spune:
Giulia Alexandra- bebe de Georgyiuly 
Tudor- bebe de Leeloo 
Teodor-Ioan- bebe de Irina81 
bebe de Nilufera 
si
Emili 2008

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Maria_K spune:
| citat din mesajul lui dyana27 MARIA_K ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mii de multumiri (jumate' din pupici de la mine, jumate' de la mutzuwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |

deci ne vedem la munte?????
stabilim de pe acum, sa nu avem discutii, odata ajunsi, preiau mutzu (si alti doritori/doritoare) si gravitam in jurul lu' mami (sa nu sufere de dor
)Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
POZE CU GONGUTZAPozele noastre
cativ13 spune:
Am fost si noi la dr stamate pt o ecografie la fontanela(era prea bombata). ne-a placut de dansul, s-a purtat f frumos cu micuta care avea atunci vreo 7 saptamani. si asistenta dumnealui e ok.mami de Silvia Ioana
dyana27 spune:
Giulia Alexandra- bebe de Georgyiuly 
Tudor- bebe de Leeloo 
Teodor-Ioan- bebe de Irina81 
bebe de Nilufera 
Emili 2008

cativ , da, poti vota o singura data. am vazut ca mutzu meu a picat dintre ratuscutii fruntasi
; e, ce sa-i faci, e pe primul loc in viatza mea, cred ca-i ajunge, nu???????

fetelor, in zilele astea grele am vazut in ochisorii lu' mutzulicu' mic ceva ce nu mai vazusem... increderea lui in mine; indiferent cat era de marait si suprat, si plangacios, stia ca la mine in brate e totul bine; n-as fi putut sa-l las jos sa planga, indiferent ce mi-ar fi zis oricine; cand il luam in brate miortaia si se vaita, parca incerca sa-mi explice ce nu-i convine; si se uita asa cu niste ochisori mari la mine cand ii vorbeam, si-l linisteam, ca-mi venea sa-l lipesc cu superglue de mine (ca varianta bagat inapoi in burtica cica nu se poate![]()
![]()
); e adevarat ca seara plangeam de durere de spate, dar si de 1000 de ori sa fie mai rau, tot nu l-as lasa sa sufere singurel in camera lui (cum am primit "sfaturi Bune" de la "cunoscatori"); acum e perioada cand ei castiga incredere in lume, in oameni, si trebuie sa stie ca suntem langa ei la nevoie, nu sa invete sentimente de frustrare, nu sa stie ca la nevoie sunt lasati sa se potoleasca, ca oricum nu-i ajuta nimeni

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
saby spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Giulia Alexandra- bebe de Georgyiuly ![]() Tudor- bebe de Leeloo ![]() Teodor-Ioan- bebe de Irina81 ![]() bebe de Nilufera ![]() si Emili 2008![]() ![]() ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar ![]() pentru: Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;[b]Ema![]() |
LA MULTI ANI
si de la noi 

Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
aris26 spune:
sa-l lase cine o putea sa planga in camera lui, dar eu te sustin. si eu il plimb de imi cad picioarele din sholduri ...despre coloana nu vorbesc pt ca oricum am scolioza lombara si cervicala....asa ca...sunt varza rau
fetelor, in zilele astea grele am vazut in ochisorii lu' mutzulicu' mic ceva ce nu mai vazusem... increderea lui in mine; indiferent cat era de marait si suprat, si plangacios, stia ca la mine in brate e totul bine; n-as fi putut sa-l las jos sa planga, indiferent ce mi-ar fi zis oricine; cand il luam in brate miortaia si se vaita, parca incerca sa-mi explice ce nu-i convine; si se uita asa cu niste ochisori mari la mine cand ii vorbeam, si-l linisteam, ca-mi venea sa-l lipesc cu superglue de mine (ca varianta bagat inapoi in burtica cica nu se poate ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |

25 martie 2009
saby spune:
Anca N si eu asi fi vrut sa incep sa-i dau sucurile si credeam ca o sa-i faca tare bine la constipatia ei, de fapt eram sigura caca o sa-mi recomande sa incepem cu sucurile. Avand in vedere ca e si constipata si nici nu imi ia in greutate foarte bine eu dupa cate am citit credeam ca e momentul pt. diversificare dar se pare ca pedi nu e de acord cu ideeile mele, acum nu prea stiu ce sa fac, cred ca mai stau putin sa vedem cu picaturile astea daca se rezolva ceva, daca nu clar incepem sucurile.
Pisigri sa sti ca noi atunci cand am fost plecati o perioada mai lunga adica o sapt. am luat patutul cu noi,de teama sa nu se obisnuiasca cu noi in pat si sa nu mai vrea la ea, cand plecam cateva zile nu il mai luam.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia