Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

MARIA_K mii de multumiri (jumate' din pupici de la mine, jumate' de la mutzu)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28
salutare fetelor!vad ca va pregatiti de plecare la munte, mi-ar place sa putem venisi noi, dar din pacate ramane pentru anul viitor.novus, multumesc pentru complimente petrean, vacanta placuta, asteptam poze si impresiidyana 27, sper sa iti revii repejor din depresie, capul sus si zambetul pe buze, iar daca te ajuta cu ceva si al meu face la fel de vreo saptamana, se trezeste si de 5 ori pe noapte sa-l pun langa mine sau la tzitzi, dar asta e.aris 26, , cum spunea si anca-nicolae si chatonel, sucurile nu inseamna diversificare ce mai degraba un adaos , la fel ca si ceaiul sau apa. Se incepe cu sucul, numai pentru a-i stabili toleranta mai usor pentru un nou aliment, dar pe urma ideea este sa -l manance cu totul, pana cand ,masa de lapte va fi inlocuita total.olishka si lelooo, pe unde umblati?www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)
Carla, ti-am vazut pozele zi-mi , te rog, cum se cheama jucaria tare interesanta pe care o aveti. cea cu multe butoane si, cred, luminite.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
MARIA_K mii de multumiri (jumate' din pupici de la mine, jumate' de la mutzu)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009minunea noastra David
Dyana, de ce nu mai pot vota mutunelul la concurs? pot vota o singura data?imi spun k evaluarea mea a fost deja trimisa.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

bine ca ai iesit la suprafata din mlastina depresiei! io cred ca era bine, totusi, sa zici si aici ceva, daca nu reuseai sa iesi singura te mai ajutam noi!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

pai n-am zis, ca eu nu sunt depresiva de felul meu, si n-am vrut sa va ramana impresia asta despre mine; am cedat si eu o data, dar de obicei sunt foarte vesela si optimista, si asa si vreau sa raman; pai ce, sa va stric pararea despre mine? ca eram asa de plangacioasa ca nu ma suportam nici eu, d'apoi voi? acuma ca mi s-a ridicat nivelul ( de veselie voiam sa spun), m-am intors cu forte proaspete.
si am avut eu un ajutor pitit in maneca, stie ea cine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Fetele...copilul meu maraie la tzitzi....suge si face ,,mmmmmmmmmmmmmm", de parca s-ar vaita.nu da niciun semn de suferinta, e vioaie, rade dar...oare ii canta sa produca mai mult lapte?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aaa, pai asa merge, diana, daca ai avut un as pe mineca :) io ma-ngrijoram ca erai "singura pe lume"

ps
chestia aia cu "imaginea" las-o balta, ca doar nu sintem a ici ca "sa dam bine", ci ca sa ne ajutam la bine si la rau, altfel ce interes sa stam atitea ore pe forum, daca e doar ca sa ne laiudam "care e mai tare din parcare"?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
Citat:

salutare fetelor!

vad ca va pregatiti de plecare la munte, mi-ar place sa putem venisi noi, dar din pacate ramane pentru anul viitor.

novus, multumesc pentru complimente

petrean, vacanta placuta, asteptam poze si impresii

dyana 27, sper sa iti revii repejor din depresie, capul sus si zambetul pe buze, iar daca te ajuta cu ceva si al meu face la fel de vreo saptamana, se trezeste si de 5 ori pe noapte sa-l pun langa mine sau la tzitzi, dar asta e.

aris 26, , cum spunea si anca-nicolae si chatonel, sucurile nu inseamna diversificare ce mai degraba un adaos , la fel ca si ceaiul sau apa. Se incepe cu sucul, numai pentru a-i stabili toleranta mai usor pentru un nou aliment, dar pe urma ideea este sa -l manance cu totul, pana cand ,masa de lapte va fi inlocuita total.

olishka si lelooo, pe unde umblati?

POZE

Carla, ti-am vazut pozele zi-mi , te rog, cum se cheama jucaria tare interesanta pe care o aveti. cea cu multe butoane si, cred, luminite.

mami de Silvia Ioana
Citat:

este tot un centru de joaca de la chicco, eu l-am primit din Italia, dar cred ca este si la noi, ar trebui sa incerci sa vezi pe pagina lor. Al meu copil e tare incantat de el, il las si jumate de ora si nu se plictiseste, mai ales, ca pe langa lumini si culori mai si canta are vreo 7 melodii.

Fetelor, pls, am mai intrebat si ieri, daca stiti ceva despre faptul ca trebuie facut ecograf sau film la bazin pe la 6-7 luni.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Carla, ms de raspuns. sigur voi cauta. cat despre eco la bazin...nu stiu nimic, nu te pot ajuta.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa stiam si eu, ca nu e diversificare propriuzis, am si spus aici pe forum dar mi-a sarit simirie in cap ca absolut orice ii dai copilului in afara de lapte este diversificare(probabil si ceaui intra in categoria altceva in afara de lapte)....asa ca am tacut si am numit totul diversificare

Citat:

salutare fetelor!

vad ca va pregatiti de plecare la munte, mi-ar place sa putem venisi noi, dar din pacate ramane pentru anul viitor.

novus, multumesc pentru complimente

petrean, vacanta placuta, asteptam poze si impresii

dyana 27, sper sa iti revii repejor din depresie, capul sus si zambetul pe buze, iar daca te ajuta cu ceva si al meu face la fel de vreo saptamana, se trezeste si de 5 ori pe noapte sa-l pun langa mine sau la tzitzi, dar asta e.

aris 26, , cum spunea si anca-nicolae si chatonel, sucurile nu inseamna diversificare ce mai degraba un adaos , la fel ca si ceaiul sau apa. Se incepe cu sucul, numai pentru a-i stabili toleranta mai usor pentru un nou aliment, dar pe urma ideea este sa -l manance cu totul, pana cand ,masa de lapte va fi inlocuita total.

olishka si lelooo, pe unde umblati?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vorba vine seara. adica mut primul fruct la ora 17, ca sa pot incepe al doilea fruct la 11

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
LA MULTI ANI SARBATORITILOR in primul rand.
in al doilea, am nevoie de ajutorul vostru. acum faceam tabelul cu diversificarea si mi-am prins rau urechile. cine a inceput cu sucuri mar/morcov? mi-am facut eu planul de atac cesc cu cate 5ml/zi primul fruct/leguma pana ajung la 30 de ml, il mut la masa de seara si incep dimineata iar cu cate 5ml in +/zzi pana ajung si cu al doilea la 30ml. dupa care pediatra mi-a scris ca pot sa trec la mar pasat(copt sau crud) ok..ok...dar ce fac cu sucul? il scot? il combin la o masa?il reduc? giiiiizzzzzzz cat de complicat e. cred si eu ca oms-ul recomanda alaptatul exclusiv cat mai mult timp. pai daca eu, om cu facultatesi facultatimi-am prins urechile....ce ma mai mir ca la tzara se dau sarmale la bebelushi. saracile femei.
stie cineva sa ma lumineze? sau te pomenesti ca trebuie sa cred pediatra iar pe la noi. data trecuta mi-a explicat sarca dar cine avea urechi sa o asculte, ca io ziceam ca nu ma grabesc, mai stau...in plus a apucat-o explicatul dupa ce l-a intepat in ambele bulane si urla ca din gura de sharpe. pup fetele si sper sa apuc sa mai citesc cate ceva din urma. am vreo 18 pagini handicap

25 martie 2009

aris, pe mine m-ai bagat in ceata: de ce sa ii dai seara, apoi dimineata sucul ala? io am inteles ca diversificam ca sa ajungem, treptat, sa schimbam o masa de lapte cu altceva. Deci medicu mi-a zis ca facem asta la prinz , ca sa se obisnuiasca copilul cu un ritm, stii ca ei au nevoie de "rutina".
Hai bafta si intra pe mailu comun, cred ca acolo sint niste carti cu diversificarea.

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput