Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 7
dyana27 spune:
MARIA_K 

mii de multumiri (jumate' din pupici de la mine, jumate' de la mutzu![]()
![]()
)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla28 salutare fetelor!vad ca va pregatiti de plecare la munte, mi-ar place sa putem venisi noi, dar din pacate ramane pentru anul viitor.novus, multumesc pentru complimente ![]() ![]() petrean, vacanta placuta, asteptam poze si impresiidyana 27, sper sa iti revii repejor din depresie, capul sus si zambetul pe buze, iar daca te ajuta cu ceva si al meu face la fel de vreo saptamana, se trezeste si de 5 ori pe noapte sa-l pun langa mine sau la tzitzi, dar asta e.aris 26, , cum spunea si anca-nicolae si chatonel, sucurile nu inseamna diversificare ce mai degraba un adaos , la fel ca si ceaiul sau apa. Se incepe cu sucul, numai pentru a-i stabili toleranta mai usor pentru un nou aliment, dar pe urma ideea este sa -l manance cu totul, pana cand ,masa de lapte va fi inlocuita total.olishka si lelooo, pe unde umblati?www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
zi-mi , te rog, cum se cheama jucaria tare interesanta pe care o aveti. cea cu multe butoane si, cred, luminite.
mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 MARIA_K ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mii de multumiri (jumate' din pupici de la mine, jumate' de la mutzu![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009minunea noastra David |
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui chatonel bine ca ai iesit la suprafata din mlastina depresiei! io cred ca era bine, totusi, sa zici si aici ceva, daca nu reuseai sa iesi singura te mai ajutam noi! ![]() ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
pai n-am zis, ca eu nu sunt depresiva de felul meu, si n-am vrut sa va ramana impresia asta despre mine
, dar de obicei sunt foarte vesela si optimista, si asa si vreau sa raman

; pai ce, sa va stric pararea despre mine? ca eram asa de plangacioasa ca nu ma suportam nici eu, d'apoi voi? acuma ca mi s-a ridicat nivelul (si am avut eu un ajutor pitit in maneca, stie ea cine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
cativ13 spune:
Fetele...copilul meu maraie la tzitzi....suge si face ,,mmmmmmmmmmmmmm", de parca s-ar vaita.nu da niciun semn de suferinta, e vioaie, rade dar...oare ii canta sa produca mai mult lapte?mami de Silvia Ioana
chatonel spune:
aaa, pai asa merge, diana, daca ai avut un as pe mineca :) io ma-ngrijoram ca erai "singura pe lume" ![]()
ps
chestia aia cu "imaginea" las-o balta, ca doar nu sintem a ici ca "sa dam bine", ci ca sa ne ajutam la bine si la rau, altfel ce interes sa stam atitea ore pe forum, daca e doar ca sa ne laiudam "care e mai tare din parcare"?
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
carla28 spune:
citat din mesajul lui carla28
salutare fetelor!
vad ca va pregatiti de plecare la munte, mi-ar place sa putem venisi noi, dar din pacate ramane pentru anul viitor.
novus, multumesc pentru complimente
petrean, vacanta placuta, asteptam poze si impresii
dyana 27, sper sa iti revii repejor din depresie, capul sus si zambetul pe buze, iar daca te ajuta cu ceva si al meu face la fel de vreo saptamana, se trezeste si de 5 ori pe noapte sa-l pun langa mine sau la tzitzi, dar asta e.
aris 26, , cum spunea si anca-nicolae si chatonel, sucurile nu inseamna diversificare ce mai degraba un adaos , la fel ca si ceaiul sau apa. Se incepe cu sucul, numai pentru a-i stabili toleranta mai usor pentru un nou aliment, dar pe urma ideea este sa -l manance cu totul, pana cand ,masa de lapte va fi inlocuita total.
olishka si lelooo, pe unde umblati?
POZE
Carla, ti-am vazut pozele zi-mi , te rog, cum se cheama jucaria tare interesanta pe care o aveti. cea cu multe butoane si, cred, luminite.
mami de Silvia Ioana
este tot un centru de joaca de la chicco, eu l-am primit din Italia, dar cred ca este si la noi, ar trebui sa incerci sa vezi pe pagina lor. Al meu copil e tare incantat de el, il las si jumate de ora si nu se plictiseste, mai ales, ca pe langa lumini si culori mai si canta are vreo 7 melodii.
Fetelor, pls, am mai intrebat si ieri, daca stiti ceva despre faptul ca trebuie facut ecograf sau film la bazin pe la 6-7 luni.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
cativ13 spune:
Carla, ms de raspuns. sigur voi cauta. cat despre eco la bazin...nu stiu nimic, nu te pot ajuta.
mami de Silvia Ioana
aris26 spune:
asa stiam si eu, ca nu e diversificare propriuzis, am si spus aici pe forum dar mi-a sarit simirie in cap ca absolut orice ii dai copilului in afara de lapte este diversificare(probabil si ceaui intra in categoria altceva in afara de lapte)....asa ca am tacut si am numit totul diversificare
| citat din mesajul lui carla28 salutare fetelor! vad ca va pregatiti de plecare la munte, mi-ar place sa putem venisi noi, dar din pacate ramane pentru anul viitor. novus, multumesc pentru complimente ![]() ![]() ![]() petrean, vacanta placuta, asteptam poze si impresii dyana 27, sper sa iti revii repejor din depresie, capul sus si zambetul pe buze, iar daca te ajuta cu ceva si al meu face la fel de vreo saptamana, se trezeste si de 5 ori pe noapte sa-l pun langa mine sau la tzitzi, dar asta e. aris 26, , cum spunea si anca-nicolae si chatonel, sucurile nu inseamna diversificare ce mai degraba un adaos , la fel ca si ceaiul sau apa. Se incepe cu sucul, numai pentru a-i stabili toleranta mai usor pentru un nou aliment, dar pe urma ideea este sa -l manance cu totul, pana cand ,masa de lapte va fi inlocuita total. olishka si lelooo, pe unde umblati? www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |

25 martie 2009
aris26 spune:
vorba vine seara. adica mut primul fruct la ora 17, ca sa pot incepe al doilea fruct la 11

25 martie 2009