Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
neatza
LA MULTI ANI SARBATORITILOR in primul rand.
in al doilea, am nevoie de ajutorul vostru. acum faceam tabelul cu diversificarea si mi-am prins rau urechile. cine a inceput cu sucuri mar/morcov? mi-am facut eu planul de atac cesc cu cate 5ml/zi primul fruct/leguma pana ajung la 30 de ml, il mut la masa de seara si incep dimineata iar cu cate 5ml in +/zzi pana ajung si cu al doilea la 30ml. dupa care pediatra mi-a scris ca pot sa trec la mar pasat(copt sau crud) ok..ok...dar ce fac cu sucul? il scot? il combin la o masa?il reduc? giiiiizzzzzzz cat de complicat e. cred si eu ca oms-ul recomanda alaptatul exclusiv cat mai mult timp. pai daca eu, om cu facultate
si facultati
mi-am prins urechile....ce ma mai mir ca la tzara se dau sarmale la bebelushi. saracile femei.
stie cineva sa ma lumineze? sau te pomenesti ca trebuie sa cred pediatra iar pe la noi. data trecuta mi-a explicat sarca dar cine avea urechi sa o asculte, ca io ziceam ca nu ma grabesc, mai stau...in plus a apucat-o explicatul dupa ce l-a intepat in ambele bulane si urla ca din gura de sharpe. pup fetele si sper sa apuc sa mai citesc cate ceva din urma. am vreo 18 pagini handicap
25 martie 2009
simina_kin spune:
Anca saru'mana de intrebare, ma simt minunat, parca n-as fi cu burta mare
(noroc ca am program de aerobic in ea![]()
). Capul ma mai doare cand si cand, da trece.
Despre nastere se discuta si la noi acum
...da nu prea ma bag.
Si sa fi opat eu pt cezariana nu-mi facea doc "doar asa ca vreau eu".
Mi-a spus clar: ceza numai in caz de urgenta![]()
Colul meu la ultimul control era bine, la IR-uri nu ma pricep-deci nu ma bag
, contractii (nu stiu cum se manifesta ca n-am avut
) asa ca eu sunt mai pe din-afara
..da bine
PS: abia astept ziua de sambata sa va vad pe toate
poate imi spuneti si mie locul exact si ora![]()

26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dyana27 spune:

ne mai primiti???????????
ne scuzati de lipsa, dar am avut o perioada super nasoala

; eu am facut un puiut de depresie
, m-am jelit vreo 4-5 zile, m-am certat zdravan cu cristi, mutzu e super marait de o saptamana si ceva, mananca toata noaptea, din ora in ora

... si na' am cedat si eu nervos, ca un om normal ce sunt![]()
![]()
![]()
azinoapte iar s-a gandit mutzu ca e mai interesant la tzitzi (dupa ce ultimele 2 nopti papase doar de 3 ori
), asa ca mi-a cerut la o ora, cu urletele de rigoare cand nu am vrut sa-i dau

. am incercat sa-l culc, sa-l plimb... nu nene, el vrea titi si gata
si uite=ma pe mine zombi de o saptmana si ceva, plansa toata, super nervoasa si abia tinandu-ma pe piciorusele alea "silfide" (mare noroc pe mine ca sunt grasa si mica, ca ma deplasez ca o rata... si slabe sanse sa cad![]()
![]()
); eh, important e ca mi-a revenit simtul umorului, deci sunt pe drumul cel bun
;
nu va suparati ca nu v-am scris, dar n-am vrut sa va necajesc si pe voi, si oricum, mai bine scriu acuma cand mi-a revenit viatza in oase, nu????![]()
![]()
![]()
pai m-as cam baga si eu cu una bucata mutzu si una bucata sotior la munte; noi am putea in al doilea WE, ca in primul avem nunta unui prieten
; oare avem unde sa intram atata po****tie????? si atat piticimeeeeeee??? va dati seama ce-ar iesi???? schimb de bebei, bulanase grasunele de pupat la dispozitie....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Neatzaaaaa>: Vreau si eu un sfat de la mamicile care au fost plecate cu bebeii pina acum. Unde i-ati culcat? Noi avem pat de lemn, mare, pe care evident nu il caram dupa noi, dar as vrea sa stiu daca e musai sa ii iau un patut de-ala jos, din pinza, cu plasa pe laterale, sau nu. Ma gindesc ca pe de o parte ala iti ofera ceva siguranta, ca o pot lasa 5 minute in el fara sa ma tem ca imi cade in cap, dar pe de alta parte avem masina mica si nici nu ma dau banii afara din casa... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
pisigri, io am dormit cu dragoana in deplasare, tati a dormit separat.
Sapt trecuta, cind am fost la socri din nou (a treia oara) si pt ca dragoana incepea sa fie familiarizata cu casa, am lasat-o pe ea singura in camera in care dormeam amindoua, culcata tot in patul nostru (era si patut de plasa, dar nu am pus-o un minut in el- patutul e al verisorilor ei si in mod sigur pastreaza mirosurile lor).
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Acum nu mai incape in landou Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
si noi am mai dormit in 3 cind nu am avut de ales, se BB nu a protetstat, dar tatii da

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza la multi ani sarabtoritilor de azi..cam atat scriu ca fac bagajele..la 2 plecam la Dunare la niste prieteni..pana duminica sau luni ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
petrecere placuta, sa haliti o tona de peste si sa va luati ceva pentru tintarime!

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
aha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chotonel, te tii de glume in miez de noapte, ha?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
aris, pe mine m-ai bagat in ceata: de ce sa ii dai seara, apoi dimineata sucul ala? io am inteles ca diversificam ca sa ajungem, treptat, sa schimbam o masa de lapte cu altceva. Deci medicu mi-a zis ca facem asta la prinz , ca sa se obisnuiasca copilul cu un ritm, stii ca ei au nevoie de "rutina".
Hai bafta si intra pe mailu comun, cred ca acolo sint niste carti cu diversificarea.
Famille Dragoon cu
chatonel spune:
citat din mesajul lui dyana27![]() ![]() ![]() ne mai primiti??????????? ne scuzati de lipsa, dar am avut o perioada super nasoala ![]() ![]() ; eu am facut un puiut de depresie , m-am jelit vreo 4-5 zile, m-am certat zdravan cu cristi, mutzu e super marait de o saptamana si ceva, mananca toata noaptea, din ora in ora![]() ![]() ... si na' am cedat si eu nervos, ca un om normal ce suntazinoapte iar s-a gandit mutzu ca e mai interesant la tzitzi (dupa ce ultimele 2 nopti papase doar de 3 ori ![]() ![]() . am incercat sa-l culc, sa-l plimb... nu nene, el vrea titi si gatasi uite=ma pe mine zombi de o saptmana si ceva, plansa toata, super nervoasa si abia tinandu-ma pe piciorusele alea "silfide" (mare noroc pe mine ca sunt grasa si mica, ca ma deplasez ca o rata... si slabe sanse sa cad ;nu va suparati ca nu v-am scris, dar n-am vrut sa va necajesc si pe voi, si oricum, mai bine scriu acuma cand mi-a revenit viatza in oase, nu???? pai m-as cam baga si eu cu una bucata mutzu si una bucata sotior la munte; noi am putea in al doilea WE, ca in primul avem nunta unui prieten ; oare avem unde sa intram atata po****tie????? si atat piticimeeeeeee??? va dati seama ce-ar iesi???? schimb de bebei, bulanase grasunele de pupat la dispozitie....![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
bine ca ai iesit la suprafata din mlastina depresiei! io cred ca era bine, totusi, sa zici si aici ceva, daca nu reuseai sa iesi singura te mai ajutam noi!

Famille Dragoon cu
carla28 spune:
salutare fetelor!
vad ca va pregatiti de plecare la munte, mi-ar place sa putem venisi noi, dar din pacate ramane pentru anul viitor.
novus, multumesc pentru complimente 

petrean, vacanta placuta, asteptam poze si impresii
dyana 27, sper sa iti revii repejor din depresie, capul sus si zambetul pe buze, iar daca te ajuta cu ceva si al meu face la fel de vreo saptamana, se trezeste si de 5 ori pe noapte sa-l pun langa mine sau la tzitzi, dar asta e.
aris 26, , cum spunea si anca-nicolae si chatonel, sucurile nu inseamna diversificare ce mai degraba un adaos , la fel ca si ceaiul sau apa. Se incepe cu sucul, numai pentru a-i stabili toleranta mai usor pentru un nou aliment, dar pe urma ideea este sa -l manance cu totul, pana cand ,masa de lapte va fi inlocuita total.
olishka si lelooo, pe unde umblati?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Vlad si 

Eva Maria (23 aprilie 2009)