Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
fetelor,eu vineri nu ajung in herastrau. vin oricand vreti in cursul saptamanii dar in week-end nu prea merge. este singura perioada cand stau si eu cu ai mei. in plus pe 15 e ziua onomastik a lu' cumnata-miu,a unei prietene bune si ziua de nashtere a alei prietene....hmmm nu scap eu la plimbare asa ushor
nu va suparati pe mine
vin saptamana viitoare de luni pana vineri oricand. mai ales ca sper eu sa imi vina caruciorul cel nou pana atunci, altfel vin cu bebe in marsupiu

25 martie 2009
chatonel spune:
asaaaa, ce mai vroiam sa spun despre diversificare: eu o s-o fac numai cu legume bio cel putin pina la doi ani ai copilului. Am si io pasarelele mele care imi spun ca alergiile si cancerurile de tot felul se fac, daca nu provocate de ingrasamintele chimice, insecticidele de tot felul si E-uri, atunci ajutate in mare parte.
Ca sa nu mai zic ca, gustativ, una e sa papi legume si fructe proaspete din gradina, decit din cele tinute prin figiderele tirurilor, apoi ale magazinelor, pina se gaseste un cumparator.
Legat de tinut in frigider de pe o zi pe alta mincarea pt BB, depinde de frigider: este vechi/nou, are temperatura constanta de 4 grade, e deschis des/rar etc.
Eu cred ca voi pastra mincare de pe o zi pe alta, dar nu mai mult.
Pt mamicile care nu au timp/chef/talent la bucatarit, aici este (si sint sigura ca si in ro) o chestie cu numele babycook care arata
asa si care fierbe la aburi si apoi mixeaza legumele.Deci pui acolo ce vrei sa "gatesti" si apoi scoti gata de dat papa la puiut.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
aici se face "automat" ecografia la sold, ca sa fie siguri ca nu are copilul probleme.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dyana27![]() ![]() ![]() ne mai primiti??????????? ne scuzati de lipsa, dar am avut o perioada super nasoala ![]() ![]() ; eu am facut un puiut de depresie , m-am jelit vreo 4-5 zile, m-am certat zdravan cu cristi, mutzu e super marait de o saptamana si ceva, mananca toata noaptea, din ora in ora![]() ![]() ... si na' am cedat si eu nervos, ca un om normal ce suntazinoapte iar s-a gandit mutzu ca e mai interesant la tzitzi (dupa ce ultimele 2 nopti papase doar de 3 ori ![]() ![]() . am incercat sa-l culc, sa-l plimb... nu nene, el vrea titi si gatasi uite=ma pe mine zombi de o saptmana si ceva, plansa toata, super nervoasa si abia tinandu-ma pe piciorusele alea "silfide" (mare noroc pe mine ca sunt grasa si mica, ca ma deplasez ca o rata... si slabe sanse sa cad ;nu va suparati ca nu v-am scris, dar n-am vrut sa va necajesc si pe voi, si oricum, mai bine scriu acuma cand mi-a revenit viatza in oase, nu???? pai m-as cam baga si eu cu una bucata mutzu si una bucata sotior la munte; noi am putea in al doilea WE, ca in primul avem nunta unui prieten ; oare avem unde sa intram atata po****tie????? si atat piticimeeeeeee??? va dati seama ce-ar iesi???? schimb de bebei, bulanase grasunele de pupat la dispozitie....![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |

sa treaca depresia...e ceva absolut normal mai ales la prima nastere
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
petrecere placuta, sa haliti o tona de peste si sa va luati ceva pentru tintarime! ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Ma alatur urarilor

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui carla28 Fetelor, pls, am mai intrebat si ieri, daca stiti ceva despre faptul ca trebuie facut ecograf sau film la bazin pe la 6-7 luni. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Nu stiu despre asa ceva...

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
Azi imi fac "de cap" si stau cu voi putin...maine am musafiri sositi din Br si daca o sa intru odata o sa fiu happy
anticipat desi mai intru pana deseara![]()

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
carmenada spune:

la toata lumea,
Revin si eu dupa o pauza cam mare cu un raport amanuntit.. Incep cu povesturile frumoase ca sa termin cu vestile mai putin placute... So, am fost o saptamana la Herculane cu Ina si cu parintii mei .. a fost superb, ne-am odihnit, ne-am plimbat ne-am relaxat iar asat mica a fost incredibil de cuminte.. A dormit in fiecare noapte de la ora 22 la 6 fara pauza ... iar eu patrulam pe langa ea de teama ca are copilu' ceva....
. Cand ne-am intors m-am apucat de organizat una bucata botez ca probabil Ina este sigura "pagana" dintre ghiocei... Ok.. am stabilit data de 22 august adica peste o sapt jumate ..... Toate bune si frumoase pana ieri cand nasa picei vine sa-mi zica ca ea nu mai vrea sa fie ca har ... ca mar .... ce sa mai, nu mai vrea si gata. Asa ca acuma trebuie sa ma apuc de cautat nasi .... bine ca nu mi-a zis pe 21 

Si colac peste pupaza ieri am luat rezultatul de la urocultura si nu numai ca nu am scapat de Ecoli dar acuma avem si alta minune proteus

... mai am putin si o iau pe pereti... Doctorul nostru ne-a trimis la Bucuresti la clinica de periatrie de la Fundeni de data asta, exact saptamana viitoare inainte de botez... si cica stam 2-3 zile... in cel mai bun caz.... deci parca vad un botez amanat ca nu imi ajungea cat m-am strasat cu gasit locatie si acuma cu nasii ... 

Oricum partea buna este .. ca nu am timp sa ma plictesesc ....
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
cativ13 spune:
citat din mesajul lui carmenada![]() la toata lumea,Revin si eu dupa o pauza cam mare cu un raport amanuntit.. Incep cu povesturile frumoase ca sa termin cu vestile mai putin placute... So, am fost o saptamana la Herculane cu Ina si cu parintii mei .. a fost superb, ne-am odihnit, ne-am plimbat ne-am relaxat iar asat mica a fost incredibil de cuminte.. A dormit in fiecare noapte de la ora 22 la 6 fara pauza ... iar eu patrulam pe langa ea de teama ca are copilu' ceva.... . Cand ne-am intors m-am apucat de organizat una bucata botez ca probabil Ina este sigura "pagana" dintre ghiocei... Ok.. am stabilit data de 22 august adica peste o sapt jumate ..... Toate bune si frumoase pana ieri cand nasa picei vine sa-mi zica ca ea nu mai vrea sa fie ca har ... ca mar .... ce sa mai, nu mai vrea si gata. Asa ca acuma trebuie sa ma apuc de cautat nasi .... bine ca nu mi-a zis pe 21 ![]() ![]() Si colac peste pupaza ieri am luat rezultatul de la urocultura si nu numai ca nu am scapat de Ecoli dar acuma avem si alta minune proteus![]() ![]() ... mai am putin si o iau pe pereti... Doctorul nostru ne-a trimis la Bucuresti la clinica de periatrie de la Fundeni de data asta, exact saptamana viitoare inainte de botez... si cica stam 2-3 zile... in cel mai bun caz.... deci parca vad un botez amanat ca nu imi ajungea cat m-am strasat cu gasit locatie si acuma cu nasii ... ![]() ![]() Oricum partea buna este .. ca nu am timp sa ma plictesesc ....Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
pentru fetita sa se faca bine
cat despre nasi...sigur gasesti pe aici vreo voluntara
mami de Silvia Ioana

Vlad si