Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Apropo de discutii si mamici bosumflate,

stiti ca apartin si de alte 2 threaduri, v-am mai spus, parinti singuri si adoptii, ia uite zilele astea ce cearta si pus la zid e pe la alte capitole:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137396&whichpage=37

Asa ca la noi, va zic eu, suntem norocoase, numai lapte si miere, si fara tzepi, caci albinutelze sunt la mai-iunie ;)

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Floric

Carmenada

Noapte buna !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Floric,

m-am uitat chiar acum la poze Rrau, f atent, avand in minte ce ai scris mai sus. Eu vad ca Raru are 5 luni, deci abia de acum, timp de 1-1,5 luni isi va invata statul in fundulet, crede-ma, dureaza cam 1 luna, asta pe de o parte, iar pe de alta parte mie imi pare destul de solidut, si ca multi baieti, are capul marisor, prin urmare e normal sa aiba nevoie de timp un pic mai multi ca ceilalti, pt a mentine fortos atata trup voinic! Eu zic sa mai astepti un pic, abia pe la 6 luni, dc nu vezi progrese, sa te gandesti sa mergi la medic neuro... pana atunci, mai stimuleaza-l, prin miscari cu manutele, prin masaj la gatut/ceafa... si printr-o mimica mai vesela la tine, mie imi pari in toate pozele cam prea serioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anca, am cautat si plasele si in frigider in masina de vase inca nu, dar miine o desfacem ca acuma spala si ... mai stii? :)

floric, te cred ca esti necajita cu atitea vesti proaste!
Eu m-am mai uitat pe niste forumuri fr si se pare ca se poate sa fie un torticolis care sa il deranjeze (ai remarcat daca doarme mai mereu cu capul pe aceeasi parte?) si/sau lipsa de stimuli pentru a ridica capul si a-si fortifica muschii gitului. Niste jucarii in jurul lui, cind e pe burtica poate l-ar ajuta ca sa-si dea interesul?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Floric,

m-am uitat chiar acum la poze Rrau, f atent, avand in minte ce ai scris mai sus. Eu vad ca Raru are 5 luni, deci abia de acum, timp de 1-1,5 luni isi va invata statul in fundulet, crede-ma, dureaza cam 1 luna, asta pe de o parte, iar pe de alta parte mie imi pare destul de solidut, si ca multi baieti, are capul marisor, prin urmare e normal sa aiba nevoie de timp un pic mai multi ca ceilalti, pt a mentine fortos atata trup voinic! Eu zic sa mai astepti un pic, abia pe la 6 luni, dc nu vezi progrese, sa te gandesti sa mergi la medic neuro... pana atunci, mai stimuleaza-l, prin miscari cu manutele, prin masaj la gatut/ceafa... si printr-o mimica mai vesela la tine, mie imi pari in toate pozele cam prea serioasa...

exact asa ziceau si pe forumurile fr, ca doctorii au zis sa astepte 6 luni ale copilului, sa vada atunci daca mai sint probleme.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!

Amalia Maria,
bebe de Silvia4
Rares,
bebe de Alina27

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Cativ si hainute bb,

Hainutele poti sa le donezi prin biserica. Insa, in mod particular, daca si numai daca iti ramane ceva in plus, ti-as lua eu cateva pt o vecina, a nascut acu 2 sapt o fetita si nu sta deloc bine cu banutii. Eu deja am dat lucruri de la bb3 al meu unei prietene f bune, care tre sa nasca in august, si nu prea mai am deocamdata cu ce sa o ajut pe vecina. Doar dc se poate, si dc da, cu locatia [targoviste] rezolv eu.

Chatonel, tot "pe drumuri"? Incearca sa refaci mintal traseul, cu ochii inchisi... si, dc "ti-e frica pe intuneric singurica", uite ii inchid si eu . Doar ca eu nu o sa vad chei, ci feti frumosi cu stea in frunte ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Cativ si hainute bb,

Hainutele poti sa le donezi prin biserica. Insa, in mod particular, daca si numai daca iti ramane ceva in plus, ti-as lua eu cateva pt o vecina, a nascut acu 2 sapt o fetita si nu sta deloc bine cu banutii. Eu deja am dat lucruri de la bb3 al meu unei prietene f bune, care tre sa nasca in august, si nu prea mai am deocamdata cu ce sa o ajut pe vecina. Doar dc se poate, si dc da, cu locatia [targoviste] rezolv eu.

Din hainitzele si rochitezele f bune ale Isabellei pot sa trimit si eu fetitzei vecinei tale...cand mai strang ca duminica am facut "curat" la ea -dar mi-au mai scapt body ,rochitze care-mi plac ff tare

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Multam Dodo, cand esti tu ready imi spui si vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

As bea si eu o cafeluta aici, cu voi...Sunt terminata...Si abia a inceput ziua...

Mergi la inceput