Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Va multumesc pentru sustinere, sunteti o gasca extraordinara
Aris si oliska va declar nasicile virtuale ale Inei ... Cat despre nasii.... pamanteni .... gasesc eu niste prieteni.... deja am facut o lista si m-am si apucat de intrebat. Va pup si ma duc la nana ca azi noapte si ieri noapte ne-a deranjat dintisorul nr 2 si am dormit pe bucatele.

Va pup si pe toate

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Oli, multumim pentru vestile Raalucai

Io sint suparata, am pierdut cheile de la apartament. Am scotocit casa, masinile, nu dau de ele deloc... Ieri la prinz le aveam, asta-seara nu. Azi nu am iesit din casa, aseara am fost cu totii la un prieten, la el nu-s, ca l-am sunat... nu-mi dau seama unde pot fi ascunse

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Acum am sosit si noi pe acasa, am fost la curs inot cu vero si tudor, apoi la mall vitan, apoi la do-re-mi pt cantec, apoi spre casa, bb a fost deci pe drumuri azi de la 1 la 9, facut baita, adormit pe burtica, asa cum ii place lui nopate de nopate, citit din urma si deci, sa raspundem...

anamarie, te-ai prins cu stilul meu 1,2,3

1. Salmonella
La mine pe scara stiu baiat care a avut asa ceva pe la 1,5-2 ani, de la oua de tara [!!!], a trecut cu tratament, nu a trebuit spitalizare, insa tratament strict da, ceva regim, nu a lasat urmari. Sanatate multa!

2. Aris26 sau problema celor 2 fructe...bine ca nu este problema filozofilor la masa! Deci, cum spunea si chatonel, cel de-al doilea fruct NU presupune impinsul primului fruct la alta ora de masa. Eu stiu ca se da primul fruct timp de 1 saptamana pana vedem ca este tolerat ok, apoi se introduce al doilea fruct, sau morcov, dc primul a fost mar, insa la aceeasi ora, preferabil 10-11, si dupa alte cateva zile se poate da combinat mar+morcov, apoi al treilea fruct el singur cateva zile, apoi combinat etc... Dar in mare, masa de fructe/legume crude si rase ramane doar la 10-11. Si da, este corect ca aceste fructe nu au valoare calorica, de aceea am scris eu zilele trecute ca doar fructele in sine nu reprezinta adevarata diversificare, ci supita si ce urmeaza dupa... Apoi masa de "mancare propriu-zisa" va fi in jurul orei 1, apoi la 4 iar lapte, apoi la 6-7 un iaurtel, apoi la 10 lapte cu cereale si apoi somn usor!

3. Carmenada cauta un nas!
Inteleg ca ai facut o lista cu prieteni, insa sfatul meu este sa te gandesti care din ei va putea fi, in viitor, un adevarat parinte spiritual pt fetita, rolul de acum tine mai mult de eveniment-petrecere, insa rolul nasului va fi mai incolo, cand va trebui sa fie apropiat de fetita ta, sa-i poata nuanta/corecta gandurile... Deci, mai gandeste-te, asa, cu ochii inchisi si sufletul deschis

4. Herastrau

Ramane pe 15, la ora 17, intrarea charles de gaulle, zisa "la nasturel" sau "la tvr" sau "intrarea cu flori"? Oliska, abia seara cand am ajuns acasa am vazut apelul, dar tocmai citisem si era depasit momentul Leeloo... Leeloo, sa fiti multi ani sanatosi si fericiti impreuna, adica tu al 5-lea element, si Alin al 6-lea !

5. Oliska, vrei la strandul Moghioros cu chitibus, maine sau vineri, dupe ora 3?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Chatonel,

prin geanta dragoanei ai cautat? se intampla ca lucrurile de "om mare" sa le pui la repezeala in gentuta bebelusului, mai ales cand iesi pe usa si esti cu bb in brate, geanta lui pe umar, inchizi usa cu cealalta mana ...

Mergi la inceput

ah, ca tot vorbiti de diversificare pe-aci, asta-seara am testat ciorba de legume (de gradina) pe BB si i-a placut. Nu i-am dat decit vreo 3 lingurite pline, adica vreo 5-6 pe jumatate. O parte a cazut si pe ea (am uitat de bavetica). Se uita la canuta si mai vroia, mi-a fost teama sa ii dau mai mult.
Am zis io ca fac treaba asta ieri parca sau alateri, dar uitasem ca supa dinainte era sarata si piperata. Pe asta de azi am lasat-o asa, era dulce, ca am gustat sa vad ce ii dau copilului
Sint bucuroasa ca e mincacioasa.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Chatonel,

prin geanta dragoanei ai cautat? se intampla ca lucrurile de "om mare" sa le pui la repezeala in gentuta bebelusului, mai ales cand iesi pe usa si esti cu bb in brate, geanta lui pe umar, inchizi usa cu cealalta mana ...

Nu am cautat, ca geanta ramasese in masina mea si am plecat noi cu masina sotului.
Multumesc de sugestie, mai astept :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Carmen, tinem si noi pumnii sa scapati de probleme!

Prin diversificare si eu inteleg ca ...diversifici, adica dai si altceva in afara de lapte. Printre altele diversificare se incepe de la 6 luni si pt a reduce riscul aparitiei alergiilor, ori la apa si ceai, nu cred ca face nimeni alergie.

Babycook-ul ala suna bine, dar mie imi e prea scump. Adica un aparat de fiert la aburi il gasesc pana in 50 euro, pe bender am dat 10 (gasesti si de firma cu 20-25, dar eu sunt supermultumita de am meu si-l am de vreo 3 ani), deci oricum nu ajung la 120. Si in felul asta mananca toata familia legume fierte la aburi, manacam snatos si slabim frumos. Da` chato multam oricum, am mai vazut si eu ce exista pe lumea asta.

Nici keutu (mababei, prefer asa, ca mai citesc si altii straini, nu numai noi) nu-i botezat, ca ba uitam sa sunam la preot in zilele in care are program, acum ca ne-am amintit e in concediu...s-o potrivi candva. Eu am fost botezata la 8 luni, deci mai are ceva pana ma ajunge. Asadar Carmen nu te grabi, ca nu ramai ultima oricum.

Sterilizatorul ala daca e de microunde a spus cineva mai sus cum se procedeaza, daca e de bagat in priza, se pun 120 ml apa in el si se apasa pe buton. Eu am de la alta firma, dar principiul e acelasi cam la toate.

Ionica, deci ne urmaresti din umbra. Te-am prins!
Mie mi-au spus in spital ca ele spala biberoanele in masina de spalat vase, dar spala in ea numai si numai biberoane si folosesc altceva decat folosim acasa pt spalat. Nu stiu, mie nu-mi vine sa le bag in masina, ca pana le spala, ajunge mizeria de pe vase in ele si nu-s sigura ca solutia aia de clatit nu ramane pe biberoane. Da asa-s eu mai stresata, chiar ma intreba sotul daca atunci cand o merge in patru labe si baga totul in gura eu mai continui cu sterilizatul.

Si editez ca vroiam sa spun ca si aici se face eco de sold, noua ne-a facut de doua ori, deci la fiecare verificare de pana acum.

Eu tot ma gandesc la bebe 2, l-as face ca mi-ar parea rau sa n-aiba oun frate, o sora, dar pe de alta parte nu stiu daca as fii in stare. Adica pe el atata l-am bibilit, la fiecare maraiala luat in brate, dormit cu el, daca as mai alea unul, nu stiu daca as face fizic fata. Eu ajutoare n-am, cel mult musafiri si nici aia prea des.

Si ati uitat sa ma intrebati de Pilates, ca am zis ca ma apuc de luni cate 10 minute pe zi. Pana acum m-am tinut de treaba, in sensul ca am vizionat cate 10 minute pe zi video-uri si nu-s in stare sa ma hotarasc cu care sa incep. Si azi asa imi venea sa imi dau palme, pur si simplu nu mai am in ce sa ma imbrac. Incap in toate, dar imi iese burta peste pantaloni. Si bluzele mele sunt in mare majoritate, nu mulate, dar urmau asa linia corpului. Si asa urat mi se vede burta, groaznic. Si va spun drept ca de vreao doua saptamani, Keutu imi face niste scheme seara ca il pasam de la unul la altul si cand adoarme suntem si noi plati si lati. Nu-mi vine sa misc nici macar un deget.
4 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Babycook-ul ala suna bine, dar mie imi e prea scump. Adica un aparat de fiert la aburi il gasesc pana in 50 euro, pe bender am dat 10 (gasesti si de firma cu 20-25, dar eu sunt supermultumita de am meu si-l am de vreo 3 ani), deci oricum nu ajung la 120. Si in felul asta mananca toata familia legume fierte la aburi, manacam snatos si slabim frumos. Da` chato multam oricum, am mai vazut si eu ce exista pe lumea asta.

Keutu cheliutu 4 luni

sigur ca e scump!!! ca orice este pentru BBi, se exploateaza "fibra sensibila"; daaar, daca nu-ti vine sa te lipesti de bucatareala, mi se pare bun. Si io am zis ca pt inceput o sa fac fara el, apoi mai vad cit timp cere facutul mincarii pt dragoana si daca nu pot sa fac pt tot tribul, ca sa nu gatesc de doua ori.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Chatonel,

mai incerc...in pachetul de pamersi? Sau ca zisesi de ciorbita facuta azi, poate in plasa de cumparaturi? Ca de masina de spalat vase, tot e la discutie in zilele astea, nu cred ca e vorba...

Apropo de discutii si mamici bosumflate,

stiti ca apartin si de alte 2 threaduri, v-am mai spus, parinti singuri si adoptii, ia uite zilele astea ce cearta si pus la zid e pe la alte capitole:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137396&whichpage=37

Asa ca la noi, va zic eu, suntem norocoase, numai lapte si miere, si fara tzepi, caci albinutelze sunt la mai-iunie ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

HAi ca am revenit. Sa incep cu cele bune. Am fost la dr azi. Are 7400 kg, de masurat nu l-a mai masurat dar e clar ca a crescut. Perimetrul toracic si cranian crescutesi ele. Totul bine si frumos pana la un moment dat...DOCTOREI NU-I PLACE CUM ISI TZINE CAPUL. V-am spus eu ca e ceva in mentinerea capului. Si zor nevoie sa ne ducem cu Raru la dr neuropsihiatru.
Ce mai, mi s-au taiat picioarele....Sunt atat de bulversata de nu stiu incotro sa apuc. Totusi, el isi tzine capul dar e moale totodata, nu stiu exact sa va explic. Dr l-a ridicat de manute spre pozitia sezand si atunci a sesizat ca nu se incordeaza si lasa capul pe spate, de fapt a tras de el,nu el s-a ridicat si de aici concluzia ca ceva nu e bine. Nu va spun ca am ajuns acasa si am intors copchilu pe toate partile, sta cu capul ridicat cand il pun pe burta, rade, se agita, face de toate, nu stiu ce nu e bine de nu vrea sa aduca si capul dupa el cand il tragi de maini. Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau.
De aceea am intrebat ce presupune echo la fontanela?
In alta ordine de idei, ma tot zapaceste dr sa incepem diversificarea. A zis sa nu astept 6 luni sa nu se suprapuna cu perioada de dupa vaccin. Bine, hai teaca de la mine dar tot nu o incep de maine, i-am zis. Lasa mai treaca o sapt doua si apoi. Incepem direct cu zeama de legume, de fapt, un fel de supa-crema-zeama lunga, cam asa s-a exprimat. Fierb de toate, mai putin ceapa, si pasez doar un pic de morcov si cartof, si subtiez piureul cu zeama (de aici expresia supa crema zeama lunga). Mi-a zis sa incep cu 1-2 lingurite, inainte de masa de pranz cu o jumatate de ora. Asta tare greu va fi. Caci Raru cand e foame nu-l amagesti cu nika.
Ca sa nu mai zic ca si-a dat verdictul de fimoza la putza lui raru si dupa 9 luni iar chin si voie buna. Of, sunt asa necajita...peste toate astea nici nu stiu la ce medic sa ma adresez. ca sa ma desluseasca si sa nu inceapa cu pastile si investigatii la copchil, ca prefer sa ma duc la babe si la mosi si la dr nu ma las.
Hai ca sunt tare suparata si nu mai am coerenta. Am atatea sa spun dar ma retrag.

In deplasari Raru a dormit cu noi in pat.

Joanna, .

Petrecere frumoasa la munte.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput