Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 16
pisigri spune:
Multam de lamuriri, Aris. E foarte haios leaganul, dar eu mai stau, a mea nu isi tine f drept spatele, nu sta bine in fund, si cred ca ala i-ar solicita coloana acum. Dar il am in vedere cindva...poate aduce Mos Craciun...sau bunica-sa, cadou de 6 luni![]()
Mie borcanelele nu-mi suna bine, mai ales ca am vazut un documentar cum Nestle foloseste plante modificate genetic. Dar asa, de o excursie, daca bebe le tolereaza...
Noi la pensiune avem cica acces la bucatarie; o sa iau de acasa radacini, blender (am unul micut de la Philips, f bun si indeminos) si cratita ei...si asa ne descurcam, zic eu
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Leeloo,de ce trebuie sa sterilizezi biberoanele mereu? Eu le pun doar in masina de spalat vase la 60° si sunt super ok,daca pleci in excursie ,este imposibil sa nu gasesti la restaurant o masina de spalat vase,daca nu,cere la farmacie biberoane de unica folosinta. In ce priveste mancarea,bebele tau are 5 luni crede-ma daca ii pui doar niste gris in biberonul cu lapte sau un borcanel de la nestle nu pateste nimic. |
Bine ai revenit pe la noi! Te-am vazut la "parintii intreaba" ca mai vrei un bb
bravo tie.Cat despre masina de spalat vase, cred ca n-ai mai facut de mult concedii in Romania. Nu la toate pensiunile se gaseste asa ceva... De fapt, la majoritatea NU.
Leeloo io am un sterilizator cu aburi, electric, de la Primii Pasi. L-am primit de la o prietena, doar ca a uitat sa imi dea si instructiunile de folosire. Cum io prefer sa fierb biberoanele, zace in casa la mine degeaba. Daca te prinzi cum functioneaza it's all yours
. A, si sa-ti traiasca flacaul!Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
lysbeth spune:
citat din mesajul lui Monnvas![]() ![]() Azi Cristi a mancat supa!![]() ![]() ![]() Toata. NU facusem decat vreo 80 ml in ideea ca oricum nu papa tot. De la biberon n-a vrut, in schimb cu lingurita a fost bine, deschidea singur gurita. E-adevarat ca a dat o gramada pe el, ca vrea sa apuce lingurita ca pe tetina, dar important e ca nu a refuzat. Morala: telina sucks (asa a zis fiu-meu) Si ne mai laudam cu o isprava azi: a cazut din pat Mi se pare ca mai mult s-a speriat decat s-a lovit, dat fiind ca dup-aia a infulecat un biberon intreg, chestie care nu s-a mai intamplat de o saptamana.Lysbeth si celelalte fete care au mai avut peripetii cu bufnituri, i-ati dus pe bebei la dr, le-ati facut vreun control? Io parca nu l-as duce, a picat pe parchet si nu de f sus... Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Nu, nu l-am dus. Stai linishtita ca or sa cada de nenumarate ori pana pe la 4-5 ani si unii si mai incolo. De dus la control sunt numai in cazurile in care se invinetesc rau, lesina sau isi rup/sparg ceva
Dar sper eu sa nu fie niciodata cazul

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
lysbeth spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Ati scris, nu gluma.... LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi![]() Simina de Herestrau era vorba. Pe 15. Stii unde este intratrea cu statuia? ![]() mamici ora 17 este ok? Sper sa nu am asa lene cum am avut astazi si nu am mai ajuns in parc ![]() Cine mai vine pana la urma? Lisbeth mai vii? Carmenada imi pare rau ca nu mai aveti nasi. Eu m-as oferi cu mare drag, dar pe 22 am o nunta la Deva, iar pe 23 un botez in Bucuresti. Mamici cat de mare este patutul pliant? Se gasesc si mai mici? Noi plecam in luna de miere si plecam cu avionul. Oare merge sa-l iau pe langa celelalte bagaje sau o sa ma incomodeze? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Da noi venim
lysbeth spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Bine ai revenit pe la noi! Te-am vazut la "parintii intreaba" ca mai vrei un bb bravo tie.Cat despre masina de spalat vase, cred ca n-ai mai facut de mult concedii in Romania. Nu la toate pensiunile se gaseste asa ceva... De fapt, la majoritatea NU. Leeloo io am un sterilizator cu aburi, electric, de la Primii Pasi. L-am primit de la o prietena, doar ca a uitat sa imi dea si instructiunile de folosire. Cum io prefer sa fierb biberoanele, zace in casa la mine degeaba. Daca te prinzi cum functioneaza it's all yours . A, si sa-ti traiasca flacaul!Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
se pun 400-500 ml apa si se pun bibe in el apoi totul la microunde. Eu pun un pic mai multa apa sa fiu sigura ca nu se topesc(mi s-a topit o pompita e san asa:() Se tin cam 10 minute la o putere de 750
simina_kin spune:
Fetele ati auzit ceva despre supozitoarele cu chimen CARUM CARVI ,cred ca de la WELEDA????????
M-a rugat o burtica de la mine sa va intreb de ele.Cica sunt pentru colici
Poate stiti ceva mai multe, unde se gasesc, sunt bune sau nu..etc
Dyanaai PM

26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
novus spune:
Fetele excursioniste haideti sa finalizam lista, sa alegem week-enul (04-06.09.09 sau 11-13.09.09) pt ca am gasit variante de cazare dar conteaza perioada si numarul de camere ![]()
Reamintesc locatia
BRAN - MOECIU
Pret cazare aprox 100 ron/camera/noapte
Situatia se prezinta astfel:
Confirmate
1 Novus (orice perioada)
2 Lysbeth (orice perioada)
3 Leeloo (orice perioada)
4 Olishka (orice perioada)
5 Anca Nicolae (orice perioada)
6 Gigelica (daca e in 4-6.09.09)
7 Saby (orice perioada)
8 Maria_k (daca e in 11-13.09.09)
9 Cativ (orice perioada)
10 Joanna (daca e in 11-13.09.09)
11 Dyanna (daca e in 11-13.09.09)
12 Denisamada (orice perioada)
In asteptare
Pisigri (depinde de locatie)
Aris
Mihaelacq
InaPreda
Simina (daca poate sotul)
Pisik (daca poate sotul)
Millie
Deci in principiu cele din asteptare va rog comunicati ceva ![]()
orice ![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
aris26 spune:
merge din momentul in care isi tine bine capul(asa scrie si pe instructiuni). il prinde f bine exact de la sub-bratz,sta mult mai bine in ala decat il putem tzine noi in brate. cu borcanele nici eu nu sunt mare fan. o sa incerc sa le folosesc doar cand sunt pe drumuri. cat o sa pot o sa-i fac eu mancarea,chiar daca nu or fi toate bio.
| citat din mesajul lui pisigri Multam de lamuriri, Aris. E foarte haios leaganul, dar eu mai stau, a mea nu isi tine f drept spatele, nu sta bine in fund, si cred ca ala i-ar solicita coloana acum. Dar il am in vedere cindva...poate aduce Mos Craciun...sau bunica-sa, cadou de 6 luni Mie borcanelele nu-mi suna bine, mai ales ca am vazut un documentar cum Nestle foloseste plante modificate genetic. Dar asa, de o excursie, daca bebe le tolereaza... Noi la pensiune avem cica acces la bucatarie; o sa iau de acasa radacini, blender (am unul micut de la Philips, f bun si indeminos) si cratita ei...si asa ne descurcam, zic eu If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

25 martie 2009
olishka spune:
Am uitat sa va spun: am vorbit cu Raaluca. Ea si Lena sunt bine. Tatal ei are probleme de sanatate
si soacra la fel. Asa ca saracuta este f ocupata si nu are timp deloc sa intre pe forum. Poate vine in Herestrau pe 15, dar nu stie inca sigur.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Floric spune:
Cum se face echo la fontanela? Si pot sa intreb de ce a trebuit sa ii faci? motivul?
Citesc din urma si revin.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami

a cazut din pat
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi