Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 15
ionica spune:
Leeloo,de ce trebuie sa sterilizezi biberoanele mereu?
Eu le pun doar in masina de spalat vase la 60° si sunt super ok,daca pleci in excursie ,este imposibil sa nu gasesti la restaurant o masina de spalat vase,daca nu,cere la farmacie biberoane de unica folosinta.
In ce priveste mancarea,bebele tau are 5 luni crede-ma daca ii pui doar niste gris in biberonul cu lapte sau un borcanel de la nestle nu pateste nimic.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 fetelor e ziua noastra facem 5 lunite si va invitm in parcul herastrau..eu acum plec de acasa si ma duc si astept doritoare de distractie..olga vine si am vorvit si cu saby..pe anca nu am gasit-o la telefon.. despre excursie..noi cred ca putem in ambele perioade..desi pe 6 se termina sesiunea de restante a mea si incepe a lui alin..dar vedem noi cum facem..in functie de cum sunt examenele programate.. dar..ce facem fetelor cu biberoanele? cum le sterilizam..n-am apucat sa citesc daca ati dezbatut deja problema asta..dar cu cuptorul de micro nu cred ca ma car dupa mine..si plus ca fructele le fac eu si in camera cu storcatorul, dar o sa incep si supica si legumele trebuie fierte..si fac si branzica de vaci..uf..ma rog..poate renunt la unele din ele..adica la b.v., dar la supica cum ma desurc...si oricum..biberoanele cum le sterilizam? uff..hai k diseara revin..k am avut de lucru pana acum..! si cine vrea sa vina in parc azi pe la 6 va astept..in herastrau!!!Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
chatonel spune:
| citat din mesajul lui chatonel tocmai ce intrai pe mail si am deschis o carte cu diversificarea alimentatiei, pusa de manu ![]() E scrisa bine, pe inteles, se dau mai multe variante, v-o recomand! E pusa in folderul "ghiduri si numaistiuce". Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
aceeasi carte e pusa si de bogdana

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
simina_kin spune:
Aris intalnirea din parc este sambata nu vineri(sau s-a schimbat data si eu nu stiu??) dar eu tot nu stiu locatia...am vazut scris si herastrau si cismigiu
.
Daca este herastrau va trebui sa-mi explicati unde anume, ca-i imens, iar eu nu cunosc decat o intrare cea de la rest.Pescarus
26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
olishka spune:
Salutare!!!
Ati scris, nu gluma....
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Simina de Herestrau era vorba. Pe 15. Stii unde este intratrea cu statuia? 
mamici ora 17 este ok? Sper sa nu am asa lene cum am avut astazi si nu am mai ajuns in parc
Dar o sa ma odihnesc pana pe 15 
Cine mai vine pana la urma? Lisbeth mai vii?
Carmenada imi pare rau ca nu mai aveti nasi. Eu m-as oferi cu mare drag, dar pe 22 am o nunta la Deva, iar pe 23 un botez in Bucuresti.
Mamici cat de mare este patutul pliant? Se gasesc si mai mici? Noi plecam in luna de miere si plecam cu avionul. Oare merge sa-l iau pe langa celelalte bagaje sau o sa ma incomodeze?
Olga, mamica lui David iepurasul 

simina_kin spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Ati scris, nu gluma.... LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi![]() Simina de Herestrau era vorba. Pe 15. Stii unde este intratrea cu statuia? ![]() |
Dupa TVR1??????

26+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Ati scris, nu gluma.... Mamici cat de mare este patutul pliant? Se gasesc si mai mici? Noi plecam in luna de miere si plecam cu avionul. Oare merge sa-l iau pe langa celelalte bagaje sau o sa ma incomodeze? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Sincer eu nu cred ca are rost sa te cari pe avion cu patutul pt ca la orice hotel iti pune pat suplimentar in camera la cerere
plus ca si impachetat e destul de lung si trage si la kg
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Sincer eu nu cred ca are rost sa te cari pe avion cu patutul pt ca la orice hotel iti pune pat suplimentar in camera la cerere plus ca si impachetat e destul de lung si trage si la kg Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
La hotel poate...dar pe croaziera nu stiu ce sa zic.......

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Dupa TVR1?????? ![]() 26+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
In intersectia Charles de gaules

olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
In intersectia Charles de gaules Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
de fapt ii zice piata

lysbeth spune:
| citat din mesajul lui Floric Tot scriu, tot scriu dar ce e mai important nu am dat de stire. sambata dimineata chiar inainte sa plecam Raru scoate din toti plamanii lui un maaa-mmmaaaaaa foarte clar si cu rasunet de mi s-au topit picioarele. Stiu ca face parte tot din categoria lalaiala" dar important este ce a iesit. Si pune-te pe langa el si eu maaa si el maaa, dar nu a mai iesit ca prima data. Am incercat sa il inregistrez pe tel mobil insa nu prea se aude clar. La munte,(am fost la Slanic Moldova) Raru a fost mortal. A dormit...cat credeti??? vreo 16 ore. De la ora 4 dupa amiaza, cu trezire la 6 pana la 7, si apoi baga iar somn cu usoare treziri de tras din tzatza de 2 ori pana dimineata pe la 8. Am crezut ca e copilul bolnav. NU putea sa stea treaz de aerul curat de acolo. Si apropo de plecari, mergeti la Slanic daca vreti zona linistita si evitati Lepsa (stiu ca deja ati vizitat-o si ati ramas cu un gust amar). Desi se spune ca e statiune de pensionari eu nu as da Slanicul pe 7 Lepse. Lepsa mi se pare un sat plin de adunaturi brailene si galatene (chiar daca sunt braileanca), pacat de zona. www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Floric, ai mei tocmai isi finalizeaza casuta la slanic
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09