Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*
Raspunsuri - Pagina 14
cativ13 spune:
Intrebare: voi ce faceti cu hainele care au ramas mici de bebei? Le pastrati pe toate pentru urmatorul copil sau le donati? Daca le donati, spuneti-mi si mie unde si cum, pentru ca as avea si eu cateva-muuulte-de dat.mami de Silvia Ioana
Maya25 spune:
Johanna27
Imi puteti spune, va rog, care-i mailul comun si cum intru in posesia parolei? Trebuie sa dau cuiva PM sau cu procedez? Va multumesc.
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya25 Johanna27 Imi puteti spune, va rog, care-i mailul comun si cum intru in posesia parolei? Trebuie sa dau cuiva PM sau cu procedez? Va multumesc. |
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Lysbeth si celelalte fete care au mai avut peripetii cu bufnituri, i-ati dus pe bebei la dr, le-ati facut vreun control? Io parca nu l-as duce, a picat pe parchet si nu de f sus... Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
In peripetiile si"bolile" copiilor e f important instinctul matern.DAca tu nu l-ai duce nu-l duce inseamna ca esti convisa ca-i totul ok si de ce sa-l chinui pe lausile lor.Nu dati cu rosii in mine
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Intrebare: voi ce faceti cu hainele care au ramas mici de bebei? Le pastrati pe toate pentru urmatorul copil sau le donati? Daca le donati, spuneti-mi si mie unde si cum, pentru ca as avea si eu cateva-muuulte-de dat. mami de Silvia Ioana |
Eu nu pastrez ca nu mai am de gand nik
Variante pentru donatii:
-la maternitatea din localitate ,sigur gasesti copii abandonati sau mamici sarace
- Pe DC la Umanitare-Aici
-pe blog lui bogdan(la semnatura mea)gasesti cateva situ-ri unde mamicile doneaza

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
denisamada spune:
| citat din mesajul lui poohy Cu produsele bio... Mie pediatra mi-a zis ca pot sa ii dau borcanele bio, sunt mai sigure decat ce cumpar de pe piata. Dar nu i-am dat ca mi-a fost frica. Insa lui Mihnea o sa ii dau - putin - dar sa stiu ca mananca atunci cand plecam pe undeva. Am vazut ca s-a deschis un magazin bio pe Beller dar nu am intrat, in schimb am auzit ca sunt niste preturi... Am o colega care ii da fetitei numai legume/fructe din curtea bunicilor, sau le cumpara de la o manastire de langa Bucuresti. Eu cumpar din piata, incerc cum a zis Chantonel, de la babute. dar nu sunt intotdeauna, si iau si de la altii... Nu ai ce sa faci. Poate ma duc la bio pentru Mihnea, dar daca o sa astept 3-4 luni pana imi vin banii de cic, cred ca ma razgandesc ![]() Solutii sunt, fiecare face ce poate |
Hi-hi! Eu fac planuri sa o diversific "bio" din gradina de la soacra-mea!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
![]() ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul DonuluiCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul! Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru:Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |
Am postat pe DC, sper sa fiu de folos cuiva.mami de Silvia Ioana
chatonel spune:
tocmai ce intrai pe mail si am deschis o carte cu diversificarea alimentatiei, pusa de manu 
E scrisa bine, pe inteles, se dau mai multe variante, v-o recomand! E pusa in folderul "ghiduri si numaistiuce".
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui chatonel tocmai ce intrai pe mail si am deschis o carte cu diversificarea alimentatiei, pusa de manu E scrisa bine, pe inteles, se dau mai multe variante, v-o recomand! E pusa in folderul "ghiduri si numaistiuce".Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose![]() |
mami de Silvia Ioana