Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

uite cam asa. doar ca al meu e galben cu bleu
http://www.mothercare.com/Mothercare-Stars-door-bouncer/dp/B001O1T48S/sr=1-3/qid=1250081052/ref=sr_1_3/278-0756401-2628204?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=77156031&mcb=core
Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Aris,
ce bouncer ai tu mama, de atirnat de tocul usii, ca pe net la bauncere am gasit un fel de "scoici" care se leagana datorita "picioarelor"....nicidecum ceva care sa se agate de pereti

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

25 martie 2009

Arata minunat...
nu cred ca ar fi copil sa nu-i placa....eu i-as fi zic leagan

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Denisamada, merci mult de raspuns

Carmenada, multa sanatate pentru fetita In generatie cu Manu in parc 2 copilasi au avut, tare greu le-a trecut, dar le-a trecut ;) Unul pe tratament alopat, unul pe homeopat

Mie mi-e groaza cu diversificarea asta... La cum e de mofturoasa Manu nici la 2 ani nu cred ca e complet diversificata. Poate o sa manance Mihnea si atunci s-o lua si ea dupa el... Ca la facut Oaaa Oaaa, purtat hainute de bebe (care crapa/sunt prea mici) si luat in brate, stat pe burta se ia.

In septembrie o sa incep si eu...
Manu nu a acceptat fructe pana la aproape 7 luni, dar legumele i-au placut foarte mult. Sa vedem si domn' Mihnea.
Probabil la fel, o sa incep cu morcov, peste 4-5 zile altceva etc
Deocamdata ma pregatesc de munte si nu ma gandesc :D Cand ma intorc.

Aris, ce imi plac mie jumper-ele astea! Sau bouncer-e sau leagane sau cum le cheama. Numa' ca nu am unde sa le atarn prin casa...
Asta imi aduce aminte ca trebuie sa ii spal leaganul sa vad daca ii place.

Chantonel, am gasit si aici babycook-ul http://www.imaginarium.ro/Babycook/ecommerce_1/42521
Bineinteles la pret dublu :D Daca era la primul copil probabil luam unul de pe amazon si il trimiteam la nasi in Franta ca in ro nu livreaza, asa nu ma mai bag, ne descurcam cu mixer-ul. Nu am stiut la Manu ca exista asa ceva

Cu produsele bio... Mie pediatra mi-a zis ca pot sa ii dau borcanele bio, sunt mai sigure decat ce cumpar de pe piata. Dar nu i-am dat ca mi-a fost frica. Insa lui Mihnea o sa ii dau - putin - dar sa stiu ca mananca atunci cand plecam pe undeva.
Am vazut ca s-a deschis un magazin bio pe Beller dar nu am intrat, in schimb am auzit ca sunt niste preturi...
Am o colega care ii da fetitei numai legume/fructe din curtea bunicilor, sau le cumpara de la o manastire de langa Bucuresti.
Eu cumpar din piata, incerc cum a zis Chantonel, de la babute.
dar nu sunt intotdeauna, si iau si de la altii... Nu ai ce sa faci. Poate ma duc la bio pentru Mihnea, dar daca o sa astept 3-4 luni pana imi vin banii de cic, cred ca ma razgandesc
Solutii sunt, fiecare face ce poate

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Eu ii dau calciu cu lingurita, nu il refuza asa, chiar o linge. Nu stiu daca o sa fie la fel de incantata si cand in lingurita va fi..mancarica

Pai nu cred ca "refuza", dimpotriva, pare foarte incantata, doar ca pozitioneaza limbutza ca pt supt... si lapticul cu cereale iese afara...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Asa face si Cristi, dar cu rabdare (si tutun, eventual) o sa invete ei care-i treaba. Faza haioasa e ca nu vrea supa din biberon sub nicio forma!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, am fost sa caut caciulita, nu am mai gasit exact ca a Evei, dar am luat una cu mov si alb. Diseara ajung acasa si ii fac poza, daca iti place, ti-o trimit. Te rog sa masori circumferinta capsorului Alexandrei, sa vedem daca e masura potrivita.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Am masurat si e cam 43 cm

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Tocmai am vazut la tv o stire despre o tipa ce are 14 copii. parca erau 8 dintr-o sarcina multipla si restul...pe rand. cei mai mici erau cei 8. ce galagie era in casa ei Imi spune azi o prietena cum il ,,educa" ea pe fiu-sau, de numai 2 luni: ,,Mami, barbatii nu plang! Te rog sa nu mai plangi ca esti barbat!" In gluma, bineinteles, dar m-a distrat tare atitudinea ei. Si alta, ,,de la tara", din seria ,,tin copilul infasat strans sa nu oboseasca", va prezentam astazi:,,nu-i dau suzeta ca ii face buzele urate". O tin numai intr-o hizleala azi, de parca metodele mele de a-mi creste copilul sunt infailibilemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Azi Cristi a mancat supa!
Toata. NU facusem decat vreo 80 ml in ideea ca oricum nu papa tot. De la biberon n-a vrut, in schimb cu lingurita a fost bine, deschidea singur gurita. E-adevarat ca a dat o gramada pe el, ca vrea sa apuce lingurita ca pe tetina, dar important e ca nu a refuzat.
Morala: telina sucks (asa a zis fiu-meu)

Si ne mai laudam cu o isprava azi: a cazut din pat Mi se pare ca mai mult s-a speriat decat s-a lovit, dat fiind ca dup-aia a infulecat un biberon intreg, chestie care nu s-a mai intamplat de o saptamana.

Lysbeth si celelalte fete care au mai avut peripetii cu bufnituri, i-ati dus pe bebei la dr, le-ati facut vreun control? Io parca nu l-as duce, a picat pe parchet si nu de f sus...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Hihi, futacioasa se vede cand scriem, dar po_p_u_l_atie nu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Hihi, futacioasa se vede cand scriem, dar po_p_u_l_atie nu...

Si nici m_u_iere

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Nush care m-o certat ca pun copilul intre perne. Faza e ca nu am scoica, iar caruciorul nu i l-as aduce in casa, asa, murdar pe roti. Si daca nu mancam in camera noastra ne cam fura peisajul. Amu' nu l-am pus in fund, nici macar la 45 de grade, chiar un pic mai culcat, dar un pic ridicat cat sa poata inghiti fara sa se inece.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor e ziua noastra facem 5 lunite si va invitm in parcul herastrau..eu acum plec de acasa si ma duc si astept doritoare de distractie..olga vine si am vorvit si cu saby..pe anca nu am gasit-o la telefon..

despre excursie..noi cred ca putem in ambele perioade..desi pe 6 se termina sesiunea de restante a mea si incepe a lui alin..dar vedem noi cum facem..in functie de cum sunt examenele programate..

dar..ce facem fetelor cu biberoanele? cum le sterilizam..n-am apucat sa citesc daca ati dezbatut deja problema asta..dar cu cuptorul de micro nu cred ca ma car dupa mine..si plus ca fructele le fac eu si in camera cu storcatorul, dar o sa incep si supica si legumele trebuie fierte..si fac si branzica de vaci..uf..ma rog..poate renunt la unele din ele..adica la b.v., dar la supica cum ma desurc...si oricum..biberoanele cum le sterilizam?

uff..hai k diseara revin..k am avut de lucru pana acum..!

si cine vrea sa vina in parc azi pe la 6 va astept..in herastrau!!!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput