Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu vad de ce ar fi periculoasa daca este sub supraveghere si este tratata si nu se poate deshidrata, dar eu nu sunt de specialitate. poate iti raspund fetele care sunt.

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Fetelor, stiti cumva cat de periculoasa e Salmonella pentru un copilas de 2 ani? Nepotica mea e internata la Matei Bals si au diagnosticat-o cu bacteria asta pacatoasa Ce sa-i spun eu cumnatei mele ca nu pre are increde in doctoricrede ca o menajeaza

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, am fost sa caut caciulita, nu am mai gasit exact ca a Evei, dar am luat una cu mov si alb. Diseara ajung acasa si ii fac poza, daca iti place, ti-o trimit. Te rog sa masori circumferinta capsorului Alexandrei, sa vedem daca e masura potrivita.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

sunteti nishte dragutze si tare mult ash vrea sa vin, dar anul asta cred ca e un plan nerealist pt minesora-mea nu poate venii cu mine pt ca se muta in casa noua...pe sotz chiar nu are rost sa il chinui,iar drumul singura cu bb in spate cred ca ar fi o nebunie. vin la anu' cand o sa stea si piticul normal in scaun. promit

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor,eu vineri nu ajung in herastrau. vin oricand vreti in cursul saptamanii dar in week-end nu prea merge. este singura perioada cand stau si eu cu ai mei. in plus pe 15 e ziua onomastik a lu' cumnata-miu,a unei prietene bune si ziua de nashtere a alei prietene....hmmm nu scap eu la plimbare asa ushor
nu va suparati pe minevin saptamana viitoare de luni pana vineri oricand. mai ales ca sper eu sa imi vina caruciorul cel nou pana atunci, altfel vin cu bebe in marsupiu

25 martie 2009

dar la munte vii ??? in ce week-end poti ?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, am fost sa caut caciulita, nu am mai gasit exact ca a Evei, dar am luat una cu mov si alb. Diseara ajung acasa si ii fac poza, daca iti place, ti-o trimit. Te rog sa masori circumferinta capsorului Alexandrei, sa vedem daca e masura potrivita.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

masor cand se trezeste
mersi mult !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Simina_kin,si eu mai deschid cateodata forumul de 2 ori, insa merge greut si se intampla sa vreau sa raspund la 2 posturi, unul de la pag 1 si altul de la pag x, peste 10..., si pe foaie scriu doar 1-2 cuvinte, nume-mama si problema :)Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni
de asta esti tu asa de organizata si raspunzi cu 1. 2. 3. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

uite cam asa. doar ca al meu e galben cu bleu
http://www.mothercare.com/Mothercare-Stars-door-bouncer/dp/B001O1T48S/sr=1-3/qid=1250081052/ref=sr_1_3/278-0756401-2628204?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=77156031&mcb=core

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Aris,
ce bouncer ai tu mama, de atirnat de tocul usii, ca pe net la bauncere am gasit un fel de "scoici" care se leagana datorita "picioarelor"....nicidecum ceva care sa se agate de pereti

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

asa ash vrea si eu. o sa cumpar cat de mult pot doar de pe la tarani din fata curtii...dar sti cum e la noi. nu pot sa bag mana in foc ca nu au stopit cu nimic.
cat despre frigider,deshi e unul f bun, eu nu tzin sucurile de fructe nici 5 min in el ca am senzatia ca isi pierd toate proprietatile, probabil ca o sa "gatesc"zilnic si pt bb. mai vedem noi. deocamdata sunt viteaza

25 martie 2009

pai sucurile de fructe se consuma imediat dupa stoarcere- daca nu de BB, atunci de mami, ca si ea are nevoie de vitamine
Cu taranii de pe la tine de-acolo, io zic sa ochesti pe vreo babuta singura sau un cuplu de batrinei si sa te duci la ei, ai mai multe sanse sa fie legumele "curate".
Vrem poze cu alexandros in leagan!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Chatonescu, sa fii sanatoasa maica, ca ne dadusi linku. De cand cautam babycooku, da nu stiam cum ii zice. Fug sa-l iau de pe pixmania dac-o fi, ca in tara asta po****tia se divide, ca euglena verde. Chestii faine de copii nu gasesti neam.

cu placere! parca vazui si pe ebay.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

chatonel - asa si fac. se morfoleshte bine copilul cu suc dupa care eu beau restul dar in ritmul asta ma fac de 70 si de kg la loc rapid. nu e bine...nu e bine.
poze poate ii fac diseara cand o veni ta-su ca acum eram doar cu mama si nu eram prea sigura pe prindere si il tzineam eu cu o mana de chestia aia de plastic asa ca nu am mai facut si pe fotograful. deshi un video trebuie sa fac sa il si auziti cu chiuie si cica rade. dar dupa aia iar nu il pot incarca pe youtube si patesc ca si cu inotul

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui saby
Am venit si noi de la vaccinul de 4 luni, piticuta mea a plans tare, tare asa cu sughituri dar acum i-a trecut si doarme. Sa va spun ce mi-a zis pedi. Are doar 5.630 si 60 cm adica a luat 600g intr-o luna, deci cred ca am ramas cea mai micuta de pe aici dar in rest este bine. Mi-a spus ca nici nu vrea sa auda de diversificare pana la 6 luni chiar daca e hranita mixt chestie care imi ridica un semn de intrebare. Oare e ok????

Adela la 4 luni fix avea 5210g si 62cm, cu spor ponderal 430g, so... se poate si mai "supla". Fiind alimentata exclusiv natural... am inceput sa ii dau cereale, sper sa mai puna ceva pe ea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Eu/noi nu am ajuns caci abia luni am avut bani de vaccin...cand va ajunge ne va chema si pe noi la "tzap-stiu ca are 62 cm dar cantar nu am ...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput