Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(46)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Chatonel, tot "pe drumuri"? Incearca sa refaci mintal traseul, cu ochii inchisi... si, dc "ti-e frica pe intuneric singurica", uite ii inchid si eu . Doar ca eu nu o sa vad chei, ci feti frumosi cu stea in frunte ;)

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

anca, facut si resfacut de o mie de ori. Azi o sa scotocim din nou masinile, poate cheile au cazut prin ele si s-or fi ascuns printr-un cotlon... e ciudat pt ca, cu ele e si bip-ul care deschide portile la rezidenta si asta e marsor, 4cm pe 2, deci nu ar trebui sa fie asa greu de gasit. Ce ma la streseaza mai tare e ca trebuie sa schimbam yala de la usa daca nu le gasim
Multu pentru sustinere si ajutor, esti o dulcica!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

As bea si eu o cafeluta aici, cu voi...Sunt terminata...Si abia a inceput ziua...

poftim claudia cu cornuri calde! Cine mai pofteste sa serveasca, am adus o tava :)
Buna dimineaaaaaataaaaaa!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui claudela

As bea si eu o cafeluta aici, cu voi...Sunt terminata...Si abia a inceput ziua...

poftim claudia cu cornuri calde! Cine mai pofteste sa serveasca, am adus o tava :)
Buna dimineaaaaaataaaaaa!!!

Toulouse, la ville rose

Multumesc!Esti o dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Apropo, s-a intors Ayla de la mare?

Mergi la inceput

cu placere!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Chatonel,

dc langa chei e si bip-ul, si dc el functioneaza precum deschiderea automata la masini, atunci poti incerca depistarea lui pe motiv eletro-magnetic, si anume exista un fel de mini-radar de depistare articole electronice, si de asemenea, exista si varianta radio, daca bip-ul functioneaza pe baza de unde. Spune-i sotului despre ideea asta, mai departe o stii el ceva.
Legat de dimensiuni, 4/2, arata precum cheia mea de la C3, si de multe ori mi-a cazut intre scaunele din fata sau sub ele, si abia abia am gasit-o...
Apoi, cand ai depistat lispa lor? Dupa ce v-ati intors acasa, cu ce ati deschis? Puteau sa cada in scaunul de masina al lui bb?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Amalia Maria, Rares,

Anca venim maine la Moghioros Chitibus abia asteapta

Floric o sa fie bine. M-am uitat si eu pe fotografii. Si Raru pare zdravan. David este si el marisor si nu isi ridica capul daca il trag de manute.

Chatonel bafta la cautat cheile

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chatonel, tinem si noi pumnii la gasit chei. Io am alta problema...am gasit in casa niste chei si nu stiu de la ce usi sint, ca nu se potrivesc nici la mine nici la maica-mea, si alte chei de casa nu am avut pe mina...

Si eu sint cam lesinata azi, e si vremea de kko si iar am facut ture azi-noapte, ma timpeste asta mica cu pauzele astea de noapte... Bine, am revazut filmul Postasul la teveu cit o adormeam la loc, fain film, uitasem de el. Da era si mai fain ziua...

Nu stiu ce ne facem la pensiune, vad ca de citeva zile seara are program de downloadat nervisori si imi racneste de la juma de ora in sus. Cred ca ne dau afara aia dupa prima noapte, daca mai au si alti clienti in afara de noi...

Acuma, ca am decis sa luam un patut de-ala, ne certam daca sa luam sau nu carutul cu noi. E drept ca nu prea sta in carut, da io sper la aerul curat de munte... Motanu nici nu vrea sa auda sa-l plimbam, ca nu avem loc pt bagaje...

Si...cu riscul de a fi injurata.. Nu e suficient daca biberoanele sint spalate bine cu apa calda inainte si dupa fiecare masa..? Io n-am sterilizat nica, doar tetine si suzete inainte de prima folosire, cind trebuie fierte ca sa se curete de chestia aia unsuroasa care le protejeaza.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
mai primiti un ghiocel de aprilie cu noi la munte??????? ca mamica s-a tinut departe de noi, dar acuma ar vrea tare sa va cunoasca. e nasica mea, are un puiutel delicios, iar nasu' e o figura- garantam distractia. ei sunt din brasov, deci le e si mult mai usor sa vina. ei, ce ziceti? faceti cunostinta la munte?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, ia vezi, nu-s cheile lui chatonel? Poate le-ati incurcat, asa, ca intre pisici :P
Va spun drept ca nici io nu sterilizam sticlutele si biberoanele, decat cum spunea pisi, fiertul de inceput. Ii lasam in sticlutza lapte muls cand o taiam acasa, dar dupa spalam doar sticlutza si tetina, cu un burete de vase nou si Pur...si clateam bine-bine. N-am avut probleme veci. Da' io cam de-o luna nu m-am mai muls deloc, nu mai suportam (asa ca o inteleg pe novus). Si acum nu mai trebuie sa-i las lapte cand plec ca si-a reglat programul la 3 ore (care pot fi si 2 dar si 4).
Azi dimineatza se distra de mama focului ca a tras aparatorile laterale de la patutz (nu le-a desprins, ca-s legate bine, dar a scos partea de sub saltea si tot tragea de ea). Daca va spun ca avea o mutra ghidusho-poznasa de copil care stie ca n-a fost tocmai cuminte si asteapta reactii, o sa ziceti ca delirez

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput