Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Machusicule, felicitari pentru implinirea a 7 ani de casnicie, sa fiti sanatosi si fericiti intotdeauna ! Asa e, Mihaitza seamana cu Bubu tau cand era micutz . Multumesc de urari, ma rog la DD sa ni se intample si nou minunea, ca tare o mai asteptam .
Alina, bafta multa !
Aditu, asa e, e un falcos. A inceput si sa gangureasca, sa scoata diverse sunete, nu mai plange ca atunci cand era mai mic, e delicios, imi place de mor sa-i miros pielea si sa-l pup , sa vorbesc cu el si sa-mi zambeasca sau sa-mi arate gingiile .
Georgic, stiu ca nu e bine, insa mai sunt si momente de-astea , iar eu acum trec printr-un asemenea moment . Sper sa il depasesc repede, nu vreau sa ma complac in asemenea stari, nu-mi fac bine deloc.
Pup toate fetele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

merci frumos de incurajare.

la mine nu a trebuit curatat nimik, caci s-a dovedit ca totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Machus felicitari pt ziua de azi, sa traiti sanatosi si sa va iubiti pina la adinci batrineti, sa va binecuvinteze dzeu cu copii sanatosi si multi nepoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdutz.. vazut pozici, placut mult
Machushic .. drag, la multi ani, sa va iubiti mult,sa va bucurati toti trei de o viata frumoasa si noi pe 31 august facem tot 7 ani

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Magdita...superb copil!Off, o sa-i avem si noi pe ai nostri intr-o buna zi.Iti promit!
Machus , scumpa mea, astazi floricele trebuie sa fie pentru tine!Multi ani fericiti #351;i impliniti de acum incolo!
Felixuca, nu simti si tu cat ne lipsesti_Vino odata,ca murim de dor!
Georgic,.
Madutz , cum mai esti?Spune-mi mai multe despre tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

astazi este z.1. am sa-l gasesc pe dr. t pentru monitorizare? stiti sa fie plecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

adriana, multumesc mult pentru informatii, preturile sunt intradevar uriase, insa cred ca tot va trebui sa le fac ... deocamdata astept cu nerabdare sa vad cum raspund la stimulare, cred ca si asta ar trebui sa fie un semn... adica daca produc oute mai multe ma gandesc ca stau bine cu rezerva... sper sa nu fabulez, maine merg la monitorizarea din ziua 6 si va tin la curent te pup cu drag
alina, uite ca sa-ti ridic moralul, o sa-ti povestesc ce s-a intamplat cu o cunostinta: nu ramanea gravida, orice ar fi facut, cauza: trompe aproape impermeabile, sansele date de medic de a ramane insarcinata natural au fost de maxim 10% ... si ce crezi? in prima luna de la laparo a ramas insarcinata, ai incredere in minuni pentru ca ele chiar au loc, doamne ajuta sa ai si tu parte de una

fetelor, nu gasesc pregnyl de nici o culoare... ce ma fac la inseminare?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

cristy1977, incearca la Sensiblu Medlife de pe Calea Grivitei. Suna acolo si intreaba daca te pot ajuta cu o fiola de Pregnil 5000 pentru inseminare, s-ar putea sa ai noroc.Bafta sa fie cu II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Chiar nu stie nimeni daca il gasesc pe dr.Tutu la cabinet miercuri sau vineri?vin fara programare din constanta.

Mergi la inceput