Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 10
aerlilian spune:
Coca , eu merg astazi la monitorizare si voi intreba si pentru tine dca este maine sau vineri.Iti spun dupa amiaza!
magdita spune:
Neata dragele mele,
Lilisor, Doamne ajuta ! Sa ai multa bafta luna asta la monitorizare .
Cristy, la clinica nu gasesti pregnyl ? Stiu ca e ff scump fata de pretul din farmacie, dar pentru inseminare iti trebuie neaparat, macar o doza. Te-as fi ajutat daca eram din Bucuresti, insa asa... e destul de greu. Sper sa gasesti .
Coca, tu nu ne mai spui nimic? Bafta multa la eco saptamana asta.
Simonia, imi pare rau pentru z1. Bafta si tie luna asta.
Aditu, multumesc .
Felicic, pe unde-mi umblii? Parca zisesi ca luni esti la serviciu, si noi facem parte din serviciul tau, nu ai semnat condica ieri . Hai, ca ne e dor de tine .
Georgi, Madutz
Pup toate fetele si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
bella .. hai cu testul ala II ... ia uite galerie ce-ti fac ... e 18.. astept vesti bune
magditus , din cate imi amintesc je , desi roza e in floare , feli , mi-a zis ca pe 19 e pe la munca ..sau dau io de gard cu memoria , sau asa e
pupa fata , fetele dulcele , cu burticute sau fara ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
adrianaady spune:
Buna fete dragi
Magdita eu iti multumesc draga mea Azi cum mai esti?
Zanica Georgi te-am facut verde
Aerlilian bafta luna asta la monitorizare, sa dea dzeu sa se intimple ca la MamiLali
Christy nu ai pt ce sa imi multumesti draga mea, sper sa nu fie nevoie sa le faci , si sa ai noroc luna asta. Sper sa gasesti pregnilul
Bella hai dragutza cu o veste buna
Felix imi este dor de tine
O zi buna tuturor
alina06st spune:
Buna fetele!
cristymultumesc frumos pentru incurajari; nu stiu ce-am intrat asa intr-o pasa. Voi stiti cum e, ai perioade si perioade. Eu sunt de obicei o optimista, dar chiar trec asa printr-o perioada in care n-am chef de nimic si mi-a intrat in cap ca ajung la FIV. Asta n-ar fi o problema, dar ma gandesc numai la cate exemple de FIV-uri nereusite am avut. Imi trece. Si apoi vorba ta, pana la urma una din trompe e totusi permeabila. Ma rog, greu permeabila, dar tot e ceva. O sa vb si cu Tutu sa vad daca ar fi de acord sa incerc o stimulare, astfel incat sa ovulez pe ovarul acela, pt ca in general ovulez pe celalalt . Sa mai incerc si asta si apoi trecem la FIV. Eu cred ca ne va ajuta Dumnezeu. Va pup fetelor.
mirela2 spune:
neata fetelor
bafta celor ce merg la monitorizare.
dupa amiaza mergem sa vb si noi cu madam Matei si poate incepem in sfarsit protocolul pt fiv.
alina06st spune:
Mirela, te gandesti sa faci FIV cu Tutu si Matei? Si eu de cand mi-a intrat in cap treaba cu FIV-ul, am tot cautat sa vad ce si cum. Am observat ca si la cei super laudati procentajul de esecuri e cam la fel, chiar si la clinicile din Ungaria. Si cum n-am asa multi bani, de ieri ma tot gandesc ca daca ajung la FIV o sa incerc cu ei. Macar scutesc banii de transport, de cazare, concediu si asa nu prea imi pot lua... Si daca vrea Dumnezeu, iese si cu ei. Eu am incredere in Tutu. E el asa mai inchis in el, dar mie imi pare profesionist. Bafta multa!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Mirela, te gandesti sa faci FIV cu Tutu si Matei? Si eu de cand mi-a intrat in cap treaba cu FIV-ul, am tot cautat sa vad ce si cum. Am observat ca si la cei super laudati procentajul de esecuri e cam la fel, chiar si la clinicile din Ungaria. Si cum n-am asa multi bani, de ieri ma tot gandesc ca daca ajung la FIV o sa incerc cu ei. Macar scutesc banii de transport, de cazare, concediu si asa nu prea imi pot lua... Si daca vrea Dumnezeu, iese si cu ei. Eu am incredere in Tutu. E el asa mai inchis in el, dar mie imi pare profesionist. Bafta multa! |
sa stii ca m-am tot gandit la varianta asta, am cautat si am citit despre toate clinicile din Bucuresti, despre medici...am cautat sa acumulez cat mai multa informatie despre procedura asta, procedura pe care oricat am sperat noi nu o putem evita.
ne batea gandul sa mergem si in Ungaria, dar vb ta, nu e daraua cat ocaua, drum, cazare, etc etc.
ref la Tutu, ai dreptate, e un om inchis, trebuie sa tragi de el sa deschida gura, sa alergi dupa el, vineri l-am cautat sa-mi scoata firele de la laparo, nu mai era la spital si era in jur de ora 11, cred. Oricum, banuiam ca nu am sa-l mai gasesc la ora aia...am fugit la clinica l-am prins cand iesea pe poarta......
o sa-l cautam la cabinetul lui, azi vb cu Matei, care e foarte deschisa si are rabdare, poate si din cauza asta m-am hotarat sa apelez la ei, daca era si ea la fel ca el, fugeam mancand pamantul.
Ca rezultate, stiu de unul sigur concret, Vally, de pe acest forum a facut fiv cu el si a nascut joi prin cezariana o fetita. Nu spun ca nu ar mai avea si alte rezultate, dar nu am auzit de altele si am tot intrebat, evident ca mi s-a spus ca rata de succes este ok.
drept vb, fiv-ul este ca ruleta ruseasca.
sper din tot sufletul sa iasa bine, sa fie ok, sa ma pot intelege cu el, atat eu, care cat de cat am rabdare si pot sa-l suport, insa sotul meu, nu are atata rabdare, el traind si in afara o perioada buna de timp, nu-i prea inghite lipsa de interes ce i se citeste pe fata.
o sa fie bine pana la urma.
succes sa avem amandoua sau mai bine spus, toate cele ce spera sa fie mamici.
alina06st spune:
Mirela, sotul meu nici nu il cunoaste. Si el a fost plecat di ian pana in iunie, iar eu merg la Tutu din martie. La operatie bineinteles ca nu l-a vazut pe acolo, de fapt necunoscandu-l...m-a tot intrebat cum arata Iar dupa operatie nu am ajuns sa mai stau de vb cu dr. O sa incerc sa merg poate sapt viitoare... am tot amanat, dar oricum ma duc singura, vreau sa il menajez pe sotul meu cat se poate. Isi doreste si el atat de mult un copil...
lalitica2000 spune:
lucic, FELICITARIIIII!!!! Nici ca se putea o zi mai frumoasa ca sarbatoarea Sf Maria sa aduci pe lume comoara voastra. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
machus, FELICITARI pentru cei 7 ani de casnicie si la cat mai multi ani fericiti. Multa fericire si multe clipe frumoase alaturi de familia ta.
eu am fost ieri si am donat sange pentru triplu test si spre suprinderea mea cei de la Genetic Lab s-au miscat extrem de repede si azi am si primit rezultatul, care este negativ, asa cum si trebuie sa fie. In rest toate bune si frumoase, ma menajez cat pot astea doua saptamani pana ajung la Tutu sa vedem cum mai stam.
Lali 14+