Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 11
tamaryllis spune:
Buna fetelor! Am sosit si eu!
Lucia, felicitari!
Bella, astept sa ne oferi motive sa ne reintalnim. Sa beau si eu un gin cu fetele!
Rala, Aris, va rog ceva: sora-mea ar vrea sa stie cum se foloseste sling-ul pt bb. Cand l-ati cumparat ati primit si ceva instructiuni de folosire?
Aditule, ai un PM. Scuze de intarziere!
va pup pe toate!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
bellla77 spune:
Georgicule,Tami va multumesc ca va ginditi la mine dar cum v-am spus pina vineri cel putin nu bag nici un fel de test.Imi este tare frica de un nou esec.Prefer sa vaz rosu pe chilot si atit.Zic eu ca socu nu-i atit de mare,plus de asta sunt super ocupata,si ma ajuta sa nu ma gidesc mereu la asta.
Pupici si multumesc de incurajari sper sa nu fi tocmit degeaba Georgicu majoretele
aerlilian spune:
Fete dragi,o spun pentru a nu stiu cata oara;mare enigma e corpul uman!Imaginati-va ca astazi, z9, am:OS 23,6, OD 18,6 si endometru 8,3.Repet:in z9!Sigur ca in seara asta am treaba, ma mai duc la Tutu joi sa vedem daca s-au spart.Imaginati-va,am trecut prin ce am trecut,nu mai am o trompa,n-am facut niciun fel de stimulare si produc doi foliculi atat de babani in z9.Tutu mi-a zis:"ce te miri,asa ies gemenii!"Si ca raspuns la salutul meu cand am intrat in cabinet mi-a zis "ai ramas?". I-am spus ca are prea mari pretentii de la mine atat de curand, dar promit sa se intample in scurt timp.
Coca , Tutu este la datorie zi de zi.Eu am ajuns pe la 16.30 astazi si mai aveam in fata mea trei fete.Pana cand am plecat nu a mai venit nimeni.Asa ca,il poti vizita linistita!
aerlilian spune:
Magditzule, nu ziceai ca ai vorbit cu Felix si a zis ca incepe munca luni?Ca astazi a fost marti si ea nu a dat niciun semn...Si tare dor imi e de tine FELIXUC!!!
cristy1977 spune:
dutulica, iti multumesc din suflet pentru pont, am fost si am cumparat pregnyl de la farmacia indicata, sa va dea dumnezeu sanatate si un copilas cat mai curand
magditz drag, am reusit sa rezolv cu pregnylul, oricum iti multumesc mult pentru sprijinul acordat
alina, eu zic ca pana ajungi la fiv mai e ceva, cred ca in primul rand ar trebui sa incerci chiar si pentru o perioada mai scurta natural... eu cred ca fiecare copil este o minune iar de asta avem noi nevoie
fetelor, eu azi am mers la monitorizari si in ziua 6 aveam cate un folicul pe fiecare ovar de 14 mm si endo de 6,5mm, sper sa se intample minunea, va pup cu drag
"After all, tomorrow is another day!"
simonia spune:
mirela 2, cand asteptam intr-o seara sa intru la dr.t. a iesit o fata care venise cu BHCG dupa FIV, si care indica gemeni. o saptamana am cautat-o pe forum sa anunte reusita si nu a aparut nimic.
asa ca poate nu toate fetele care intra in cabinetul lui sunt si pe forum si sigur, nu exista o statistica oficiala, .
si ma gandesc ca datoria lui este sa-ti dea un tratament la care sa raspunzi tu. mai departe, sa fecundeze ovocitele in laborator si sa se fixeze sarcina in uter, cred ca conteaza mult si "materialul" nostru. mie personal mi s-a parut un tip foarte corect. iti spune clar ce sanse ai, nu te cheama sa "cotizezi" la infinit.
asa ca bafta, este si o chestiune de noroc.
coca1978 spune:
AERLILIANmersi de raspuns ca imi era frica sa nu fie plecat pe undeva .MAGDITA nu am ce sa spun ca acum fac iar dipherelin pentru operatie laparo cu histero pentru sinechii uterine. Si uter septat cu semnul intrebarii ca nu este sigur din cauza sinechiilor.
magdita spune:
Neata scumpele mele,
Lilisor, Doamne ajutaaaa !!! Sa fie luna cea mare ! Da-mi de stire dupa-amiaza cand esti mai libera sa vorbim, ca mi-e dor de tine . De Feli nu mai stiu de sambata, atunci am vorbit, era la tara, si-mi zisese ca de luni e la serviciu. Acum, nu stiu ce sa zic, poate o fi avut de lucru si nu a intrat pe net. Putin probabil sa fi inteles eu gresit .
Bella, si eu vreau motiv de sarbatoare . Doamne ajuta !
Cristy, ma bucur ca ai raspuns bine la stimulare si ai gasit si pregnyl. Bafta multa si Doamne ajuta !
Coca, offf, a treia runda de diphe , nici nu vreau sa-mi inchipui ce bufeuri ai ! Bafta si tie si sa vii cu vesti bune !
Simonia, ai dreptate, la cabinet am intalnit o gramada de fete care nici nu visau despre forumul asta, asa ca sunt sigura ca sunt multe reusite si la IA si la FIV despre care noi nu stim nimic.
Felicic, te strig la apel, hai odata ca tipa fetele dupa tine. Te asteptam cu vesti bune, nu e nevoie sa scoti jordeaua .
MamiLali, felicitari pentru rezultatul de la triplu test. Totul va fi la superlativ pana la nastere, sa nu uiti asta !
Georgic, eu intelesesem de la Feli ca vine de luni la serviciu, dar ar fi bine si azi daca ne-ar da de veste . Tu ce mai faci, nu ne mai zici nimic despre tine? In concediu nu mergi?
Tamitule, bine ai revenit.
Mirela, cu ce vesti vii?
Alina, pana la FIV, incercati natural luna de luna, avem multe exemple de reusita inainte de FIV, chiar cu trompe imperfecte. Iti tinem pumnii .
Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti excelente !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mirela2 spune:
buna dimineata fetelor
simona, sincer nu am nimic cu el, mi se pare cel mai ok dintre toti medicii pe la care am trecut, dar as vrea sa il vad ca se implica, ca isi da interesul....poate nu vb corect, dar.....
magdita, vestile sunt si nu prea sunt, in primul rand am pierdut luna asta, protocolul trebuie inceput din ziua 2 a CM si eu ieri eram in ziua 4. Problema e alta, spermograma sotului meu, sambata va trebui sa i faca un test ca sa vada daca spermatozoizii pe care ii va gasii, sper sa gaseasca cativa care misca, sunt calitativi.
Matei, vrea sa vada daca are cu ce lucra pentru ICSI.
sper sa iasa ceva pana la urma, deocamdata sunt ok, inca mai am rabdare, ascult ce mi se spune, pun intrebari.....madam Matei e ok, raspunde la tot si are rabdare. Apreciez asta la ea, vreau lucrul asta sa il apreciez si la Tutunaru.
vom trai si vom vedea.
pupici
adrianaady spune:
Buna fetelor
Tamy multumesc de PM draguta, nu e niciodata prea tarziu Sper sa te-ai simtit bine la munte. Azi o sa scriu mailuri, mai multe la mai multi doctori, nu strica parerea fiecaruia, nu? Sa stii ca ieri vb cu o prietena draga , care la fel ca tine m-a sfatuit sa fac acele analize, tinand cont ca am pierdut o sarcina in iarna la 5-6 sapt. Costa cam mult toate....off nu stiu cum ma voi descurca cu bani Deja este un subiect care incepe sa ma copleseasca
Bella te asteptam cu vesti bune...
Cristy ma bucur ca ai gasit pregnil, si din cite vad ai reactionat f bine la stimulare. Ai grija de tine zilele astea, sa maninci bine, multe proteine, fructe, apa multa si sa vezi ce oute de calitate vei avea.
Lilisor bravooo dragutza, auzi la tine doi foliculi babani ...inseamna ca corpul tau vrea repede sa te faca mamica. Sa iti ajute dzeu si sa devii repede gravidutza
Coca, Simonia mult noroc la amindoua
Zanica Georgice mai faci? ocupata mult la serv?
Felix scumpic te asteptam toate
Magdita fata puternica
Alina eu te tin minte din lunile trecute ca o fata optimista, care mereu ne spunea sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara, sa ne plimbam...stiu ca este greu draga mea cind vin toate gramada, si nu gasesti o solutie. Dar pt toate exista o solutie, mai usoara sau mai grea, dar exista intotdeauna. Tu tre sa o gasesti pe a ta. Sotul mai pleaca anul asta?
Mami Lali felicitari pt rezultat, nici nu putea fi altul draga mea. TU cum mai esti, te simti bine? Burtica a mai crescut?
Mirela o luna in plus nu mai conteaza draga mea, rezultatul sa fie bun. Iti tin pumni pt simbata sa iasa spermograma buna la sot
O zi buna si am asa un sentiment ca sapt asta vom primi cel putin o veste buna...