Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

merci adriana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele,
Cristy, Magdita, e clar ca incerc oricum luna de luna, cel putin pana vad si care este parerea lui Tutu. Si apoi o tinem tot asa cu incercarile si pana cand om fi gata de FIV. Ce sa va mai spun ca luna asta am stat chiar si cu picioarele pe pereti in zilele alea bune dupa ce am prestat noi acolo.Am adoptat pozitia lumanare pentru vreo 5-10 minute .Ma gandeam intre timp cat sunt de dusa cu capul...
Adriana, ce draguta esti tu. Nu mai pleaca sotul meu cel putin un an de zile. Asa ca ne punem pe treaba. Primul scop este si in continuare casa. Sau in paralel. Acum ca sa va zic asa ca a mai trecut timpul si mi-am mai revenit, sunt intr-o pasa mai proasta pentru ca pe 13 iulie la 3 zile dupa laparo, am pierdut-o pe mama. Si ea, alaturi de sot, era principalul meu sustinator. Dar viata merge mai departe si cred ca Dumnezeu ne va recompensa pe toate pentru eforturile noastre. O sa vedeti.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alina condoleantze pt mama ta, sa se odihneasca in pace. Sunt sigura ca de acolo de unde e , se roaga pt tine si o sa iti fie mereu alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello , hello

magditus , pens'ca je nu mai sunt pacienta dr t ,si trec pe aici doar ca vizitator si aduc majoretele , nu v-am umplut capul cu "periplurile" mele

vroiam sa va spun ca am vorbit cu feli , care ste bine , inca in concediu ; luni a venit de la ai ei , dar munca o incepe de-abia lunea ce vine..so .. asteptam sa apara , si sa se conecteze la "tecnologie" , care apropos zice ca nu ii lipseste

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Off Alina, sincere condoleantze pentru pierderea imensa . Sper din suflet sa ti se intample ce i s-a intamplat dragei noastre Lali, la 3 luni de la pierderea tatalui sau a primit Darul. Acelasi lucru ti-l doresc si tie, sa ramai insarcinata cat mai curand si sa se compenseze cumva aceasta pierdere . Doamne ajuta .
Mirela, bafta multa sambata, sa primiti vestile pe care le asteptati si luna viitoare Doamne ajuta la FIV .
Georgi, multumim de vesti, intelesesem eu ceva .
Aditu, Madutz si toate celelalte fete .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Am venit cu vesti si despre mine .Pe 30 AUG trebuie sa il sun pe TUTU sa imi spuna cand ma opereaza A spus ca nu mai face in spital laparo cu histero ambele odata si aduce aparatul de laparo la CLINICA insa ai trebuie autorizatie pentru laparoscop si nu stie cand o poate obtine .Problema este de tarif ca nu stie nici el cat o sa fie ,mie frica sa nu fie prea piperat ca nu stau prea bine cu ei .Trebuie sa am multa rabdare pana o sa pot incerca sa prestez pentru bebe ca trebuie sa ami puna sterilet dupa operatie cateva luni sa nu se lipeasca peretii uterului din nou.Sant fericita ca mia mai ridicat moralul si mia spus ca a mai avut cazuri ca mine de lea operat si acum au bebe dar trebuie sa am multa rabdare ca dureaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Am fost si eu azi la primul control cu dr T. Expeditiv baiatul . Nu s-a uitat pe analizele pe care le aveam deja la mine... Am primit schema clasica: 2 luni monitorizare, daca nu se intampla nimica facem spermograma, daca totul e ok fac laparo si hystero. Dar mai avem mult pana acolo, sper eu. Deocamdata 'diseara ne tinem de mana, maine seara focuri de artificii' zice dl dr . Zice ca uterul e ok, ovarele ok, foliculi estem, acuma am E 9.9 (endometru?) si OS 17.1 (foliculul de pe ovarul stang?), pls lamuriti-ma si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

MIKA tia spus tutu unde iti face operatiile daca nu ramai intre timp?la spital sau la clinica?in legatura cu ce vrei sa te ajutam noi ,eu nu ma pricep la astea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mikka , ai intuit corect,asa se interpreteaza prescurtarile acelea:E , este endometru, OS este ovarul stang iar OD este ovarul drept.Valorile tale sunt ok dar nu ne-ai spus a cata zi de cm este.In ceea ce-l priveste pe Tutu, nu te speria,asa este el,dar este profesionist.Bafta multa si sa ramai gravi din prima!
Coca , pe mine ma surprinde ce zici tu acolo...Adica nu va mai face laparo deloc in spital,sau doar laparo insotita de histero?Nu pare deloc ok informatia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello
am intrat pe fuga , sa-i dau o sugestie mikka(nu e musai de urmat ),acela de a nu astepta 2 luni pana la spermograma sotului....ideea este sa nu-l stresezi , dar oricum peste 2 luni (daca nu se intampla ) se va stresa .. io am optat pr varianta de a verifica ambii "participanti" in acelasi timp .. si io si sotul ..sa stim din start care ne sunt sansele de la amandoi .. nu am asteptat sa fac io nu stiu cate monitorizari , apoi laparo , si apoi sa vad ca de fapt spermograma e cam .. "varza".. tu faci cum crezi (aici mai conteaza si varsta si cat de slow esti dispusa sa mergi)

va pupa fata dulce pe toate , in special pe bella cea netestata (inca)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput