Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 13
magdita spune:
Neata dragelor,
Mikka, bafta luna asta, poate scapi de tot planul de bataie si mergi la eco pentru bebe .
Coca, imi pare rau ca mai ai ceva de parcurs in drumul spre bebe, rabdare multa iti doresc si incredere . Nici eu nu am inteles exact, laparo simpla o poate face la spital si doar laparo + histero la clinica?
Lilisor
Pup fetele si o zi frumoasa va urez .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mirela2 spune:
neata fetelor
magdita, olteanco, cum e vremea pe la noi prin oltenia (eu is olteanca din slatina, dar de ceva timp stau in bucuresti)?
coca, si am auzit ca in curand se va face si in cadrul clinicii laparo, dar daca o histero simpla e 800 ron, imagineaza-ti cat va costa laparo simpla. eu am facut histero la clinica si laparo la spital. Tutu asa este foarte expeditiv, asta il si strica, in resteste ok, daca ar avea un pic de rabdare si ar vb mai mult ar fi medicul perfect.
am vazut dimineata la stiri un reportaj legat de o noua hotararea a ministerului sanatatii prin care medicii sunt obligati ca de la 1 septembrie sa lucreze in spital 8 ore pana la orele 17, asta inseamna ca in cadrul clinicilor particulare vor sta cat si cum???????
vai de vai, eu de luna viitoare ma apuc de fiv, dar cand si cum ma voi intalnii cu Matei si cu Tutu????
alina06st spune:
Buna dimineata fetelor, zi usoara sa aveti si fara suparari!
Mirela, stau cu ochii pe tine pt FIV si o sa iti pumnii bine stransi! Cred ca te voi urma indeaproape. Astazi sunt hotarata sa recitesc povestile frumoase de la prima pagina, sa ma mai optimizez putin.
Va pup pe toate!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Buna dimineata fetelor, zi usoara sa aveti si fara suparari! Mirela, stau cu ochii pe tine pt FIV si o sa iti pumnii bine stransi! Cred ca te voi urma indeaproape. Astazi sunt hotarata sa recitesc povestile frumoase de la prima pagina, sa ma mai optimizez putin. Va pup pe toate! |
bafta sa avem, am intrebat si cat ar costa, 2000 euro fiv simplu si 2500 euro cu icsi si inca vreo 1000 euro tratamentul.
mikka spune:
Lilian, valorile sunt pentru ziua 14 de la UM. Ce sa zic despre T, m-a surprins atat el cat si cabinetul, mai degraba as zice 'salonul', ca asa mi s-a parut ca arata , ceea ce nu e deloc rau.
Coca, nu mi-a dat detalii despre laparo, decat ca ar fi pasul urmator daca spermograma va fi ok.
Georgia, da, asa cred ca o sa fac, numai sa vad si cam cat costa (mi-a dat un nr la care sa sun, probabil il stiti si voi). Nu stiu cate sanse sunt sa fie pb la el, ca doar acum 5 ani totul a fost ok cu el, dar sa nu se fi intamplat ceva cu el intre timp...
Magdita, multam de urari, sa dea Doamne Doamne...
magdita spune:
Mirela, vremea e frumoasa in Oltenia, soare si adie vantul . Deci esti din Slatina, ce mica e lumea . Si eu am locuit in Bucuresti timp de 5 ani, cat a durat prima facultate, dar m-am intors in Craiova.
Alina, ma bucur ca citesti prima pagina, o sa mai avem si alte povesti de succes, sunt sigura.
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
anaconda2 spune:
Mirela ....pai legile sunt facute ca sa fie incalcate ! Eu nu-l vad pe T stand la program pana la ora 17 :))).
Revin si eu cu noutati ... Am fost ieri la control , e totul ok , peste vreo 3 saptamani scoate baiatul ! N-am stabilit clar data ptr cezariana , dar ca fi in jur de 10-15 sept .
Poze de la eco nu am nici de data asta , ptr ca ne-a tratat iar cu popoul...
33 +
mirela2 spune:
anaconda2, la asta m-am gandit si eu, dar mai stii, da responsabilitatea in el
magdita, eu am fugit de orase mici, dar acum ne bate gandul sa ne mutam in Ardeal.
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaconda2 Revin si eu cu noutati ... Am fost ieri la control , e totul ok , peste vreo 3 saptamani scoate baiatul ! N-am stabilit clar data ptr cezariana , dar ca fi in jur de 10-15 sept . Poze de la eco nu am nici de data asta , ptr ca ne-a tratat iar cu popoul... 33 + www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze |
Ana, 3 saptamani? Nu-mi vine sa cred ca mai aveti atat de putin . Nastere super usoara iti urez .
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
adrianaady spune:
Buna draga mele
Coca cu multa rabadre si incredere vei reusi, asa cum bine zice Magdita. De multe ori drumul catre ceva frumos e anevoios, dar cind ajungem acolo sa vezi fericire pe noi
Mikka bine ti-a explicat Lilisor cu endomentru si ovarele,ai dimensiuni f bune. Sa dea dzeu sa ramai repede si sa nu fie nevoie de multe monitorizari
Mirela azi te simt mai vesela draga mea, bravooo
Alina o zi frumoasa si tie
Lilisor sa ne spui ce fac foliculasi tai azi, sa fie frumosi si mari
Zanica Georgia cu riscul de a ma repeta, iti mai spun odata multumesc frumos pt tot. Si sa dea dzeu sa fie cum spui tu, sa raman eu gravi natural.... o sa incep sa cred si eu in curind
Magdita fata mea frumoasa tu ce mai faci? mai e putin si vine week-endul, deci te vezi cu sotulica
Tamy ai un PM
Noi am fost azi de am facut spermograma si spermocultura, sper sa iasa numai campioni la sotulica al meu. Iar eu am facut secretia si papanicolau. Abia astept sa vb cu dr marti, sa vedem ce decid sa fac, incotro sa ma indrept.... M-am tot interesat ,am trimis mailuri si la dr din ungaria cu ultimele analize , in ideea sa le cer si lor parerea, sa vad daca FIV cit mai repede e sansa mea. Tre sa va spun ca dupa ce am primit raspunsurile lor chiar nu mai stiu ce sa fac, incotro sa o iau....