Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Lucic scump, te felicit si aici, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va implineasca vietile !
Madutz, multumim de vesti .

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana excelenta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor si o saptamana frumoasa si plina de vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Felicitari Lucialu, sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea o mie de ani!
Mada multumim draga mea pentru asa veste buna
Magdita draga mea ce mai faci? cum a fost la botez?
Felix scump abia astept sa apari si sa ne spui cum a fost in concediu...
Ana mai ai putin si vine randul tau sa ne bucuri cu asa o veste...
Mami Lali
Christy draga mea sper sa ramai gravi repede si sa nu ai nevoie de astfel de analize. Sa dea dzeu sa fie cu noroc inseminarea asta. Dar daca vei vrea sa le faci, ai de facut in primul rand cele hormonale de baza ( astea le poti face gratuit cu trimitere de le medic), si apoi Inhibina B si Anticorpi Anti Muleriana (AMH). Cele doua costa 300 ron fiecare, cam scumpe stiu, dar eu cred ca merita, si eu le-am facut la Unisyn, acolo mi-a recomandat endocrinoloaga mea. Le poti face si in alta parte mai ieftin cred... Daca mai ai nevoie de alte sfaturi, ma poti intreba linistita, te ajut cu ce pot
Tamy sper ca te-ai distrat super la munte As vrea sa te rog ceva, as vrea sa trimit un mail in ungaria la dr Zadori si sa ii cer o parere cu privire la analizele mele , sa vad el ce crede. Asa cum o buna prietena m=a sfatuit, ar trebui sa aflu mai multe pareri , sa cobor din carusel si sa iau cea mai buna decizie cu privire la fiv. Imi poti da mai multe info pe pm daca poti. Multumesc anticipat
O saptamina usoara si frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, a fost foarte frumos la botez si foarte emotionant . Bebe a fost cuminte, cuminte, si dupa botez a adormit instant . Am incarcat cateva poze facute cu telefonul : www.flickr.com/photos/12786534@N04/page1/" target="_blank"> aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata adi,

bine faci cerand pareri si de la alti medici, sper sa fie ok si sa te simti mai bine, sa poti continua.

eu, vineri nu am reusit sa vb cu dr T, am ajuns tarziu si nu mai era la spital.

l-am prins la clinica, dar si acolo era pe picior de plecare, sper sa vb cu el saptamana asta, mai ales ca sambata mi-a venit si CM.

se poate ca din cauza laparo, CM de acum sa fie mai abundent si ciudat am observat si ceva cheaguri, sper sa nu fie nimic care sa ma ingrijoreze.

pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mirela scumpa mea asta incerc sa fac, sa aflu cit mai multe pina ma decid....
e posibil dupa laparo sa vina asa cm, nu cred ca e cazul sa iti faci griji. sper din suflet sa vb cit mai repede cu dr T sa puneti planul la punct. Am tras eu cu ochiul la alt subiect si am vz ca ai fugit in week-end la sibiu...a fost frumos?
Magdita ai un nepotel superb, sa iti traiasca, ce falcute are micutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele,
Mirtela n-are rost sa te ingrijorezi. Am auzit ca e ceva mai abundent dupa laparo in unele cazuri. La mine n-a fost asa, a venit absolut normal. Iar cheagurile sunt probabil tocmai de la faptul ca s-a curatat pe acolo; am avut si eu dar putine de tot. Eu sunt intr-o pasa mai proasta. N-am avut somn sambata noaptea si am stat pe net. Am aflat ca in cazuri ca ale mele cu trompe infundate si care nu se rezolva la laparo, plus endometrioza, se recomanda clar FIV. Daca pana acum eram sigura ca dupa laparo se va rezolva totul, acum am intrat asa intr-o pasa... Ma gandesc sa incerc o IA si apoi sa trecem la demersurile pt FIV. Am inceput sa ma interesez pe aici unde as putea sa fac FIV, avand in vedere ca nici cu banii nu stam asa de stralucit... pfff si pe deasupra nu pot sa ma abtin sa nu ma gandesc: ce fac daca nici cu FIV nu iese??? Ma rog, sper sa fie doar o pasa si sa-mi treaca repede. De obicei reusesc sa ma mobilizez. Si poate ajung si eu pe la Tutu saptamana asta, ca am tot tras de timp dupa operatie si n-am ajuns si-a trecut deja o luna. Dar mie- groaza, sunt sigura ca-mi va zice de FIV. Va pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello micutele

bella ... numar si tot numar ... hai cu II ca ma apuca nebuneala de nu vad sapt asta o veste bunaaaaaa si rosie

ady , sar'naaaa

magditus , nu bun sa te perpelesti ..

alina06st..sincer .. nu prea vaz rostul IA cu trompe infundate ... nu vreau sa te dezamagesc , insa IA este un fel de contact clasic , numai ca e preparata sperma sotului , si urmarit momentul optim .. care de multe ori tot se rateaza

felicuta..mi-e un dor de tine ...de ma lasa nervisorii .... hai acasuca sa mai si noi ca mamaicile

va pupa fata dulce pe toate si mai trec sa vaz ce mai faceti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Atat de multe vesti bune incat nu pot sta deoparte.
Felicitari mamicutelor Vally si Lucialu!!!!!!
Chiar voiam sa intreb ce mai stiti de Lucialu, fiindca nu mai scrisese de mult la acest subiect. Mu bucur draguta mea pentru tine! Sa iti traiasca printesa Maria! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si norocoasa. DD sa va binecuvanteze! Refacere usoara dupa operatie!
Mami Lali, felicitari pentru Davidutz! E bine ce te-au sfatuit fetele dragi! Ai grija de comoara ta!
Magdita, ai o minune de nepotel! Sincer, parca il vad pe Bogdan cand era mai micut! Stii tu ce iti doresc!
Ady, imi pare rau ca esti asa bulversata in legatura cu analizele pe care le-ai facut ultima data. Eu sper sa nu fie chiar asa de complicat cum pare si ca singura optiune ar fi FIV-ul. Oricum, minuni se intampla si DD le face pe toate! Stii bine povestea mea! Te pup si cu calm si echilibru treci peste toate!
Pamy, proaspata graviduta. Si tu ai facut cateva inseminari (sper sa nu gresesc..) si uite cu DD ti-a daruit cand a vrut EL darul de mare pret!
Bella, sa dea DD sa fii tu cap de lista la proaspete gravidute peste 1 saptamana!
Georgia, tare imi place cum le spui tu! esti pansament la sufletu' omului, nu alta!
Tamy, stai f bine cu moralul!asa trebuie sa fie!
Aerlilian o speciala pentru tine!
Felixut, vii cu "burta plina" din concediu, da?!
Si nu in cele din urma un pupic special pentru Mada!!!
Va pup si imi cer scuze daca am omis pe cineva!

Am vazut scris pe undeva, acum cateva zile, ca atunci cand patim ceva rau fugim repede la prieteni sa le impartasim cele indurate, dar cand e ceva bine mai putin o facem.
Fiindca voi sunteti prietenele mele speciale, si nu spun cuvinte gratuite, impartasesc si eu cu voi bucuria implinirii azi a 7 ani de casatorie!
Va pup si va doresc o saptama excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

machusica...LA MULTI ANI , impreuna , sa fiti sanatosi , fericiti , sa va iubiti si sa va intelegeti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput