Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lali , ce scrie mai precis pe eco de la Iosup , la cum e colul ? Orificiul extern e deschis , sau e doar colul scurt ?
La mine , cand am fost la prima morfo , mi-a zis Iosup ca am colul mai scurt (2cm si ceva..), insa cand am intrat si la T , m-a suit pe masa imediat si era de 4 cm de fapt . Nu stiu cum masoara Iosup ...poate doar orificiul intern sau extern ... .
In orice caz , si la a 2 a morfo , pe la 19 sapt , tot asa mi-a zis , era in jur de 3 cm , si a vazut si T ca era deschis de 1 cm , asa ca a hotarat sa-mi faca cerclaj . Si bien a facut !
Nu astepta 3 sapt , mergi mai devreme la eco si vezi cum stai cu colul , cat masoara , daca e inchis sau deschis ...pentru ca nu e de joaca !

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Vally , felicitari ptr fetitza !! Sa fie sanatoasa !

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

sunt in sibiu intr-o piata superba, liniste, porumbei si o gramada de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Are cineva programare facuta pe 21 aug vineri la Tutu la cabinet ? sau stiti daca il gasesc atunci?.Ca am incercat sa imi fac programare si nu am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

valy, felicitari pentru printesica voastra. Acum familia voastra este completa. Te asteptam pe aici cu povestea nasterii si cu poze cu comoara voastra.

madutz drag, sa stii ca nu esti deloc paranoica, daca as fi trecut prin ceea ce ai trecut tu la fel as fi fost si eu asa ca sa stii ca voi fi foarte ascultatoare si am sa ma duc peste 2 saptamani la un nou control. Eu acum sunt intr-o mica vacanta dar marti ma intorc la birou. Stii ca atunci cand Iosup mi-a spus ca colul meu e cam scurt la tine m-am gandit prima data. Chiar i-am si spui Magditei la telefon ca povestea ta trista mi-a venit in cap instantaneu si crede-ma ca ma straduiesc safac tot ce tine de mine sa fie bine.

ana, pe foile de la Iosup scrie ca lungimea colului este de 25,3 mm si ca OI este inchis. Curios este ca pana acum (din cauza de grija excesiva) am mai fost la 2 echohrafisti (e adevarat ca nu sunt asa renumiti ca Iosup), o data pe la 7 saptamani si atunci aveam colul de 40,7 mm si orificiul intern al canalului cervical inchis iar alta data am mai fost pe la 9 saptamani si si de data asta aveam colul uterin de lungime normala cu orificul intern inchis (exact asa scrie pe foi). Chiar nu stiu cum face Iosup masuratorile. ideea e ca colul este inchis, ceea ce este un lucru bun, singura intrebare care ma macina este cum s-a putut scurta colul atat de la 9 saptamani. Acum ramane sa vad daca va si creste sau poate o sa patesc ca si tine, Iosup sa zica o dimensiune iar Tutu sa masoare altfel. Cine stie... Cert este ca peste 2 saptamani ma voi duce iar la Tutu, nu astept sa treaca 3 saptamani categoric. Pana atunci stau cat mai mult intinsa pe canapea si nu fac deloc excese. Chiar nu vreau sa risc nimic.

georgicule, sa stii ca nu a fost asa de greu sa gasim nume de baiatel. Nu ne-a trebuit mult si i-am si gasit nume: DAVID. Noua ne-a placut tare mult numele. Acum ramane doar sa stabilim daca ii vom pune doua nume sau lasam doar unul.

tamy, sunt convinsa si am incredere ca Tutu va face tot posibilul sa duc sarcina pana la sfarsit in conditii optime. Eu sunt optimista si incerc sa nu ma stresez foarte tare sa nu-i induc lui bebe David starea mea.

Lali 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Lali, felicitari din tot sufletul pentru baietelul tau!Si eu am simtit ca esti mama de baiat....Sa ai bebe sanatos si stai linistita, nu te lasa T sa ti se intample lucruri rele...
Pammy, in mod normal ar trebui sa sar in sus de bucurie si sa te felicit!Prefer sa mai astept putin,vreau sa te intorci din concediu si sa ne spui ca ai vazut sarcina in uter,ca ti s-a spus ca totul e ok.Nu te supara pe mine,stii prin ce am trecut....Avand in vedere ca l-am rugat pe Dumnezeu sa fiu eu ultima femeie careia i se intampla lucruri rele,sunt convinsa ca la tine totul va fi in regula!Bucura-te de concediu si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!Roaga-te in continuare!

stii ca mai toata lumea mi-a zis ca ma vede mama de baiat si nu de fata. Au fost foarte putine peroane care credeau ca mine ca voi avea fata. Nu conteaza pana la urma, vorba adrianei, e mai bine sa fie baiatul primul sa aiba grija de surioara lui, ca acum daca mi-am dat drumul la facut copii nu ma mai opresc

Lali 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Iin acesta zi sfanta, mami Lucialu a adus pe lume printzesa mult asteptata, frumoasa si sanatoasa ,mami acum isi revine din anestezie.FELICITARI DIN SUFLET

BUN VENIT PE LUME MINUNE MICA, SFANTA MAICUTA TE-A ALES

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bine ai venit pe lume micuta Maria , sa fi sanatoasa , papacioasa si norocoasa

felicitari mami lucialu, sa fiti sanatosi , si sa aveti o viata plina de fericire si implinire

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello fetele,
adriana, am o mare rugaminte la tine: am vazut ca ti-ai facut analizele pentru determinarea rezervei ovariene: as vrea daca poti sa-mi dai mai multe detalii: care sunt analizele ce trebuie facute, unde se pot face, cam cat au costat. as vrea sa le fac si eu pentru ca am avut ceva interventii la ovare si am si trecut de 30 de ani
fetele, va rog daca stiti ceva in acest sens, va rog sa ma ajutati
multumesc si weekend placut

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

O saptamana excelenta tuturor!

Ana...pupici pe burtika

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput