Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 6
fireyes spune:
Mada, pt fata atat de greu incercata!
Pamy, felicitari din tot sufletul!
mada23 spune:
Flacarica..draga tu ne citesti? eu doar am primit o cearta mica, sunt altii mult mai greu incercati.
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
fireyes spune:
Mai arunc cate un ochi pe aici, cand am loc... si acum o pandesc pe Lucia, sa vad cand apare micuta...
Hera25 spune:
Mada printesa mea creste, e sanatoasa, voioasa, vb tot timpul pe limba ei, merge deabusilea.
Ce frumos vb tu draga mea dupa incercarea grea prin care ai trecut. Ma bucur ca esti bine si ca gandesti asa.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
georgia_c spune:
ptiiuu ..ce am uitat ... ieri ma uitam la "semne de sarcina " si ce-mi vedeau ochii ... pamy ..semne de sarcina .. m-am luat cu treaba ..si acum intru si ce gasesc
PAMY... felicitariiiii din suflet ... sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina de vis .. usoara si frumoasa ... cat de mult ma bucur
lali.. felicitari ...sa va traiasca micutul pui de lalitus ..cred ca te-ai topit cand ai vazut mostenirea de familie , biuteriile caseiregale ...acum aveti treaba ... cateva luni bune , alegeti nume
va pupacesc si promit sa mai apar zilele astea
bella .. numar sa stii ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
tamaryllis spune:
Pamy, felicitari!
Lali, felicitari pt ! N-am inteles prea bine cum e cu colul. Dar te sigileaza T ca sa-l tina pe bb bine pana la 9 luni!
Eu maine merg la munte si in seara asta mergem la prietena mea cea gravi. Asta ca sa vedeti ca mi-a trecut...
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
bellla77 spune:
Georgicule drag cum imi inseninezi tu ziua.Sunt profund miscata ca sti mai bine ca mine data exacta.Recunosc ca si incerc din rasputeri sa uit ptr a nu-mi provoca singura starile de gravida in mintea mea desigur.
Mi-am propus solemn ca pina vinerea viitoare nu fac nimic nu test urina, nu singe nimic.Sa vaz daca reusesc caci gata azi au si inceput semnele de gravideala dar m-am smecherit starea asta este new entry in palmaresul meu de gravi la cap.In timpul mesei fara nici un semn prevestitor am varsat tot ce mincasem pina in clipa aceea.
Felicitarii noi mamici valy si noi gravidute pamy
ptr toate fetele
mada23 spune:
Lalitzcule.. am citit pe diagonala, acu vazui ca ai colul scurt tare, is stan patitu te rog din suflet stai linistita la patut si nu astepta trei saptamani, dupa doua saptamani sa te duci ca nu zice nimic si mai bine sa fii prevazatoare , Anaconda poate confirma ca e mult mai bine sa stai pe capul lui decat sa-ti para rau. Nu vreau sa te sperii dar macar sa inveti de la noi patitele. Endometrioza e mare belea si face multe ravagii, chiar daca dr nu stiu multe despre ea, , am stat si am analizat istoricul feteleor cu endo si ffff putine care nu au avut probleme gen col deschis, scurtat, contractii dureroase/nedureroase.
Poate iti aranjezi o mica vacanta,un medical.La mine e tarziu sa dau timpul inapoi, era prima oara cand ma duceam la control la trei saptamani, pana atunci mergeam la doua.
Sa ma ierti daca te-am speriat sau sunt paranoica dar noi fetele cu endo suntem mai sensibile, am inteles asta acum, dar e prea tarziu, tot timpul am vrut o sarcina normala, poate trebuia sa am mai multa grija.
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Bella, Doamne ajuta sa fie bebe .
MamiLali, ascult-o pe Madutz , ai grija de tine .
Madutz
Tamy, good for you ! Dixtractie la munte .
Georgic
Pup toate fetele, va urez un we placut si sa ne auzim cu cele mai bune vesti saptamana viitoare, Bella!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
lorelix spune:
pamy,
pt sarcina..si sa auzim numai de bine.
sarcina usoara
lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]