Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 5
lalitica2000 spune:
yupiiii, pamy e gravida
FELICITARIIIIII!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos! Bravo voua, o sa aveti un concediu mirific. Distractie faina!
Lali 13+
lalitica2000 spune:
dragi matusi, trebuie sa recunosc ca ati avut dreptate: It's a boy!!!!!. Nu sunt foarte surprinsa pentru ca v-am scris eu acum cateva zile ca aveam ceva banuieli. La masuratori totul a fost in regula in afara de col care a zis Iosup ca este un pic cam scurt pentru varsta asta, are doar 25mm si ar cam trebui sa fie de 4mm. Tutunaru a spus ca vedem peste 3 saptamani cum arata si vom hotara atunci ce si cum. Maine trebuie sa ma programez pentru triplu test iar peste 6 saptamani ma prezint iar la Iosup. Acum astept cu nerabdare urmatorul control care va fi peste 3 saptamani sa ma asigur ca totul este in regula. pana atunci fara stres, o sa incerc sa fiu cat mai calma, cat mai linistita.
aditzule, vad ca esti foarte hotarata sa treci direct la FIV. Eu nu ma prea pricep la analizele tale, dar poate ca ce a zis flacarica noastra ar fi bine sa faci, sa le repeti si in alta luna sa vezi cum stai. Oricum pana atunci, musai sa faci o laparo chiar cu histero impreuna, ca sa stii o treaba. Sper ca te-ai mai linistit si ai inceput sa dormi si tu noaptea. Ai vazut, ai avut dreptate si chiar voi fi mama de baietel. Sper sa ma si descurc bine.
va pup si va doresc un week-end fain si ne ''reauzim'' saptamana viitoare.
Lali 13+
aerlilian spune:
Lali, felicitari din tot sufletul pentru baietelul tau!Si eu am simtit ca esti mama de baiat....Sa ai bebe sanatos si stai linistita, nu te lasa T sa ti se intample lucruri rele...
Pammy, in mod normal ar trebui sa sar in sus de bucurie si sa te felicit!Prefer sa mai astept putin,vreau sa te intorci din concediu si sa ne spui ca ai vazut sarcina in uter,ca ti s-a spus ca totul e ok.Nu te supara pe mine,stii prin ce am trecut....Avand in vedere ca l-am rugat pe Dumnezeu sa fiu eu ultima femeie careia i se intampla lucruri rele,sunt convinsa ca la tine totul va fi in regula!Bucura-te de concediu si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!Roaga-te in continuare!
magdita spune:
Neata dragele mele,
In sfarsit vesti extraordinare care ne scot din lancezeala :
MamiLali, what did I tell you ? Mama Omida ma mai cheama ! Sa va traiasca flacaul, sa creasca mare si sanatos la mami in bultica si sa vina pe lume la timpul potrivit ! Felicitari !!!
Pamy, vestea ta m-a bucurat enorm, ma gandesc la tine deseori si tot asteptam sa ne anunti minunea . Concediu minunat, sa ai mare grija de tine, ai grija ce mananci, doar alimente bine gatite si fructe si legume fff bine spalate, fara efort si stres ! Iar la intoarcere sa auzi inimioara bebelusului !!!
Lilisor, Madutz, sunt sigura ca va fi bine si pentru noi data viitoare. Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu .
Aditu
Am vorbit aseara cu Feli si luni vine la serviciu .
Pup toate fetele si sa o tinem tot asa, cu vesti despre bebelusi sanatosi si sarcini mult asteptate obtinute in sfarsit, cu gandul mereu prezent in minte sa fie totul bine . Doamne ajuta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
adrianaady spune:
Mami Lali felicitari draga mea pt baietelul tau!!! Sa fie sanatos si frumos ca mamica lui, si sa va faca viata frumoasa ... ce ma bucur... Eu am simtit din acea duminica cind te-am cunoscut ca va fi baietel , a vrut sa vina el primul pe lume, ca sa aiba grija de surioara care va veni putin mai tarziu.... Cit despre col, atita vreme cit dr T are grija de tine, o sa fie totul bine. Fii linistita, calma si ai grija de tine ca pina acum, si totul va fi perfect.
Despre mine ce sa spun, nu as fi vrut sa ajung la fiv, dar din pacate Inhibina B este f mica la mine, adica rezerva ovariana f redusa, deci nu prea am mult timp. In rest hormonalele au mai iesit asa si in martie, o sa le mai repet probabil la urm cm. Dar verdictul de FIV este dat de inhibina mica Abia astept sa vb cu dr pe 25 aug, si sa vedem ce spune si el... atunci voi stii clar ce am de facut.Ce ma incurajeaza este ca acei Anticorpii Antimullerieni au iesit buni, si scumpa noastra Fireyes m-a incurajat mult si are dreptate
Magdita multumim pt vestile despre Felix scump. Tu ce mai faci? gata cu curatenia? in week-end vine sotul acasa, si sa profiti la maxim draga mea
Fetelor aseara am dormit asa de bine, nici nu mai tin minte de cind nu s-a mai intimplat asta.... pe la 22.30 adormeam manincind pepene
Georgi,Rala,Tamy,Mada,Mirela, si toate fetele frumoase
Hera25 spune:
Intru si eu din cand in cand si ce-mi va ochii Pamy e gravida!!!
Bravo draga mea si multe felicitari!Sa ai o sarcina usoara si la termen si la cat mai putine greturi.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
pamy_ggg spune:
Aerlilian scumpa mea,te inteleg ,stai linistita,(avand in vedere ca esti Stan Patitul),nu vreau sa ma gandesc(sarcina e chiar f mica sa se vada acum la eco) ,eu cred ca este ok,asa simt eu.Sunt super linistita,stiam ca o sa vina clipa asta.
Laliticapoop burtica albastra,
Magdita,haide te astept si pe tine sa ne faci marele anunt ,cat de curand ,si de data chiar o sa fie bine.
Hera.
Haideti fetelor toate sa veniti cu 2 liniute cand se numara bobocii
pamy
mada23 spune:
Uite cine ma scoate din barlog
Pamyshorrrrrrrrrrrrrrr..... Slava bunului Dumnezeu ca nu inceteaza sa faca minuni , ma bucur mult pentru tine , o sarcina minunata, cu bebe sanatos si papacios
Lalitzicule... felicitari pentru cuculetz, sa fie sanatos asta e tot ce conteaza , dragostea "suprema" e aceeasi
OOo ce onoare doamna Hera... doar asa treci pe la noi? ce face printzesa ta?
Magditzu, Georgi, Feli, Aditzu, Cristy, Ralu, Arlilian, Tamy... fetele nu incetati sa sperati si sa va rugati, mare e mila Bunului Dumnezeu
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
pamy_ggg spune:
Mada,da asa este Dumnezeu nu inceteaza sa faca minuni,si chiar cu mine asa pacatoasa.O sa vezi ca si la tine o sa faca o alta minune,totul tine de credinta noastra.Sa stii ca si eu am fost la Radu-Voda la moastele sf Nectarie si m-am rugat din tot sufletul.Si iata rezultatul!
pamy
mada23 spune:
Pamy... ma bucur nespus sa aud ca rugaciunile Sf Nectarie sunt auzite, mie mult ajutor mi-a dat , nu m-a parasit nici o clipa, chiar daca am avut necazul , a fost spre folosul nostru , eram intr-o directie gresita.
Am ajuns cu inima indoita la El, insa incet incet m-a invatat cum sa ma rog si mi-a oferit in dar o minune ,dar nu mi-a fost deajuns sa vad unde gresesc, cu toate acestea nu m-a parasit nici o clipa, m-a ridicat de atatea ori din prapastia deznadejdii, e prea bun cu mine...daca nu era el si Maicuta Sfanta nu eram acum...
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "