Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 4
adrianaady spune:
Vally felicitari draga noastra, sa va traiasca printesa , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea 1000 de ani !!!!
Eu tin minte ca am inceput sa scriu aici cind ea se apuca de fiv... doamne ce trec luniile astea ... Ma rog la Dzeu sa ne binecuvanteze pe fiecare cu asa minune
aerlilian spune:
Adriana , si eu am un sentiment de bine gandindu-ma la FIV-ul tau...Nu ma intreba de ce,asa simt.O sa fie bine si o sa iasa din prima...Offf,n-am vazut si eu ochisorii frumosi...
Georgicule , tu linistita?Ma uimesti...Probabil ca organismul tau se pregateste pentru marea schimbare...Ce face puturoasa,nu a inceput nici acum sa lucreze?
Vally , sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!!!.Daca nu ma insel e prima reusita de FIV a dr nostru de care stim noi,nu?
Magditul meu drag, tu stii ca ma gandesc la tine, nu?
Mada , de tine nu zici nimic?Ceva surprize dupa concediu?
tannoo25 spune:
aerlilian, cum il cheama pe dr acela din israel ? e cel care da consultatii la clinica ? auzi, ai zis ca asta e prima reusita a lui tutunaru, de care, voi, pacientele lui stiti ... doar stiti sau chiar e prima reusita ?
pamy_ggg spune:
Povestea mea incepe asa :in 2006(eu 26 el 30 pe atunci) ne-am hotarat ca gata trebuie sa avem si noi un 'locatar' ca prea era casa goala...dar el nu dadea semne ca ar vrea sa se mute la noi.Bun ,incepem pe dr ,ne punem pe analize la( Giulesti mergeam pe atunci)spermograma la el super proasta 8 mil ,5%mobili ce sa mai tragedie.In iulie 2007 fac prima laparo la Giulesti ,unde imi gasesc trompa dr nepermeabila si recomandare pt fiv sa nu mai pierdem timpul.Atat mi-a trebuit..eu intre timp aflu de dr nostru Tutunaru si zic hai sa merg si la el sa cer o parere.T aplica schema clasica monitorizari ,spermograma care se imbunatatise intre timp 14 mil si 35%A=b intre timp a urmat un tratament dat de dr Damian cu L-carnitina 1 f/zi si 1 vit E timp de 3 luni.In aprilie 2008 am facut laparo nr 2 la Tutu unde mi-a gasit leziuni de endometrioza pe ovare iar trompa dreapta tot infundata.Cand am mers la scos fire T imi da diphereline si sa incerce sa imi desfunde trompa prin histeroscopie.La 10 zile de la laparo faceam histero si imi desfunda tr dreapta .Am asteptat 3 luni sa vad poate se prinde dar nimic asa ca am inceput diphereline.Primul ciclu l-am avut pe 24 nov 2008.Eu de atunci nu am mai fost la dr T nici macar la consult.Am fost la preot m-am spovedit ,impartasit ,am tinut posturile si m-am rugat iar azi sunt z 26 si am 2 teste pozitive iar la sange val 118..Am fost la eco nu a vrut sa imi faca ca e prea mica ,dar am insistat eu si mi-a facut si nu s-a vazut inca.
Eu sambata plec in Spania in concediu iar cand ma intorc o sa mai fac un eco sa vedem maslinuta.Cam asta e povestea mea .Poop toate fetele si nu va pierdeti speranta niciodata!
pamy
pamy_ggg spune:
Acum vreo luna spuneam ca poate vin din concediu cu burta'plina'dar se pare ca e invers plec cu ea de aici plina
Magdita ,Feli ,Georgi,Roxy
pamy
adrianaady spune:
Pamy cea cu burtica plina, felicitari draga mea, ce veste buna..... dupa atita timp dzeu v-a binecuvantat cu un copilas.... ce veste buna, aveam nevoie de asa ceava....
Sa ai un concediu de vis, si sa ai mare grija de tine.
Lilisor draga mea stii ce imi doresc? ca data viitoare cind ne vom intilni sa sarbatorim vreo citeva burtici, si sa te cunosc si pe tine.
Sper din suflet sa fie totul bine, nu ma gindeam inca la fiv, dar uite viata ne face surprize.... acum cu dzeu inainte ...
Mada multumim de asa veste buna tu esti bine?
Zanica Georgi
Magdita
Sper sa stringem multe vesti bune luna asta, ca vine Feli la sf luni si a zis ca asteapta multe minuni de la noi, si cine stie poate si ea vine cu una mareeee
pamy_ggg spune:
adrianaady,multumesc din suflet si o sa vezi ca o sa vina si la tine cat de curand.
pamy