Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 3
magdita spune:
Aditule, multa bafta si Doamne ajuta .
Liana, Feli e in concediu, deci probabil va mai dura un pic pana iti va raspunde.
Georgic, aparusi zeito ?
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
cristy1977 spune:
buna dimineata fetelor,
asa cum va spuneam acum cateva zile, am fost la tutu la consultatie si am stabilit sa incepem o serie de 2-3 inseminari. azi sunt ziua 1 iar incepind cu ziua 3 voi incepe stimularea cu clomifen 100 mg. pe zi pana in ziua 6 cand voi incepe monitorizarile. As dori sa aflu mai multe informatii referitoare la procedura in sine (pret, unde se face, de unde pot cumpara pregnyl daca este nevoie, etc.). am mari emotii si nici nu prea stiu ce ma asteapta.
adriana, am un sentiment bun in legatura cu fivuletul pe care il pregatesti
pup fetele si va multumesc
"After all, tomorrow is another day!"
georgia_c spune:
magdi .. uite ca aparui , si acum nu ma mai dau plecata .. numai cand o vaz pe a mica .. ady.. suparata si stiu io ce ochi frumosi are ..si cum ii strica ea cu apa la soricei , uit de munca si de toate , imi aduc aminte de starile mele de le aveam acum ceva vreme in urma .. ma apuca nostalgia si nu mai plec la treaba ..acum sunt sora mai mare a linistii .. zau de te mint , zici ca fac turul 2 de diphe..sunt asa de linistita ,doar ce mai citesc pe forum , ca in rest .....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
adrianaady spune:
Zanica Georgi ce dragutza esti ... nici ochisori nu ii mai am asa frumosi, cam multe nopti nedormite si lacrmi varsate...Dar am asa un sentiment ca in scurta vreme imi vor luci si vor fi cei mai fericiti ochi din lume... si atunci sa ma vedeti
Spermograma o facem la medlife, la o doctorita recomandata de Bajenaru, nu ii mai retin exact numele ceva cu Lacramioara, dar promit sa ma uit diseara si iti scriu. Spermograma si spermocultura 150 ron. E la sectia Materno Fetala si e f buna doctorita.
Pe 25 aug cind ma duc la dr Albu cred ca va fi z1, sau prin apropiere, asa ca e tocmai bine. Ambele interventii se fac pina in ovulatie, cit mai repede dupa ciclul menstrual.
Si ma bucur mult ca esti mai linistita, si relaxata, asa si trebuie sa fii....
Magdita
adrianaady spune:
Cristy sa dea dzeu sa fie bine, si am un feeling bun.Eu nu stiu sa te ajut cu inseminarile, dar sigur iti vor spune fetele tot.
georgia_c spune:
cristy1977.. laparo ai facuta micuta ?pt trompite ?
apropos de ineminari .. bella .. ma pregatesc sa scot dansatoarele .. mai stau o taruca , dar sa stii ca asa batranica cum is si cu treaba pe cap , nu uit .. hai ca se apropie 16... ai avea 12 zile de la IA...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
mada23 spune:
Ciau fete frumoase am venit cu vesti bune (am tras cu ochiul la zmeurici )
mesaj de la vally:
S-a nascut comoara noastra Gloria Adelina 13.08.2009 ora 11.23 2.730 gr, 49 cm apgar 9, sapt 39 6 zile, cezariana, spital Elias
FELICITARI MAMICO, sa ai bebelina frumoasa, sanatoasa si papacioasa, BINE AI VENIT
VA PUPA MAMA PE TATI imi revin io si pun pe voi daca nu vad activitate
SPOR LA FUFU
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cristy1977 spune:
georgic drag, facut si laparo: 2 cu dr.T si am si trompitele permeabile, din pacate am avut insa endo avansata cam peste tot si din cauza asta imi este teama ca sansele de reusita la isa sunt minime. dar imi incerc si eu norocul... tu cum te mai simti cu endo dupa un an de la laparo?
madutz, ce mai faci?
"After all, tomorrow is another day!"
magdita spune:
Vally, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va implineasca vietile !!!
Felicitari mamico !!!
Mi-au dat lacrimile citind mesajul ei, imi aduc aminte cand se pregatea de FIV si uite ca acum isi tine comoara in brate ! Sper din suflet sa ajungem toate sa traim minunea asta de a ne strange copilasii la piept .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!