Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Adriana, ia-o usor, nu te speria, ca cineva, acolo, sus, ne iubeste . Spermograma ati facut-o la nr acela recomandat de T? Cat v-a costat?

Si inca o intrebare: am platit deja monitorizarile, 200 ron, nu stiu insa daca sunt doar pt prima luna sau pentru amandoua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adriana bafta la rezultate.

mikka se platesc monitorizarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mikka stiu draga mea ca ne iubeste , doar ca uneori viata asta ne mai pune diverse obstacole .... si e tare greu uneori.
Cei 200 sunt pt ecografiile din luna asta de monitorizare, doua, trei , patru cite ai nevoie pina se sparge foliculul. Luna viitoare vei plati iar 200 pt monitorizare, dar poate esti norocoasa si nu va mai fi nevoie.
Spermograma de data asta am facut-o le Medlife, si impreuna cu spermocultura a costat 150 ron.
Ana ce repede trece timpul , mai e asa putin. Sa iti dea dzeu nastere usoara si un baietel frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Mirela, da, monitorizarea se plateste. Ieri am platit 250 ron, 200 pentru monitorizare in prima luna (adriana, sar'na!) si 50 pentru consultatia cu el.

Mergi la inceput

merci mikka, bun de stiu, adaugam la calcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Buna ziua fetelor .
Sa va povestesc de mine. Am fost la prima intalnire si asa cum ma asteptam laparo si histero si pe urma mai vorbim.Scurt si la obiect pt ca ce sa mai lungim treaba cu FIV-ul meu cel proaspat esuat e clar ca tb. investigat. Mi-a spus si cateva lucruri care nu mi-au placut dar tare bine ar fi fost sa le fi stiut inainte de a face FIV-ul. Ca de ex. pai "facem FIV inainte sa stim unde punem embrionii?".
In linii mari prima mea parere este ca e un pic aiurit dar imediat ce ii expui problema clar intrebarile lui sunt scurte si la subiect adica stie exact ce tb sa intrebe ca sa se elucideze de cum sta treaba.
In concluzie pe 8 sept. ma prezint frumusel la spital pt analizele premergatoare si pe 9 sept laparo.
Mirela multumesc pt informatii si iti tin pumnii pt FIV.
toate tutunicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi, frumosii mei s-au spart, eu am prestat...A zis T sa mai prestez o data si astazi ca nu are ce-mi strica si de maine seara...utogestan.Sa-mi tineti pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor, Doamne ajuta !
Anka, bafta la laparo !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

O pereche de si de la mine pentru toate
va tzuc pe tati

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

anka bafta

aerilian baga mare mama

Mergi la inceput