Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

aerlilian, da, n-are ce sa-ti strice noroc cu doctoru', ca voi nu vroiati deloc... [:P]

Si eu am program artistic diseara, si maine ma duc iar la monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mikka , crede-ma te rog, ca dupa atatia ani de prestat cu ceasul in mana...am uitat cum e sa-ti doresti cu adevarat...Dar, intr-adevar, n-are ce sa-mi strice,important este sa iasa bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna, pana la cat sta dr. t la cabinet? vin din provincie si ajung destul de tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Fetelor mie TUTU mia spus ca trebuie sa imi faca Laparo cu Histero 2in 1 si ca in spital nu mai face si nici nu o sa mai faca ca eu lam intrebat daca nu poate mai tarziu cand o sa repare histeroscopul sa nu mai dau atatia bani la clinica ca nu imi permit .A spus ca o sa incerce sa faca un tarif care sa isi permita toata lumea ,dar nu putut sa imi spuna o suma oricum de la 1500 RON in sus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Simonia, probabil ca acum nemaifiind atat de aglomerat nu sta pana foarte tarziu...Dar ca sa fii sigura ca-l gasesti,eu zic sa incerci pana la 17.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Lilisor, 14 zile de-acum incolo eu o sa te fac numai verde, ca sunt sigura ca va iesi ceva luna asta . Te pup si ma rog pentru tine, sa primesti vestea cea mare .
Mikka, la fel .
Aditu, sper ca esti mai bine. Rabdare pana marti si vedem ce facem . Eu sunt alaturi de tine .

Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza dragele mele,

sunt si eu pe aici si va tin pumnii sa veniti cu vesti bune.

pup si un week-end fain sa avem!!!

Lali 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Lilisor ma alatur si eu Magditei si te fac verde, pentru ca eu am asa un sentiment ca sigur iese ceva luna asta...din doi foliculasi babani macar unul va fi bebelus
Magdita chiar sunt mai bine draga mea azi. Recunosc ca am luat-o putin pe aratura in ultimele doua zile, dar gata Si eu abia astept ziua de marti sa vb cu dr... stiu ca esti alaturi de mine , am simtit-o de multe ori, sper ca si eu te-am ajutat sau te voi ajuta vreodata la nevoie. Sa ai un weeke-end frumos si plin de iubire.
Zanica mea Georgi au avut efect zana mea cuvintele tale ieri... azi sunt mai bine, ba chiar am si dormit fff bine, poti sa crezi? in loc de multumiri, o sa iti trimit multi pupici sa ajunga pina la tine.
Mirela bafta multa maine
Tamy fata puternica
Cristy cum merge stimularea?
O zi excelenat va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neatza mamicilor

sa avem o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

am o rugaminte : nickname-ul gabitoni- va rog sa il scoateti de pe prima lista.
Multumesc

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput