Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Krelia am ras de numa...... MI-a placut partea cu Tanar si nelinistit si Elodia....
Hai mai trimite-ne niste bancuri de astea

Alina 26+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Simonette,

nu esti deloc invizibila, dar marea majoritate suntem la primul copil, luam aminte la ce ziceti voi, cele cu experienta.
De ex eu nu stiam ca poti avea asa pb la nasterea naturala, credeam ca doar travaliu si expulzia sunt horror!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Krelia Miany - multumesc frumos Chinuit rau, ca in masina ei adorm foarte repede si trebuie sa aiba o pozitie cat mai buna pt somn, i-am pus o paturicA rasucita sub scoica in parte din fata, sa stea cat mai pe spate si a fost ok...
Acum o sa iau cosulet si o sa prind cosuletul cu centura, cred ca mult mai bine pentru spatele lui bebe.

Lavinia - multumim, e foarte frumusel cosuletul. Pentru poze trebuie sa le pui pe net mai intai, pe picasa sau webshots si apoi copii linkul aici.

Simonette - si mie mi-e groaza de durerile de dupa cezariana, ce sa zic... toate avem frici... dar in 2 saptamani eram ok.

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello gagici!(cu asta trebuia sa incep)

Am citit ce ati scris si am facut-o numai cu zambetul pe buze,a fost o mare placere.
Multumim de bancuri si glume Lumi si Krelia
Foarte tari

Monis pentru tot ce scrii si cum scrii aici.

Vergeturi...nu am avut nici una la sarcina cu Stefi desi rar m-am uns cu ceva,am lucrat multe ore pe zi si nu mai eram in stare de nimic.Acum sper sa am acelasi noroc... ca de uns o fac destul de rar
Simina fain tare ritualul tau de cremuire in fata sotului.Bravo,asa se face

DianaR .Te asteptam oricand la noi cu informatii sau pur si simplu la barfa.

Alinus bravo,super ca a fost bine la medic.

Simona9999 de acum incolo te asteptam mai des.

Pirelia la noi loua si e innorat,daca e asa si la noapte adio stele,evantual verzi cum ai spus si tu

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dar de ce anume depinde daca o sa fie nevoie de epiziotomie...sau cum s-o chema...adica ce probleme trebuie sa apara ca sa fie nevoie de asa ceva? exista o statistica privitoare la nr de nasteri care se fac si cu ajutorul acestei proceduri? ma gandesc si eu cxu groaza ca va trebui sa stau in pat si o sa ma doara si o sa se refaca greu...uff...am cosmaruri deja...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Simonette,

nu esti deloc invizibila, dar marea majoritate suntem la primul copil, luam aminte la ce ziceti voi, cele cu experienta.
De ex eu nu stiam ca poti avea asa pb la nasterea naturala, credeam ca doar travaliu si expulzia sunt horror!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Nici eu nu stiam ca poate fi asa grea recuperarea dupa o epiziotomie.
Mai pus pe ganduri.

------------------------
27+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Simonette poate de data asta nu o sa fie asa rau....Hai curaj. Si eu am fost bine dupa o saptamana... cred ca depinde si cat de mare e epiziotomia....

Dienutze sa stii ca mie mi s-a partut doar travaliul HORROR!!! Expulzia a fost f usoara... pt mine cel putin...

Alina 26+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dienutze in cazul meu chiar au fost cumplite dar au trecut in 13 ore......epiziotomia insa m-a tinut treaza nopti intregi, iar la closet numai plangand mergeam... Ce sa mai....Plingi!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
21+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Uau!!! o saptamana!!! Ce bine-ar fi!!! La mine s-au desprins firele, am facut reactie ciudata la ele....tare bine-ar fi sa scap mai ieftin de data asta! si merci ca m-ai vazut...incerc si eu sa mai scriu dar parca sunt invizibila

Aha,deci au fost ceva complicatii pe acolo...Atunci e clar ca de data asta va fii bine,nu vor aparea de doua ori complicatii

Senzatia de invizibila cred ca o avem toate la un moment dat dar va trece cand ne vom cunoaste bine bine.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

e cineva la facut capitol nou?
hai ca bag io fuga, ca am venit din mol.
fara landou

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput