Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
krelia spune:
miha, ce dulce era domi'
..si ce mai dormea el....
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Pledurile se pun sub scoica, sa stea cat mai drept/pe spate bebe. Uite AICI ce chinuit statea bebe al meu in scaunul de masina, la maxim 2 luni... Michelle 24+ "Smiley" si DOMINIC 15.05.2007 POZE |
krelia
26+ si printesu' mic, Rares Mihai
raluci_b spune:
foare tare krelia, mai ales aia cu spiru haret, sper totusi sa nu fie asa
24+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Pirelia spune:
Lavinia, cosul l-ai luat de la vreun magazin sau ai dat comanda pe net. Se poate o poza. Eu sunt inca in cautarea celui optim (mai bine spus celui care sa-mi ia ochii).
Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+)
Petra Oana
miany75 spune:
Mihamora chiar ca sta chinuit piticul..![]()
in alta ordine de idei e un scump ..foarte frumoase pozele..
krelia sunt si eu curioasa sa vedem ce gaseste Moni la moll ,cu ce idei mai vine.
P.S daaa ,mai vrem bancuri...
miany
27+
DAVID ANDREI
krelia spune:
Pire, pai, dupa cum vezi, sunt cam amestecate emisiunile...deci, probabil ca in 2020 vom ajunge la 1 singur post...cine stie ![]()
| citat din mesajul lui Pirelia Krelia, cam incarcat programul. Auzi, da' de la shelelalte posturi nu ai? Ca sa stiu daca mai butonez telecomanda. |
krelia
laviniablaga spune:
Mihamora, Pirelia...cosul l-am luat de la un magazin, insa l-am vazut si pe net. Pe net, era putin mai ieftin, dar tinand cont de taxele de curierat cred ca tot acolo se ajungea... cam la 100 Ron. De facut poze am facut si la cos, si la camera bebeului, insa nu stiu exact cum sa le postez sa le vedeti si voi, dar daca va intereseaza sa vedeti cosulete de bebei, sau ce model e cel pe care l-am luat eu da-ti click pe link http://www.articolecopii.ro/Cos_bebe-c/Cos_bebelus-s/Baby_Care-z/COS_BEBE-p sau daca nu, explicati-mi cum sa pun poze si trimit eu...Pupici
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian
27+
dana n. spune:
| citat din mesajul lui dankutza Ia uiati fetelor ce am primt pe mail de la o prietena. Gata il trimit pe tati la "reciclat". Sa invete. http://webducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.html L-am trimis lui tati pe mail, pentru recalificare. Sa vad ce zice. SI cand ma gandesc ca el are 2 maini stangi .... ![]() 21+ moi si Cezarica |
Dankutza, mersi ptr link. Este foarte interesant si util. Si nu numai ptr tati. Imi este folositor si mie.

------------------------
27+
DavidAlbume foto
krelia spune:
cred ca pe unele le mai stiti...da' io tot am ras la ele
...
Doi colegi stau de vorba:
- Ai auzit? A murit sefu'.
- Da. Si ma tot intreb cine a mai murit odata cu el.
- De ce?
- Pai scria in anunt ca "odata cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre..."
Un tanar absolvent al sectiei de Management era foarte incantat de postul pe care se angajase intr-o importanta companie multinationala. In prima zi suna la Bufet, tipand in receptor:
-"Adu-mi o cafea! Si viteeeeeza!!!"
La celalt capat al firului raspunde o voce grava:
-"Cred ca ai format un numar gresit; stii cu cine vorbesti, neam de cretin?"
-"Nu", raspunde tanarul angajat.
-"Eu sunt Directorul General, imbecilule!!!"
-"Dar tu stii cu cine vorbesti, dobitocule?" tipa tanarul mai tare ca prima data.
-"Nu" raspunde Directorul surprins.
-"Perfect!" ... si inchide.
Inainte, bebelusul meu īntotdeauna se trezea umed.
Nici nu stiam ce sa fac, am īncercat toate tipurile de scutece.
Dar pe urma am īnteles - trebuie sa repar acoperisul!
Un b#259;trānel avea impresia c#259; b#259;bu#355;a lui nu prea mai aude #351;i se gānde#351;te s#259; o testeze.
Merge īntr-un colt al camerei #351;i spune: - Auzi?
B#259;trānica nici o reac#355;ie.
Mai face b#259;trānelul doi pa#351;i #351;i spune iar : - Auzi?
B#259;trānica iar f#259;r#259; reac#355;ie.
Se duce b#259;trānelul lāng#259; ea #351;i spune: - Auzi?
La care b#259;trānica :
- Pentru a treia oara ī#355;i spun: DAA!
Ajunge ardeleanu in gara intreaba la informatii:
-O plecat trenu` de Cluj?
-Da.
-De cand?
-De 3 minute.
-Eh. N-am intarziat mult!
Un tigan si un roman isi fac case una langa alta.
Isi cumpara exact aceleasi materiale, mobila, etc si au facut casele identice.
Peste un timp stau ei de vorba...
romanul: - Eu daca vand casa asta probabil o sa primesc 5 milioane de euro pe ea.
tiganul: - Apai daca e asa, eu primesc 7 milioane de euro pe ea.
romanul: - Pai cum sa primesti tu 7 milioane pe ea daca a mea este identica si valoreaza 5 milioane?
tiganul: - Pai da, dar eu nu am vecini tigani!
- Suferi#355;i cumva de vise erotice? īntreab#259; doctorul un pacient.
- Nu suf#259;r, domnule doctor. Chiar īmi fac pl#259;cere!
Un tīn#259;r pictor face o vizit#259; pe la galeria unde avea expuse picturile. Ajuns acolo, i se adreseaza responsabilului:
- Ei, ce crezi, au succes lucr#259;rile mele?
- Am o veste bun#259; #351;i una proast#259;. S#259; īncepem cu cea bun#259;. Ieri a venit un domn #351;i s-a interesat de valoarea picturilor tale post-mortem... I-am explicat ce #351;i cum, iar tipul a venit a doua zi la prima or#259; #351;i a cump#259;rat toate lucr#259;rile tale...
- #350;i cea proast#259;?
- Dup#259; aceea am aflat c#259; domnul respectiv era chiar doctorul t#259;u...
Doctorii sīnt de trei feluri:
- interni#351;ti: #351;tiu multe, dar te ajut#259; prea pu#355;in;
- chirurgi: #351;tiu pu#355;in, dar fac foarte mult;
- igieni#351;ti: nu #351;tiu nimic, dar nu-i las#259; nici pe al#355;ii s#259; lucreze.
Doctorul consult#259; o femeie, dup#259; care īi cheam#259; so#355;ul la discu#355;ii:
- Domnule, am o veste bun#259; #351;i una proast#259; pentru dv. Voi īncepe cu cea proast#259;: nevasta dv. are sifilis. Vestea bun#259;: nu l-a luat de la dv.
Un canibal merge īn vizit#259; la vecinul s#259;u s#259;-i admire noul frigider.
- Ce capacitate are? īl īntreab#259;.
- Nu sint sigur, r#259;spunde acesta, dar au īnc#259;put īn el cei doi oameni care l-au adus.
krelia
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simonette Fetelor, daca mi-e groaza de ceva lasand la o parte travaliul si expulzia, apoi mi-e groaza de epiziotomie nene!!!!!!!! ![]() ![]() Dar groaza in adevaratul sens al cuvantului ca tare greu m-am refacut dupa epiziotomia de la Iannis! Doamne!!!! Horror.....daca ma gandesc mult imi vine sa urlu 8 saptamani mi-au trebuit sa-mi revin![]() Deci am si eu o problema......ce nasol ca mi-am adus aminte ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 21+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
8 saptamani
Cumplit...dar acum o sa fie maxim 8 zile,da?

Eu nu mai stiu sigur dar intr-o saptamana eram fresh .
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+
simonette spune:
[/quote]
8 saptamani
???
Cumplit...dar acum o sa fie maxim 8 zile,da?
Eu nu mai stiu sigur dar intr-o saptamana eram fresh .
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
23+ 
[/quote]
Uau!!! o saptamana!!! Ce bine-ar fi!!! La mine s-au desprins firele, am facut reactie ciudata la ele....tare bine-ar fi sa scap mai ieftin de data asta!
si merci ca m-ai vazut...incerc si eu sa mai scriu dar parca sunt invizibila
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!