Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Dar de ce anume depinde daca o sa fie nevoie de epiziotomie...sau cum s-o chema...adica ce probleme trebuie sa apara ca sa fie nevoie de asa ceva? exista o statistica privitoare la nr de nasteri care se fac si cu ajutorul acestei proceduri? ma gandesc si eu cxu groaza ca va trebui sa stau in pat si o sa ma doara si o sa se refaca greu...uff...am cosmaruri deja...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

De regula la noi se face daca copilul e mare, dilatare insuficenta... ca sa se evite rupturile, ca atunci e mai nasol. Sau cum a fost in cazul meu, obligatoriu la nastere prematura... Cam asta stiu eu...Oricum prea putine sunt alea care scapa de taietura...

Alina 26+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol Nou

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Dar de ce anume depinde daca o sa fie nevoie de epiziotomie...sau cum s-o chema...adica ce probleme trebuie sa apara ca sa fie nevoie de asa ceva? exista o statistica privitoare la nr de nasteri care se fac si cu ajutorul acestei proceduri? ma gandesc si eu cxu groaza ca va trebui sa stau in pat si o sa ma doara si o sa se refaca greu...uff...am cosmaruri deja...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Nu stiu exact de ce depinde,cert e ca in RO nu prea am auzit sa scapi fara,poate doar la nasterea in apa.Medicii nostri prefera sa te taie decat sa te rupi ,probabil stiu ei de ce.
Eu zic sa nu va fie totusi teama,ce a patit Simonette sunt complicatii care pot aparea la orice operatie,dar sunt rare.
Eu m-am refacut foarte repede,am stat in fund chiar si pe scaunele de lemn din maternitate ,m-a deranjat mai rau un hemoroid.
Nu a fost mica taietura,bb a avut 3500 g si totusi a fost ok.
Sora mea la doua ore jumate dupa nastere s-a dat jos din pat si a coborat la noi si a stat pe un scaun de lemn ,mai pe o parte ce-i drept dar a stat.

Haideti,curaj,da?

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput