Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia bai, io nu ma mai joc...de cate ori dau refresh...in bara aia de jos cu reclama catre magazinul DC...mie imi apar numai chiloti, slipi, boxeri, hipsteri ![]() krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai ![]() |
Hai ca-ti apare si asta - nu te mai plange.
monis
27+acum si cu poze
monis5 spune:
Faceti voi misto de nacazu' omului. Si mai vine si Lumi sa puie sare pe deasupra 
... Lasa ca doar pe Miany o invit... la o cina servita in frunza de banana...![]()
monis
27+
acum si cu poze
monis5 spune:
fetele care ati studiat si preturi, ce parere aveti de pompa de san electrica de la Avent isis q la pretul de 300 de lei, in conditiile in care a fost folosita timp de 6 luni? merita?
monis
27+
acum si cu poze
Andrecluj spune:
pai noua e dublu, noral ca merita
| citat din mesajul lui monis5 fetele care ati studiat si preturi, ce parere aveti de pompa de san electrica de la Avent isis q la pretul de 300 de lei, in conditiile in care a fost folosita timp de 6 luni? merita?monis 27+acum si cu poze |
23 +
Chiara Ada
krelia spune:
da' la manussa...ce are? ![]()
intreb si eu...neavenita intr-ale pomparii..fiind ![]()
n-auzi ca cica la aia automatisch...i se mai strica motorashu'
..asa, ma gandesc ca....mana-i mana
, nu?..daca oboseste dreapta, treci la stanga, daca obosesc amandoua, le iei pe ale huzbandului ![]()
krelia
26+ si printesu' mic, Rares Mihai 
miany75 spune:
Monis,eu am vazut la sensiblu pompa respectiva la pretul de 400 si ceva de ron ...deci cred ca merita..
miany
27+
DAVID ANDREI
monis5 spune:
| citat din mesajul lui krelia da' la manussa...ce are? intreb si eu...neavenita intr-ale pomparii..fiind n-auzi ca cica la aia automatisch...i se mai strica motorashu' krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai ![]() |
Mmmmm, abia astept sa ma mulga barbatu

... Apropos de asta, mi-am amintit cand lucram la maternitate ca am intrat un salon la mame (intr-o rezerva de fapt unde era cazata doar o mama) si am dat peste ea care il hranea pe domnul sot la... san.Ani de zile m-a obsedat imaginea aia.... asa ca, daca e vorba de alte metode inafara de pompa, cred ca daca ne mai gandim, mai gasim
monis
27+acum si cu poze
simonette spune:
Moama da ce verva azi!!!!
Si ce vise tzutz aveti!!!
Legat de pompa, eu mai zic o data....sunt ptr cea manuala! Dupa ce te inveti cu ea, o poti controla cu o sg mana! Eu tineam bebeu la un san si pe celalalt san il mulgeam, ca altfel curge sanul! La cea electrica mai e un inconvenient.........scoate zghomot!
Iar va 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Andrecluj spune:
Cum adica il hranea????? Hai noMmmmm, abia astept sa ma mulga barbatu 
... Apropos de asta, mi-am amintit cand lucram la maternitate ca am intrat un salon la mame (intr-o rezerva de fapt unde era cazata doar o mama) si am dat peste ea care il hranea pe domnul sot la... san.Ani de zile m-a obsedat imaginea aia.... asa ca, daca e vorba de alte metode inafara de pompa, cred ca daca ne mai gandim, mai gasim ![]()
![]()
. Moasele stiu intr-adevar sa mulga la mana, cica se poate invata... eu habar nu am avut ever...monis
27+acum si cu poze [/quote]
23 +
Chiara Ada

. Succes si tie sapt viitoare